Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

İlla her gun ciss yiyecem diyosun gitti 9 canin biri sabah az yemissin ekmekleri aksama saklama sabah yesen menuler sabahtan aksama azalan olsun
Aralarda besleyici ogunler olsun boyle her caninin istedigini yersen uzar bu is bu odulleri kisitla biraz su kadar kilo verirsem diye hedef koy yada bi sekilde azaltman lazim yoksa mehter takimina donersin bak diyeyim :-)
Ayni dedigin gibi oluyor hocam zaten:KK43: 65 olana kadar bana ödül yok mademse:halay:
Sabah sikinti su ki, oglumla beraber uyuyorum uyandiktan 2 saat sonra. Cok yesem yakmadan uyumus oldugum icin boyle yapiyordum ama duzelteyim hemen:KK54:

Alem olmazsam simdi @wendigo gelir mitivi ilimiyirim mitivisyin mitivisyinn diye tutturur maazallah.:KK11:

:KK12::KK12::KK12:
Gece gece uyuyorum deyip sinsice gidip spor yapiyor yaa inanamiyorum:KK11: Seni gidi fensinensisinsi:KK34:
Bu hafta gitti imza feraha onumuzdeki maclara bakalim senun menuleri gordukce korkuyorum ben sen soz dinleyecenmi
Haftaya borek gullac cikolata ve turevleri yemeden durabilir misin :-)

Bu hafta gitti imza feraha onumuzdeki maclara bakalim senun menuleri gordukce korkuyorum ben sen soz dinleyecenmi
Haftaya borek gullac cikolata ve turevleri yemeden durabilir misin :-)
Oncesinde bir seneyi askin seker cikolata cips aburcubur kuruyemis yememisligim var birkac istisna haric. Merak etme cok cici durcam hocam:KK16:

IMG_20180125_012923.webp

Arkadaşlar ben yarın rezonansa ek olarak verdikleri bağırsak detoksuna başlıyorum.

Sabah-akşam içeceğim bir toz(magnezyum peroksit) ve probiyotik hapı var. Bu toz 1 hafta sabah akşam içilip bağırsaktaki bütün bakterileri temizleyeceği için, amaç; probiyotik takviyesiyle bağırsağa iyi bakterileri yerleştirmekmiş.

Senede bir defa, bir sorunu olsun olmasın, herkese tavsiye ettiğimiz birşey bu dediler. Yarın sabah kızımı genel kontrol için doktora götüreceğim. Öğlene doğru ancak evde olurum ki tozu dışarıdayken içmeyin dediler tuvalet ihtiyacı olabileceği için. Bunun için sabah kilo bildirimi yapamayacağım. Ancak öğleden sonra gibi buralarda olurum.

Ölçü bildirimi için de, ben hiç ölçü almadım şimdiye kadar. Hangi bölgelerin ölçülerini almam gerektiğini yazarsanız onu da en kısa zamanda bildirmeye çalışacağım.
Canım e-tablo yu kullanıyorsan orada nerelerin ölçüleri alınacağı yazıyor. ;)
Şeyy.. medusa38 medusa38 hanimciiim, eger fancynancy fancynancy nin tartisi bozulmussa ve ondan boyle imzami alcakmis gibi duruyorsa sonra bu ortaya cikarsa ve aslinda hala 80 kiloysa vazcayabiliyor muyuz?o_O (Bekle beni güllaçç:rolleyes:)

:KK42::KK42::KK42:
Fencinin tartısı bozuk bozuk. Hep eksik tartıyor :KK70::KK70::KK70::KK70:

Artık üzerine bir bardak su iç madem :KK48:

Sabah erken kalkıyorum da ne oluyor sanki o kafayla ölçü almak mı aklıma geliyor benim :KK53:
Zombi gibi oluyorum :deli:

Uu üst düzey tanıdıklarım var diyor, açılın protokol geldi :KK48:

Canım nerenin ölçüleri olduğu dosyada yazılı, o dosyanın linkini bir daha mı versek ki? Dur ben bulup atayım yeniden.

Kafanı bunlara mı çalıştırıyorsun sen yahu :KK53::KK53:
:confused::confused:
Merhaba gben gben
Bu hafta takımın en çok kilo veren elemanına 1 tepsi güllaç hediye ediyoruz desek kesin 1. olursun bu hafta, hatta güllaç aşkına rekor bile kırarsın.:KK48:
Gooolllll:-):-):-)
Şu squatı aranızda beceremeyen bir benim herhalde :işsiz::işsiz: dizlerim çok acıyoooo yaa. Sanırım benim dizlerde problem var :KK43:
Belki de yanlış yapıyorsun. Popo geriye comelecekceksin olduğun yerde değil. Birde çok comelmen gerekmez. Dizlerin ayak parmak uçlarını gecmeyecek. Aynaya bakarak yapmayi dene ;)
Bir gün buluşalım squat parti yapalım :KK71::KK71::KK71:

