- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #271.121
sağol kuzum seninde çok güzeldi aferin çekirge ayrıca sabah ki cıslara karşı direnmişsinSupersin tatlimmm.![]()

bekleyelim canım sana şifa olsun inşALLAHDurun daha yaptırın diyemiyorum. Sonuna kadar bekleyip bir sonuçlarını görelim. Enerji olarak çok iyiyim o anlamda cidden iyi geldi ama henüz canım istemiyor diyemiyorum. İlk gün peynirden midem bulandı ama bugün canım tatlı istedi mesela....Aradım kadını söyledim hemen. Cumartesi geldiğinizde dalgayı arttıralım ama çoğunlukla 2. Seanstan sonra güçlü etki görülüyor dedi. Bir bekleyelim de bakalım... Yok yere paranız ziyan olmasın sonra.
Benimki egzamayla birlikte denize düşen yılana sarılır misali... işe yararsa ne ala... siz de faydalanırsınız ama yaramazsa neyse denedim olmadı diyeceğim.![]()

sağol mördak ay inşALLAH çabuk toparlarsınHanımlar selam menüler müthiş
nilsub senin de çok güzel menün, ayrıca yazayım ki topa tutma
Bende biraz kırgınlık var, başım zonkluyor, vücudumun her yeri ağrıyortüm gün yattım neredeyse, parol aldım bir de insallah yarına biraz daha toparlarım. Cocuga gecmese bari
![]()

açımmmm açççççBence menün çok iyi Nilsub. Oldukça hafif hissediyor olmalısın.![]()

geçmiş olsun sanada yaaa tam hastalık havası bol bol sıvı al bitki çayı sucok guzel. Su yandakinin tabagina bakan sari kedinilsub olmali, zayiflatiyor mu, nerden aldi kaca aldi diye merak ediyor herhalde
Canim yaaaaaa superr o zaman sonraki olcumde bakalim kim nerde olcak
Sekersiz 21 gune varim
Gecmis olsun bende hastayim
Kizlar gun icinde fazla katilamiyorum su ara ev ici bazi telaslarimiz var. Ayni zamanda hastayim her buldugum an gozlerimi kapatip uyuyorumBogazim aciyor sesim yok umarim hemen iyilesirim.
Bugunku menum:
Sabah: 2 haslanmis yumurta, 1dilim chiali ekmek
Oglen: 2 porsiyon adana kebap, bol salata, ayran, 1 minik tirnak pide (disardaydim)
Aksam: 1 kepce tavuklu corba, 1/3 dilim chiali ekmek
Ara yapmadim meyve vardi hocam musaade etmiyor
Su 2yi gecti 3u rahat bulur uyuyana kadar. Yuruyus 1 saati gecti. Birazdan turk kahvesi iciciiiim sanirim.
Boyle benden![]()