Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Supersin tatlimmm. :nazar:
sağol kuzum seninde çok güzeldi aferin çekirge ayrıca sabah ki cıslara karşı direnmişsin:KK9::KK9::KK9:
Durun daha yaptırın diyemiyorum. Sonuna kadar bekleyip bir sonuçlarını görelim. Enerji olarak çok iyiyim o anlamda cidden iyi geldi ama henüz canım istemiyor diyemiyorum. İlk gün peynirden midem bulandı ama bugün canım tatlı istedi mesela.... :işsiz:Aradım kadını söyledim hemen. Cumartesi geldiğinizde dalgayı arttıralım ama çoğunlukla 2. Seanstan sonra güçlü etki görülüyor dedi. Bir bekleyelim de bakalım... Yok yere paranız ziyan olmasın sonra. :olamaz:

Benimki egzamayla birlikte denize düşen yılana sarılır misali... işe yararsa ne ala... siz de faydalanırsınız ama yaramazsa neyse denedim olmadı diyeceğim. o_O
bekleyelim canım sana şifa olsun inşALLAH :dua:gluten ve şeker egzemayı artırıyor nasıl besleneceğini de araştırsan faydası olur belki:KK15:
Hanımlar selam menüler müthiş
nilsub nilsub senin de çok güzel menün, ayrıca yazayım ki topa tutma :oops:
Bende biraz kırgınlık var, başım zonkluyor, vücudumun her yeri ağrıyor :KK1: tüm gün yattım neredeyse, parol aldım bir de insallah yarına biraz daha toparlarım. Cocuga gecmese bari :KK17:
sağol mördak ay inşALLAH çabuk toparlarsın :dua: çok geçmiş olsun:KK15:
Bence menün çok iyi Nilsub. Oldukça hafif hissediyor olmalısın.:KK70:
açımmmm aççççç:KK70::KK70::KK70::KK70:ama ne yapayım ya listeye gireceğim ya bu diyardan gideceğim:KK51:
cok guzel. Su yandakinin tabagina bakan sari kedi nilsub nilsub olmali, zayiflatiyor mu, nerden aldi kaca aldi diye merak ediyor herhalde:KK53:

Canim yaaaaaa superr o zaman sonraki olcumde bakalim kim nerde olcak:rolleyes:

Sekersiz 21 gune varim:cool:

Gecmis olsun bende hastayim:KK200:

Kizlar gun icinde fazla katilamiyorum su ara ev ici bazi telaslarimiz var. Ayni zamanda hastayim her buldugum an gozlerimi kapatip uyuyorum:uykucu: Bogazim aciyor sesim yok umarim hemen iyilesirim.

Bugunku menum:
Sabah: 2 haslanmis yumurta, 1dilim chiali ekmek
Oglen: 2 porsiyon adana kebap, bol salata, ayran, 1 minik tirnak pide (disardaydim)
Aksam: 1 kepce tavuklu corba, 1/3 dilim chiali ekmek
Ara yapmadim meyve vardi hocam musaade etmiyor:KK53:
Su 2yi gecti 3u rahat bulur uyuyana kadar. Yuruyus 1 saati gecti. Birazdan turk kahvesi iciciiiim sanirim.
Boyle benden:KK200:
geçmiş olsun sanada yaaa tam hastalık havası bol bol sıvı al bitki çayı su:KK15:

Evet kizlar tarti oncesi son duzlukteyiz:-)
Bizim dsha 4. Gunumuz ve guzel sonuclar geldi ve devam ediyor
5. Takima genel olarak soyluyorum
Bugun menulerdeki kotu karbonhidratlari azaltin
Yesilcay ve su takviyesine devam
Mumkunse baklagil yemeyin en azindan aksam yemeyin
Sebze diye aksam menunuzde karnabahar lahana olmasin
Tavuk salata corba
Bslik salata
Sebze yemegi yogurt gibi menuler yapabilirsiniz
Yarin sabah herkesin yuzu gulsun insallah
Gelsin Aydinlik Cuma:KK200::KK200::rapci:
:oops::oops::oops: Karnıbahar yedim ben yaaaa, unuttum :skandal:

Expresten çıkmadım ama çok geç saatte yedim ilte. Ah ahh... o an aklıma gelmedi salamda kh bakmak sonradan dank etti ama geç olmuştu. Eakiden dukan yaparken herşeyin üzerini deli gibi okurdum. Unutmuşum o günleri...
Aman canim relax ol once poztif dusun 1 er dilimden ne olacak oturup bir paket yemedinya bir seferlik peynirde bozmaz diyetini bir cok arkadas bu saatte yedi bi gunden ne olacak takilma bu kadar

Kızlar bugün akşam yemeğim çok geçe kaldı ve sanki biraz kaçırmışım gibi bir pişmanlık çöktü içime nedense... Ben yazayım siz yorumlayın.

Sabah;
-glutensiz undan yapılmış ekmekle 3 dilim hindi füme, 2 dilim kaşar peyniri
-2haşlanmış yumurta
-yarım yeşil elma

Ara;
-Türk Kahvesi

Öğle (15.30’da);
-Ton balıklı Salata

Ara;
-Limonlu yeşil çay

Akşam(20.30);
-1 dilim kaşar peyniri
-1 dilim salam
-1 dolu tabak haşlanmış brokoli ve ton balığı

Çok geç saate kaldığım için fazla acıkmıştım. Aslında o salam ve peyniri yemesem çok iyi olurdu ama dayanamadım... :KK43: geç saatte yemekte kötü oldu. Yarın göreceğiz bakalım etkisini...
menün güzel canım geç olmuş ama çalışan arkadaşlarımızda bazen o saate kalabiliyor çokda sıkma canını stresten şişersin sonra:KK48:
Onu da güncelleyelim madem yarın listeye girince
evet canım 60 yapalım dimi yaaa:KK51: 58 hayal gibi:KK59:

Back
X