Aynen, ne güzel sek sek sekiyordum yaaa :KK61:
Sen ip atlamayı da bırak bence. Hemde nedir ı canım dizin ağrıyı diyosun 1500-2000 canına kastın mi var senin? :KK57:
Aman Allah korusun merak kediyi öldürürr artik kediyiz biz.:KK20:
9 canımız var artık demek:süslü:
Artik yeni bir pasta borek gorunce tadini merak ettim yedim demeyin ha merak kediyi öldürürrr:KK11:
Kız bizim yemediğimiz ne kalmış olabilirki tadını bilmediğimiz. Herşeyi yedik de bu hale geldik yaa... unuttum mu:KK70::KK70::KK70:
Kaymaklı lokummmm.... :rolleyes:yemedim ya ben hiçbirşey yemem saniyorum:cool:

:KK3:

Bence dokuz kacamak hakkimiz olsun cunku kedi oldugumuz icin 9 canimiz var:KK30:
Pazarlık konusu bile olamaz. :KK20:
9 cana karşılık 1 kaçamak bile mümkün değil. Sermayesi kurtarmıyor :KK14:
Evet hatta Cumartesi 2. Seansa geldiğinizde konuşalım dediler. Eğer çok devam ederse tuvalet ihtiyacım. Paketin yarısını içecekmişim. Başıma birşey gelmez değil mi?? :)) Eyaptıklarına göre demek ki böyle uygulanıyor. Henüz ölen yok bende ölmem herhalde. :KK70::KK70::KK70:
ALLAH korusun. :KK57:

Alem olmazsam simdi @wendigo gelir mitivi ilimiyirim mitivisyin mitivisyinn diye tutturur maazallah.:KK11:

:KK12::KK12::KK12:
Gece gece uyuyorum deyip sinsice gidip spor yapiyor yaa inanamiyorum:KK11: Seni gidi fensinensisinsi:KK34:
:KK70::KK70::KK70:
morordek morordek maalesef tablolara giremiyorum. İzne ihtiyacınız var, ilgili kişiyle iletişime geçin şeklinde uyarı çıkarıyor google.

Ne yapmalıyız?
fancynancy fancynancy izin verecek canım.
Günaydın lydznp lydznp sana benzedim resmen:KK70: Açılışa geldim. Bugün erkenciyim.:KK70:
Günaydın canım sana da ve herkese günaydın ;)
Bu sabah yalnız değilim demek ki:KK70:

Ayy benim evde tam kres gibi cocuklari tablet telefondan uzak tutacagim diye kafayi yedim

Cnm esimin ailesi artvinli ama 40 senedir teleferikte oturuyorlar ben ankaradayim 2-3ayda bir geliyoruz bursaya
anladim canim bende mudanyada oturuyorum. Siz herhalde görev icabi ordasiniz yada sen bizim oglani ankaraya ic guveysimi aldin:-)

DUKAN ekspress birinci grup
Gelecek hafta icin secenekler
Biraz arastirdim ikinci haftada devam edebiliriz ya da arada verebiliriz
Devam ederseniz kilo verme devam ediyor ama bu kadar hizli olmayacak ideal kilonuza kadar surebilir ve korumaya gecebilirsiniz
Kilo fazlasi olanlar dukan yapabilir
Ama uyarayim
Onda meyve ekmek vs uzun bi sure yok
Daha hizli kilo veriliyo arti yonu
Ama kacamak yaparsaniz etkisini duraksama olarak gosteriyo
canim 2 grup pazartesi basligor degilmi ben bektim netten proteinle baslayip hergun sebze meyve ekmek eklenerek gidiyor. Insallah pazartesi bende katilicam bu hafta cok iyi verdiler sira bizde :KK73:

Ay yok valla taktik değil, 79,6 çıktı gece gece sinirlerim oynadı :confused:
canim gece tartilarina hic takilma sabah mutlaka o gordugunden en az 500 gr eksik cikarsin istersen tum gün bisey yeme yinede en afif oldugumuz zaman sabah uyandigimiz zaman

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı sabahlar :KK68:

Dün okadar yoğun bir gündü ki ne buralara bakabildim ( kendi takımımda dahil ) nede telefonuma :KK53:
Çok şükür Kombi değişti ve peteklerim çalışıyor artık :21::21::21::21:

Duyduk duymadık demeyin Oynakasi34 artık üşümüyor :KK70: ama hastalıktan kurtulamadım :KK70:
Zaten iki gündür boğazlarım ağrıyordu sonunda bu sabah sıcağıda görünce vücut rahatladı sanırım ve grip olmuşum :KK70:
Neyse bunada şükür kombi oldu ya çabucak toparlanırım yine :21::21::21::21:

Bugünde sıkı bir şekilde beslenmeyi tutup baya bir temizlikle uğraşmam lazım :KK66: adamlar kalabalık gelip işleri yetiştirdiler akşama kadar ama baya bir pislik çıkmış ( ben o arada kızımı arkadaşla gezmeye götürmüştüm :KK48: )
Birazdan hemen Tülleri makineye atarak başlarım ama önce kahvaltımı yapacağım daha :KK66:

Gerçi kızlara ( benim kızımla arkadaşın yeğenine ) Sinema sözü verdi arkadaş :KK53: artık onlar hadi şu saatte buluşalım diyene kadar yapar sonra eve dönünce devam ederim inşallah :KK66:

Back
X