- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #271.141
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
pehh 2. yi doğursun 2 çocukla eve tıkılsında o zaman görelimUstune morordek mezun oldu dogurdu eski kilosuna geldi hanimmm![]()
Haklısın aslında2 senedir burda 48 olmadan etme![]()
He yaa utanın utanınUstune morordek mezun oldu dogurdu eski kilosuna geldi hanimmm![]()
InşALLAH gezmez. Geçmiş olsun canımHanımlar selam menüler müthiş
nilsub senin de çok güzel menün, ayrıca yazayım ki topa tutma
Bende biraz kırgınlık var, başım zonkluyor, vücudumun her yeri ağrıyortüm gün yattım neredeyse, parol aldım bir de insallah yarına biraz daha toparlarım. Cocuga gecmese bari
![]()
Yok şekerim ben almayayımpehh 2. yi doğursun 2 çocukla eve tıkılsında o zaman görelim![]()
Geçmiş olsuncok guzel. Su yandakinin tabagina bakan sari kedinilsub olmali, zayiflatiyor mu, nerden aldi kaca aldi diye merak ediyor herhalde
Canim yaaaaaa superr o zaman sonraki olcumde bakalim kim nerde olcak
Sekersiz 21 gune varim
Gecmis olsun bende hastayim
Kizlar gun icinde fazla katilamiyorum su ara ev ici bazi telaslarimiz var. Ayni zamanda hastayim her buldugum an gozlerimi kapatip uyuyorumBogazim aciyor sesim yok umarim hemen iyilesirim.
Bugunku menum:
Sabah: 2 haslanmis yumurta, 1dilim chiali ekmek
Oglen: 2 porsiyon adana kebap, bol salata, ayran, 1 minik tirnak pide (disardaydim)
Aksam: 1 kepce tavuklu corba, 1/3 dilim chiali ekmek
Ara yapmadim meyve vardi hocam musaade etmiyor
Su 2yi gecti 3u rahat bulur uyuyana kadar. Yuruyus 1 saati gecti. Birazdan turk kahvesi iciciiiim sanirim.
Boyle benden![]()
Bence sayılırKızlar 30 dakika daha dans ettim. Oyun konsolunda dans oyunlari var. Hareketleri dogru yaparsan ona gore puan veriyor.
Yani 1 saat yapmis oldum. Bunu da spordan sayarsiniz dimi?
Birazdan eliptikte yapmayi dusunuyorum.![]()
Okeeeee ortimmmBende yeni aldigigim icin dukanin ilk gunu olcu almadim. Zaten kilo vermemistim ki.. 8. Gun birlikte aliriz.
Aynıııı benim fizik. Bende de kol, göbek, sırt büyük geliyor gözümeAnaaamm ben yemekleri hep 4-5 yk kasigi yedim. Keske normal yemek tabagini cok abartmadan doldursaydim.
Bundan sonra fazla yesem yani senin dedigin miktarlarda kilo vermem devam eder mi acaba? Yada boyle bir tabak falsn yeseydim yine 3 gunde 2 kilo gidermiydi bilemedim?
Peki sp gununde de mi etlerimiz yada tavuklarimiz 1 tabak olmali. Internette de bakiyorum aslinda da miktar yazmiyor. Kusurabakma canim cok soru soruyorum.
Afiyet olsun cnm boyle devam ediyoruz..
Benimde butun yaglarim gobek cevremde birikmis canim. Ama sirtim ve kollarimin da incelmesini istiyorum. Kollarim kalin sirtim da iri geliyor gozume.
Yok şekerim ben almayayım![]()
Sağol Banucum da birlikte yatıyoruz napsam ki... Maskeyle de yatılmaz![]()
Ayni kg gece bi fancynancy de yapmisti buralarda olsa paylasirdi gorurduk dogrusunu
Ben ona değilse öğlen ve akşam ton balığı yetmişsin ona takıldım. İşlenmiş ürün genel olarak sağlıksız olduğu için ona bisey diyemeyeceğim. Sokmayın evinize salam sosisKızlar bugün akşam yemeğim çok geçe kaldı ve sanki biraz kaçırmışım gibi bir pişmanlık çöktü içime nedense... Ben yazayım siz yorumlayın.
