- 18 Ağustos 2008
- 1.519
- 4.559
- 683
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #270.821
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Artık üzerine bir bardak su iç mademBenden gidiyor 100er 100er herkesten gidiyor 1000er 1000er.
Gitti imzam![]()
Sabah erken kalkıyorum da ne oluyor sanki o kafayla ölçü almak mı aklıma geliyor benimSabahtan hatırlatayım diycem ama sizin kadar erkenci değilim ördekcim![]()
Uu üst düzey tanıdıklarım var diyor, açılın protokol geldiAile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı ile görüşeceksiniz sanırım değil mi? Çeşitli Bakanlıklarda arkadaşlarım var. O aşamaya geldiğinizde gerek duyarsanız yardımcı olabilirim.
Canım nerenin ölçüleri olduğu dosyada yazılı, o dosyanın linkini bir daha mı versek ki? Dur ben bulup atayım yeniden.Arkadaşlar ben yarın rezonansa ek olarak verdikleri bağırsak detoksuna başlıyorum.
Sabah-akşam içeceğim bir toz(magnezyum peroksit) ve probiyotik hapı var. Bu toz 1 hafta sabah akşam içilip bağırsaktaki bütün bakterileri temizleyeceği için, amaç; probiyotik takviyesiyle bağırsağa iyi bakterileri yerleştirmekmiş.
Senede bir defa, bir sorunu olsun olmasın, herkese tavsiye ettiğimiz birşey bu dediler. Yarın sabah kızımı genel kontrol için doktora götüreceğim. Öğlene doğru ancak evde olurum ki tozu dışarıdayken içmeyin dediler tuvalet ihtiyacı olabileceği için. Bunun için sabah kilo bildirimi yapamayacağım. Ancak öğleden sonra gibi buralarda olurum.
Ölçü bildirimi için de, ben hiç ölçü almadım şimdiye kadar. Hangi bölgelerin ölçülerini almam gerektiğini yazarsanız onu da en kısa zamanda bildirmeye çalışacağım.
Kafanı bunlara mı çalıştırıyorsun sen yahuŞeyy..medusa38 hanimciiim, eger
fancynancy nin tartisi bozulmussa ve ondan boyle imzami alcakmis gibi duruyorsa sonra bu ortaya cikarsa ve aslinda hala 80 kiloysa vazcayabiliyor muyuz?
(Bekle beni güllaçç
)
![]()
Gece gece tartilma sende okadar yemek su hemen yakamamistir zaten yakma isi gece 23 le 4 arasi olurmusAy yok valla taktik değil, 79,6 çıktı gece gece sinirlerim oynadı![]()
Onu sifa oruclarinda da kullaniyorlar canim yemek listeside varmi onla bagirsaklarin cok calisacagi icin cok hafif beslenmen lazim zaten oyle yapiyorsundaArkadaşlar ben yarın rezonansa ek olarak verdikleri bağırsak detoksuna başlıyorum.
Sabah-akşam içeceğim bir toz(magnezyum peroksit) ve probiyotik hapı var. Bu toz 1 hafta sabah akşam içilip bağırsaktaki bütün bakterileri temizleyeceği için, amaç; probiyotik takviyesiyle bağırsağa iyi bakterileri yerleştirmekmiş.
Senede bir defa, bir sorunu olsun olmasın, herkese tavsiye ettiğimiz birşey bu dediler. Yarın sabah kızımı genel kontrol için doktora götüreceğim. Öğlene doğru ancak evde olurum ki tozu dışarıdayken içmeyin dediler tuvalet ihtiyacı olabileceği için. Bunun için sabah kilo bildirimi yapamayacağım. Ancak öğleden sonra gibi buralarda olurum.
Ölçü bildirimi için de, ben hiç ölçü almadım şimdiye kadar. Hangi bölgelerin ölçülerini almam gerektiğini yazarsanız onu da en kısa zamanda bildirmeye çalışacağım.
MerhabaŞeyy..medusa38 hanimciiim, eger
fancynancy nin tartisi bozulmussa ve ondan boyle imzami alcakmis gibi duruyorsa sonra bu ortaya cikarsa ve aslinda hala 80 kiloysa vazcayabiliyor muyuz?
