Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bu arada kizlar 6. Gun nisasta ekleniyor 200 gr kadar
Ben eklemekten yana degilim ama sebze proteinden biktik biraz degisiklik olsun diyenler vardir belki
Sossuz sadece yogurtla bir porsiyon makarna olabilir
Esmer princ esmer bulgur olabilir
Esmer ince bulgur olursa kisir yapabilirsini sebzelerle
Gunduz yemeye dikkat edin yinede ogle yemeginde nisasta olursa aksamda hafif olursa iyi olur

Ben eklemekten yana degilim ama sebze proteinden biktik biraz degisiklik olsun diyenler vardir belki
Gunduz yemeye dikkat edin yinede ogle yemeginde nisasta olursa aksamda hafif olursa iyi olur
UYARİLAR
Bize 5 gunluk kilo vermemiz yeter derseniz 6ve 7. Gun yapain derim cunku o gunler ya 100 gr verirsiniz yada sabit kalirsiniz benim fikrim 4. Gunu trkrarlamak

ay esmer bulgur ile kısır güzelmiş:KK48:

Kızlar annem geldi, dışarıda işlerim var onları halledeyim. Kilomu yazamadım bir türlü.
A521FAF6-FAAF-4AA4-B181-EFB1CA8DA45F.webp 78,4. Hergün 1 er kilo verecek değil di mi :KK48: gerçi sabah 5 te kalktık yine, 7:30 da bir daha uyuduk 9:30 da kalktık, sporumu da geç yaptım vs vs vs.
Kahvaltıma gelinceeeee bütün ekmek hakkımı sabah kullandım. Kızarmış ekmek üzeri kızarmış yumurta. Arasında labne var. Üstünde de acı pul biber.
4D7D68CF-0933-41FE-82A9-3EC387965EBE.webp

Akşama doğru uğrarım yine, görüşürüz :KK3:

@ıydznp canim sen iradelisin saglik kosullarin beslenme duzenin de uygun acaba tam dukanmi yapsan sen diyetisyene de gidiyorsun ama bilemedim programi daha duzenli oldugu icin daha iyi kilolar verebilirsin
Sendede kalca sorunu varsa bunu eritmek icin dukancilar 5-2 yapiyor
Ama o cok zor gelir dersen 1+1 secenegide var
Bir dukan testi yap bakalim nasil cikiyo

Kızlar annem geldi, dışarıda işlerim var onları halledeyim. Kilomu yazamadım bir türlü.
Eki Görüntüle 2100370 78,4. Hergün 1 er kilo verecek değil di mi :KK48: gerçi sabah 5 te kalktık yine, 7:30 da bir daha uyuduk 9:30 da kalktık, sporumu da geç yaptım vs vs vs.
Kahvaltıma gelinceeeee bütün ekmek hakkımı sabah kullandım. Kızarmış ekmek üzeri kızarmış yumurta. Arasında labne var. Üstünde de acı pul biber.
Eki Görüntüle 2100378

Tabi canim hergun bir kilo verilmiyor -200 mu buda gayet iyi sonuc toplam yedi gunde sadece 1 kg verende var yani az vermedin gayet iyisin

Kuru baklagiller yenebilir saglkkli aslinda ama diyet surecinde yaramiyor biraz deneyerek dokunmayan bulunabilir haftada bir yenebilir ekspresstede bir gun var zaten
Merhabalar canım,
Akşam bir arkadaşım bana oturmaya gelecek. Akşam birlikte yeriz diye domatesli, salatalıklı ve az z.yağlı yeşil mercimek salatası yapmış. Ondan yiyebilir miyim akşam?

Merhabalar canım,
Akşam bir arkadaşım bana oturmaya gelecek. Akşam birlikte yeriz diye domatesli, salatalıklı ve az z.yağlı yeşil mercimek salatası yapmış. Ondan yiyebilir miyim akşam?
Canim dunde bakliyat yedigin ve aksam ogunu oldugu icin yesen bile sade bir kasik tadina bak derim

Eki Görüntüle 2100370 78,4. Hergün 1 er kilo verecek değil di mi :KK48: gerçi sabah 5 te kalktık yine, 7:30 da bir daha uyuduk 9:30 da kalktık, sporumu da geç yaptım vs vs vs.
Eki Görüntüle 2100378

kolay gelsin kahvaltında çok iştah açıcı görünüyor afiyet olsun:kk77:

@ıydznp canim sen iradelisin saglik kosullarin beslenme duzenin de uygun acaba tam dukanmi yapsan sen diyetisyene de gidiyorsun ama bilemedim programi daha duzenli oldugu icin daha iyi kilolar verebilirsin
Sendede kalca sorunu varsa bunu eritmek icin dukancilar 5-2 yapiyor
Ama o cok zor gelir dersen 1+1 secenegide var
Bir dukan testi yap bakalim nasil cikiyo
evet oda benim gibi kalçalı ruk öküzüm benim:KK19::KK70:

Back
X