Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Hanımlar selam menüler müthiş
nilsub nilsub senin de çok güzel menün, ayrıca yazayım ki topa tutma :oops:
Bende biraz kırgınlık var, başım zonkluyor, vücudumun her yeri ağrıyor :KK1: tüm gün yattım neredeyse, parol aldım bir de insallah yarına biraz daha toparlarım. Cocuga gecmese bari :KK17:
InşALLAH gezmez. Geçmiş olsun canım:(

cok guzel. Su yandakinin tabagina bakan sari kedi nilsub nilsub olmali, zayiflatiyor mu, nerden aldi kaca aldi diye merak ediyor herhalde:KK53:

Canim yaaaaaa superr o zaman sonraki olcumde bakalim kim nerde olcak:rolleyes:

Sekersiz 21 gune varim:cool:

Gecmis olsun bende hastayim:KK200:

Kizlar gun icinde fazla katilamiyorum su ara ev ici bazi telaslarimiz var. Ayni zamanda hastayim her buldugum an gozlerimi kapatip uyuyorum:uykucu: Bogazim aciyor sesim yok umarim hemen iyilesirim.

Bugunku menum:
Sabah: 2 haslanmis yumurta, 1dilim chiali ekmek
Oglen: 2 porsiyon adana kebap, bol salata, ayran, 1 minik tirnak pide (disardaydim)
Aksam: 1 kepce tavuklu corba, 1/3 dilim chiali ekmek
Ara yapmadim meyve vardi hocam musaade etmiyor:KK53:
Su 2yi gecti 3u rahat bulur uyuyana kadar. Yuruyus 1 saati gecti. Birazdan turk kahvesi iciciiiim sanirim.
Boyle benden:KK200:
Geçmiş olsun :(
Bebislerinize bulastirmadan atlatırsınız inşALLAH
Kızlar 30 dakika daha dans ettim. Oyun konsolunda dans oyunlari var. Hareketleri dogru yaparsan ona gore puan veriyor. :KK76::KK76:
Yani 1 saat yapmis oldum. Bunu da spordan sayarsiniz dimi? :KK37:
Birazdan eliptikte yapmayi dusunuyorum.:KK6:
Bence sayılır ;)

Bende yeni aldigigim icin dukanin ilk gunu olcu almadim. Zaten kilo vermemistim ki.. 8. Gun birlikte aliriz.
Okeeeee ortimmm :KK50:

Anaaamm ben yemekleri hep 4-5 yk kasigi yedim. Keske normal yemek tabagini cok abartmadan doldursaydim.
Bundan sonra fazla yesem yani senin dedigin miktarlarda kilo vermem devam eder mi acaba? Yada boyle bir tabak falsn yeseydim yine 3 gunde 2 kilo gidermiydi bilemedim?
Peki sp gununde de mi etlerimiz yada tavuklarimiz 1 tabak olmali. Internette de bakiyorum aslinda da miktar yazmiyor. Kusurabakma canim cok soru soruyorum.:ukala:

Afiyet olsun cnm boyle devam ediyoruz..:KK66:

Benimde butun yaglarim gobek cevremde birikmis canim. Ama sirtim ve kollarimin da incelmesini istiyorum. Kollarim kalin sirtim da iri geliyor gozume.
Aynıııı benim fizik. Bende de kol, göbek, sırt büyük geliyor gözüme :olamaz:

Ayni kg gece bi fancynancy de yapmisti buralarda olsa paylasirdi gorurduk dogrusunu
C6B648AA-38D8-402D-966D-8414F1013E04.webp

Hala lazımsa

Kızlar bugün akşam yemeğim çok geçe kaldı ve sanki biraz kaçırmışım gibi bir pişmanlık çöktü içime nedense... Ben yazayım siz yorumlayın.