Sabah;
-glutensiz undan yapılmış ekmekle 3 dilim hindi füme, 2 dilim kaşar peyniri
-2haşlanmış yumurta
-yarım yeşil elma
Ara;
-Türk Kahvesi
Öğle (15.30’da);
-Ton balıklı Salata
Ara;
-Limonlu yeşil çay
Akşam(20.30);
-1 dilim kaşar peyniri
-1 dilim salam
-1 dolu tabak haşlanmış brokoli ve ton balığı
Çok geç saate kaldığım için fazla acıkmıştım. Aslında o salam ve peyniri yemesem çok iyi olurdu ama dayanamadım...geç saatte yemekte kötü oldu. Yarın göreceğiz bakalım etkisini...
O da olabilirYaaa di mi 80,8 de azdı o zamanNalçak tartı bence az değil çok tartıyo, 71,4 tüm ben 78 diyooo yaa.
Bende listeye ilaveten 5cilek yedim. Çok tokum yaaasağol kuzum seninde çok güzeldi aferin çekirge ayrıca sabah ki cıslara karşı direnmişsin
bekleyelim canım sana şifa olsun inşALLAHgluten ve şeker egzemayı artırıyor nasıl besleneceğini de araştırsan faydası olur belki
sağol mördak ay inşALLAH çabuk toparlarsınçok geçmiş olsun
açımmmm açççççama ne yapayım ya listeye gireceğim ya bu diyardan gideceğim
geçmiş olsun sanada yaaa tam hastalık havası bol bol sıvı al bitki çayı su![]()
Hay Allahİcinde katkisi yoksa sadece et ve baharatsa olabilirdi ozaman o pideyi niye yedin derdim![]()
2 senedir burda 48 olmadan etme![]()
Hindi fumeyle hindi salamin ne farki var ayni gorunuyorlar gozumeBen ona değilse öğlen ve akşam ton balığı yetmişsin ona takıldım. İşlenmiş ürün genel olarak sağlıksız olduğu için ona bisey diyemeyeceğim. Sokmayın evinize salam sosis
O da olabilir![]()
Ben sanki bunu bi yerlerde demistim cok sey diyorum gozden kacmis diye bir sey soylemedimBen ona değilse öğlen ve akşam ton balığı yetmişsin ona takıldım. İşlenmiş ürün genel olarak sağlıksız olduğu için ona bisey diyemeyeceğim. Sokmayın evinize salam sosis
O da olabilir![]()
Sınırlarımızı bilmeniz lazımYaaa begendin miii oleyy
Peki diyelim ki mesela yani 2 degil 3 porsiyon adana yemis ve yazmaya utanmis olsaydim onu da begenir miydin![]()
salam sosis sağlıksızda bu mevsimde kaçtır gözüme yediğin çilekler batıyorBende listeye ilaveten 5cilek yedim. Çok tokum yaaa![]()
Evet bence bir normal ama gben kapasitesiyle herseyi yiyebilirmis gibi geldi banaSınırlarımızı bilmeniz lazımmedusa38 Aysecigim. 3 tane adana yiyebiliyormuyuz? Hatta adanayı yemişken hatay urfa haritada ne kadar kebap diyarı varsa yiyelim mi?
![]()
Dukanda kasik hesabi yokmus 3 adana 1 tabak doldurmuyo cicimmSınırlarımızı bilmeniz lazımmedusa38 Aysecigim. 3 tane adana yiyebiliyormuyuz? Hatta adanayı yemişken hatay urfa haritada ne kadar kebap diyarı varsa yiyelim mi?
![]()
Uffff simdi bile olsa ne yerdimmEvet bence bir normal ama gben kapasitesiyle herseyi yiyebilirmis gibi geldi bana
İsin sakasi cnm o bi duakana baslasin bakalim kac porsiyon yiyebilecek sukanda dilediginiz kadar diyo simdi @gben i tutmazsak ortaya bi kuzu cevirir![]()
Sen yinede bi dahakine 1 porsiyon ye cnm kirmizi etinde fazlasi zararDukanda kasik hesabi yokmus 3 adana 1 tabak doldurmuyo cicimm![]()