(Bekle beni güllaçç
)
![]()
Şu squatı aranızda beceremeyen bir benim herhaldeMerhabamedusa38
Ben Doris Hofer'in squatgirl uygulamasını takip ediyorum. 21 günlük ince bacaklar squat challenge'ını eksiksiz tamamlamıştım. Her gün en az 45 dakika tüm vücudu çalıştıracak videoları tamamlıyordum. O dönemde vücudumda çok güzel sıkılaşma olmuştu. Squat yapmak isteyen arkadaşlara Squatgirl uygulamasını tavsiye ederim.
Ben de başlayacağım tekrardan.
Olabilir bir doktora gorun bilmeden bi sakatlik cikarma sonraŞu squatı aranızda beceremeyen bir benim herhaldedizlerim çok acıyoooo yaa. Sanırım benim dizlerde problem var
![]()
Yok daha yemez gitti imza emzirince her sey serbest algisi var galiba suyu bol icsin yeter :-(Merhabagben
Bu hafta takımın en çok kilo veren elemanına 1 tepsi güllaç hediye ediyoruz desek kesin 1. olursun bu hafta, hatta güllaç aşkına rekor bile kırarsın.![]()
Sende haklısın ördekim, alarm kur, alarma da not yaz ölçü almayı unutmaaa diyeArtık üzerine bir bardak su iç madem
Sabah erken kalkıyorum da ne oluyor sanki o kafayla ölçü almak mı aklıma geliyor benim
Zombi gibi oluyorum
Uu üst düzey tanıdıklarım var diyor, açılın protokol geldi
Canım nerenin ölçüleri olduğu dosyada yazılı, o dosyanın linkini bir daha mı versek ki? Dur ben bulup atayım yeniden.
Kafanı bunlara mı çalıştırıyorsun sen yahu![]()
Bir keresinde Doris eğer squat yaparken dizleriniz çok acıyorsa duruşunuz yanlış olabilir demişti. Sırt dik, kollar ileriye doğru,dirsekten 90 derece kıvrık ve yere paralel, bacaklar omuz genişliğinde açık olmalı.Şu squatı aranızda beceremeyen bir benim herhaldedizlerim çok acıyoooo yaa. Sanırım benim dizlerde problem var
![]()
Merak işteGece gece tartilma sende okadar yemek su hemen yakamamistir zaten yakma isi gece 23 le 4 arasi olurmus
Daha nelere nelere calistiriyorumArtık üzerine bir bardak su iç madem
Sabah erken kalkıyorum da ne oluyor sanki o kafayla ölçü almak mı aklıma geliyor benim
Zombi gibi oluyorum
Uu üst düzey tanıdıklarım var diyor, açılın protokol geldi
Canım nerenin ölçüleri olduğu dosyada yazılı, o dosyanın linkini bir daha mı versek ki? Dur ben bulup atayım yeniden.
Kafanı bunlara mı çalıştırıyorsun sen yahu![]()
'Desek' kelimesinden sonra beni kaybettinMerhabagben
Bu hafta takımın en çok kilo veren elemanına 1 tepsi güllaç hediye ediyoruz desek kesin 1. olursun bu hafta, hatta güllaç aşkına rekor bile kırarsın.![]()
Aynen, ne güzel sek sek sekiyordum yaaaOlabilir bir doktora gorun bilmeden bi sakatlik cikarma sonra
Hersey degil ama canimin cektigi seyler serbest algisi varYok daha yemez gitti imza emzirince her sey serbest algisi var galiba suyu bol icsin yeter :-(
Sen simdiden mesaji yaz nasil olsa yatmaya gitti sabah okuyunca alir boyunun olcusunuSende haklısın ördekim, alarm kur, alarma da not yaz ölçü almayı unutmaaa diye
Ben geçe kalırsam mesaj atarım sana sabah görürsün diycem ama günlerdir o kadar bölük pörçük uyudum ki şu anda koltukta bile sızabilrim![]()
Benim her türlü sıkıntı çıkarıyor. Kuzum okula başlayınca bir gideyim doktora.Bir keresinde Doris eğer squat yaparken dizleriniz çok acıyorsa duruşunuz yanlış olabilir demişti. Sırt dik, kollar ileriye doğru,dirsekten 90 derece kıvrık ve yere paralel, bacaklar omuz genişliğinde açık olmalı.
Aman Allah korusun merak kediyi öldürürr artik kediyiz biz.Merak işte![]()
İnşallah iyi gelir canım.Arkadaşlar ben yarın rezonansa ek olarak verdikleri bağırsak detoksuna başlıyorum.