Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Sabah kahvaltıda,
1 haşlanmış yumurta, 4 siyah zeytin, 1 kibrit kutusu light beyaz peynir, 2 dilim tam buğday ekmeği
Ara öğünde 3 fincan yeşil çay.
Öğle yemeğinde 1 kase tarhana çorbası, 2 köfte, 4 yemek kaşığı patates salatası (yemekhanede olanları yiyorum.)
Ara öğünde 2 mandalina
Menüm bu şekilde.
Akşam da 4 yemek kaşığı kıymalı fasulye ve 4 yemek kaşığı zeytinyağlı pırasa yerim.
Ara öğünde de 1 kivi yerim.
Meyvenin yanında yoğurt da yiyordum hep; ama diş hekimim dişimi çektikten sonra 1 hafta süt ürünlerini yasakladı. Bakteri üreyebiliyormuş.
Hergün 2,5 lt su içiyorum. Arada suyuma tarçın atıyorum.
Herkese iyi haftasonları dilerim. Sevgiler.:KK200:

Sen hep süpersin :KK9:
Ya bugün dışarıda yedim. Box diye birşey yapıyorlar et ya da tavuk eti salata ve patates kızarması üstüne sos bir kutuda karışıp veriliyor. Aylardır yemedik bugün yiyelim dedik. Ben patatessiz ve sossuz istedim ama gel gör ki patatesli geldi. Yani hepsini yemedim ama hiç yemedim dersem de yalan olur. Arada etle yedim yarısını maalesef. Yemeseydim iyiydi ama yapacak bir şey yok. Akşam yürüyüş yapacağım artık..

Bu hafta takımı batıran benim sanırım. :KK43: :KK61:İnanın bana gerçek kilom değil bu 96,5 kg. Davul gibiyim. Biraz daha şişersem tanımayanlar hamile sanacaklar. :anneadayı: Reglim bu ay birkaç gün gecikti. Şimdi de reglimin ilk günlerini yaşıyorum. Başlamadan evvel 95 kg idim. Hatta tartıda bir gün gördüğüm 94,5 kg'ı paylaşmıştım sizlerle arkadaşlar.
Diyetisyenim reglim bittikten ancak 2-3 gün sonra tartılmak için randevu veriyor. Bittikten sonra bile 2-3 gün inmiyormuş ödem. Bende zaten bir ödem var bir süredir. Tuzsuz yiyorum yine de nafile. Ciddi ciddi gıda intoleransından şüphelenmeye başlıyorum. :KK43:
Bu hafta olan oldu, resmen kara cuma ama sarı kartı sildirmek için haftaya derece yapmanız gerekiyor kızlar. Herkes listesine sporuna sadık kalırsa bence güzel bir cuma görürüz. takımda olmadığım için kenardan izliyorum. Ama takımda olmak büyük şans daha iyi bir motivasyon olamaz..Bu hafta yarışı kazanan siz olacaksınız size güveniyorum :)

Yangına körükle gitme durumu değil bu, diğer takımlara bi göz atın isterseniz. Neyse benlik bişi yok yazmam olur biter, devamı gelmeyince keyfi olmuyor zaten.
Canım alın diye demedim. Sadece biraz takildim öyle. :(
Ay bugün bende mi bir haller var acaba kantarın topuzunu kaçırıyorum. :(

image.webp Diyetisyen tartı sonucum,inatla gitmeyen 80 lerden kurtuluyorum hamdolsun:kahve:

Bu hafta takımı batıran benim sanırım. :KK43: :KK61:İnanın bana gerçek kilom değil bu 96,5 kg. Davul gibiyim. Biraz daha şişersem tanımayanlar hamile sanacaklar. :anneadayı: Reglim bu ay birkaç gün gecikti. Şimdi de reglimin ilk günlerini yaşıyorum. Başlamadan evvel 95 kg idim. Hatta tartıda bir gün gördüğüm 94,5 kg'ı paylaşmıştım sizlerle arkadaşlar.
Diyetisyenim reglim bittikten ancak 2-3 gün sonra tartılmak için randevu veriyor. Bittikten sonra bile 2-3 gün inmiyormuş ödem. Bende zaten bir ödem var bir süredir. Tuzsuz yiyorum yine de nafile. Ciddi ciddi gıda intoleransından şüphelenmeye başlıyorum. :KK43:
Bugün ben diyetisyenime sordum. Bana genelde bağırsak sorunu olan kişilerde bu hassasiyetin olduğunu söyledi. Ben de ödemden dolayı düşünüyordum ama... Benim için de çok gerekli değil ama yaptırmak ıstersen yaptır dedi. Çok pahalı gerek var mi bilemedim. Tabi ki yine kendi adına diyorum. :110:

Sabah kahvaltıda,
1 haşlanmış yumurta, 4 siyah zeytin, 1 kibrit kutusu light beyaz peynir, 2 dilim tam buğday ekmeği
Ara öğünde 3 fincan yeşil çay.
Öğle yemeğinde 1 kase tarhana çorbası, 2 köfte, 4 yemek kaşığı patates salatası (yemekhanede olanları yiyorum.)
Ara öğünde 2 mandalina
Menüm bu şekilde.
Akşam da 4 yemek kaşığı kıymalı fasulye ve 4 yemek kaşığı zeytinyağlı pırasa yerim.
Ara öğünde de 1 kivi yerim.
Meyvenin yanında yoğurt da yiyordum hep; ama diş hekimim dişimi çektikten sonra 1 hafta süt ürünlerini yasakladı. Bakteri üreyebiliyormuş.
Hergün 2,5 lt su içiyorum. Arada suyuma tarçın atıyorum.
Herkese iyi haftasonları dilerim. Sevgiler.:KK200:
Tarhana ve patates salatası beraber olmamış bence 2sinden 1ini tercih etmeliydin. 2 çeşit sebze yerine öğlen proteini az almışsın 6yk kıymalı fasulye yesen salata ile nasıl olur ;)
Bir de yemekteki yağ miktarların normal mi yoksa 1kg a 1yk ölçüsü mü

Ya bugün dışarıda yedim. Box diye birşey yapıyorlar et ya da tavuk eti salata ve patates kızarması üstüne sos bir kutuda karışıp veriliyor. Aylardır yemedik bugün yiyelim dedik. Ben patatessiz ve sossuz istedim ama gel gör ki patatesli geldi. Yani hepsini yemedim ama hiç yemedim dersem de yalan olur. Arada etle yedim yarısını maalesef. Yemeseydim iyiydi ama yapacak bir şey yok. Akşam yürüyüş yapacağım artık..
Patates kh ve kızartma olduğu içinde yağı dengeleme yapabilirsin. Bunları sen öğretin bize. Şimdi bi mi öğretelim :KK48:

Bu hafta olan oldu, resmen kara cuma ama sarı kartı sildirmek için haftaya derece yapmanız gerekiyor kızlar. Herkes listesine sporuna sadık kalırsa bence güzel bir cuma görürüz. takımda olmadığım için kenardan izliyorum. Ama takımda olmak büyük şans daha iyi bir motivasyon olamaz..Bu hafta yarışı kazanan siz olacaksınız size güveniyorum :)
Bende bugün geçen 15 gün yaptıklarım ve yapmadiklarimin sonucunu anladım. Aras 2dk ip atlamak ile 800gr kas yapıp 700gr yağ yakmışım. Daha iyisini yapabilirdim. Bunu bu hafta yapacağım. Haftada toplam 5 dilim ekmeğim var bu listede. Duraklamayi dengeleyeceğiz. Bakalım haftaya da iyi birşey bekliyorum.

Patates kh ve kızartma olduğu içinde yağı dengeleme yapabilirsin. Bunları sen öğretin bize. Şimdi bi mi öğretelim :KK48:
Aa tabiki ara öğündeki 10 fındıktan feragat ettim, sabah 5 zeytin yemedim 2 tatlı kaşığı yağ eksik yedim aslında bugün ama dışarıda kızartmanın telafisi koşu bandı bence. Evde kendim fırına atsam bu kadarla dengelerdim yağ kullanmadığım için. Ama sorun yok ben öyle çılgınlar gibi yemeyi bıraktım unutma parolamız "no cips no 4 dilim ekmek" acaba bu patates kızartması çips olmadı mı!!!! Ben felsefemizfen mi şaştım şimdi :sinirli::sinirli:

Back
X