Sabah;
-glutensiz undan yapılmış ekmekle 3 dilim hindi füme, 2 dilim kaşar peyniri
-2haşlanmış yumurta
-yarım yeşil elma

Ara;
-Türk Kahvesi

Öğle (15.30’da);
-Ton balıklı Salata

Ara;
-Limonlu yeşil çay

Akşam(20.30);
-1 dilim kaşar peyniri
-1 dilim salam
-1 dolu tabak haşlanmış brokoli ve ton balığı

Çok geç saate kaldığım için fazla acıkmıştım. Aslında o salam ve peyniri yemesem çok iyi olurdu ama dayanamadım... :KK43: geç saatte yemekte kötü oldu. Yarın göreceğiz bakalım etkisini...
Ben ona değilse öğlen ve akşam ton balığı yetmişsin ona takıldım. İşlenmiş ürün genel olarak sağlıksız olduğu için ona bisey diyemeyeceğim. Sokmayın evinize salam sosis :(
Yaaa di mi 80,8 de azdı o zaman :KK48::KK48: Nalçak tartı bence az değil çok tartıyo, 71,4 tüm ben 78 diyooo yaa.
O da olabilir :KK70::KK70::KK70:

sağol kuzum seninde çok güzeldi aferin çekirge ayrıca sabah ki cıslara karşı direnmişsin:KK9::KK9::KK9:

bekleyelim canım sana şifa olsun inşALLAH :dua:gluten ve şeker egzemayı artırıyor nasıl besleneceğini de araştırsan faydası olur belki:KK15:

sağol mördak ay inşALLAH çabuk toparlarsın :dua: çok geçmiş olsun:KK15:

açımmmm aççççç:KK70::KK70::KK70::KK70:ama ne yapayım ya listeye gireceğim ya bu diyardan gideceğim:KK51:

geçmiş olsun sanada yaaa tam hastalık havası bol bol sıvı al bitki çayı su:KK15:
Bende listeye ilaveten 5cilek yedim. Çok tokum yaaa :KK48::KK48::KK48:

İcinde katkisi yoksa sadece et ve baharatsa olabilirdi ozaman o pideyi niye yedin derdim :-)
Hay Allah:-)
2 senedir burda 48 olmadan etme :-)
:KK70::KK70::KK70:
Ben ona değilse öğlen ve akşam ton balığı yetmişsin ona takıldım. İşlenmiş ürün genel olarak sağlıksız olduğu için ona bisey diyemeyeceğim. Sokmayın evinize salam sosis :KK43:

Hindi fumeyle hindi salamin ne farki var ayni gorunuyorlar gozume

Ben ona değilse öğlen ve akşam ton balığı yetmişsin ona takıldım. İşlenmiş ürün genel olarak sağlıksız olduğu için ona bisey diyemeyeceğim. Sokmayın evinize salam sosis :KK43:

Ben sanki bunu bi yerlerde demistim cok sey diyorum gozden kacmis diye bir sey soylemedim :-) neyse daha yeniyiz olur boyle hatalar

Yaaa begendin miii oleyy:KK200:
Peki diyelim ki mesela yani 2 degil 3 porsiyon adana yemis ve yazmaya utanmis olsaydim onu da begenir miydin:olamaz::oha:
Sınırlarımızı bilmeniz lazım medusa38 medusa38 Aysecigim. 3 tane adana yiyebiliyormuyuz? Hatta adanayı yemişken hatay urfa haritada ne kadar kebap diyarı varsa yiyelim mi? :KK70::KK70::KK70:

Sınırlarımızı bilmeniz lazım medusa38 medusa38 Aysecigim. 3 tane adana yiyebiliyormuyuz? Hatta adanayı yemişken hatay urfa haritada ne kadar kebap diyarı varsa yiyelim mi? :KK70::KK70::KK70:
Evet bence bir normal ama gben kapasitesiyle herseyi yiyebilirmis gibi geldi bana :-)
İsin sakasi cnm o bi duakana baslasin bakalim kac porsiyon yiyebilecek sukanda dilediginiz kadar diyo simdi @gben i tutmazsak ortaya bi kuzu cevirir:skandal::skandal:

Evet bence bir normal ama gben kapasitesiyle herseyi yiyebilirmis gibi geldi bana :-)
İsin sakasi cnm o bi duakana baslasin bakalim kac porsiyon yiyebilecek sukanda dilediginiz kadar diyo simdi @gben i tutmazsak ortaya bi kuzu cevirir:skandal::skandal:
Uffff simdi bile olsa ne yerdimm:kk77:
Yalniz sahiden mi istediginiz kadar diyor? Kocam batcak ayol:KK70::KK70:

Back
X