Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Günaydın kızlar Takıma yeni girdim ve açıkçası ne yapıyoruz nasıl yapıyoruz pek bilgim yok :KK43: Nasıl başlamamla ilgili yardımcı olursanız çok sevinirim Bu arada 33 yaşında, 1:72 boy ve 90 kiloyum. Yarışmadaki arkadaşlarıma başarılar dilerim:halay:
Canim ben takim kaptaniyim ilk sayfada kurallarimiz var onlari okuyup kabul etmen gerekir onun haricinda 5. Takim olarak sagliksiz insan sagligina zarari olacak tarzda diyetleri yapmiyoruz hedefimiz saglikli bir sekilde zayiflamak
Ben biri 7 digeri 13 yasinda 2 erkek annesiyim kamuda insaat muhendisi olarak calisiyorum daha once mezun olmus ama su an hala kilolarla basi dertte olan birisiyim

neee lahmacunmu:olamaz: hic sevmem :KK48:

Canim cok gecmis olsun annecigine Allah acil sifalar versin onlar başımızın tacı :anne::KK200:
oohh super yapmissiniz canim temiz havada yurumek gibisi yok benim ogle aram 1 saat o yuzden 40-45 dk kadar yürüyebiliyorum ama inan o bile cok iyi geliyo pozitif enerjiyle donuyorum isyerine:halay:

yok yemek falan cis cos bitti cuma geliyo ona göre:KK11:

boşver canim izleme sen onu :KK12:

60 mı :KK57: ah canim yaaa sen benim ok gerimde kalmissin ben bu abah 57.7 geldim geciyomuyum seni ne :KK48::KK71::KK71:
Ooo ne guzel bak kacamaksiz devam etmenin odulunu tartida aliyorsun

Günaydın kızlar Takıma yeni girdim ve açıkçası ne yapıyoruz nasıl yapıyoruz pek bilgim yok :KK43: Nasıl başlamamla ilgili yardımcı olursanız çok sevinirim Bu arada 33 yaşında, 1:72 boy ve 90 kiloyum. Yarışmadaki arkadaşlarıma başarılar dilerim:halay:
selam canim hoşgeldin oncelikle ilk sayfadakileri okuyup kabul ettigini belirtiyorsun bol eksiler sana :KK19:

Canim ben takim kaptaniyim ilk sayfada kurallarimiz var onlari okuyup kabul etmen gerekir onun haricinda 5. Takim olarak sagliksiz insan sagligina zarari olacak tarzda diyetleri yapmiyoruz hedefimiz saglikli bir sekilde zayiflamak
Ben biri 7 digeri 13 yasinda 2 erkek annesiyim kamuda insaat muhendisi olarak calisiyorum daha once mezun olmus ama su an hala kilolarla basi dertte olan birisiyim
waaavvv kaptanim srn insaat muhendisimisin :KK8:ooooo çok havali yaaa:rolleyes::KK9::KK9:

Ooo ne guzel bak kacamaksiz devam etmenin odulunu tartida aliyorsun
aynen bu sabah o kadar mutluyumki anlatamam bugun12. Gununm sıfır kacamaksiz ve şekersiz 1 parca cikolata dahi tatmadim. Aynen devam:KK71::KK71:

5. TAKIMA SAĞLIKLI VE KEYİFLİ KİLO VERMELER DİLERİM. :KK36:

seaBahAR

"Her üyenin, yarışma kurallarını içeren Karar Defterini okuması zorunludur.
Kararların güncel hali her zaman son mesajdır."

5.TAKIM KURALLARI:

* Her üye kendi kilo bildirimini cuma günü 12:00 a kadar yüzde hesabı ile bildirmekle yükümlüdür. Kilo bildirimini önceden mazeret bildirmeksizin 3 kere aksatan yada geciktiren takımdan uzaklaştırılır.

* Her üye günde en az 5 mesaj yazmak zorundadır. Bu takım içi motivasyon için önemlidir. Mazeretsiz üç gün üst üste takıma uğramayan üye takım dışı kalacaktır.

* Her üye son yazdığı mesajdan itibaren yazılan mesajları okuyup gerektiğinde cevaplamakla yükümlüdür. Bu bir bütünün parçası olmak adına önemlidir.

* Her üye gün sonunda menüsünü + içtiği su miktarını + yaptığı spor aktivitesini süresi ile bildirmekle yükümlüdür.

* Kaçamak yapanlar yaptıkları kaçamağın kalorisine göre ekstra sportif faaliyette bulunacak ve bunu takıma yazacaklar.

*Takımda bulunan üyeler haftalık bir hedef belirleyecektir. Bu %0,30 ün altında olmayacak şekilde olmalı ve 3 hafta bu hedefi tutturamayanlar ekstra spor faaliyetlerinde bulunacaklardır.

*2 hafta art arda kilo alan arkadaş uyarılacak , 3.hafta yine kilo alırsa takımdan çıkarılacaktır.

*Listeye alinmak için deneme suresi en az 2 haftadır. Yeni üye takıma geldiği gün ne olursa olsun ilk cuma kilosunu bildirecek bu kilo başlangıç kilosu olacaktır. Ikinci cumada kilosunu bildirecek, 3.cuma listeye girecek (eğer katılım ve paylaşımı yeterli ise) kilo ortalaması 2 ye bölünecektir. Eğer katılım ve paylaşımı yeterli görülmez ise deneme süresi uzatılabilir.

*Her hafta Cuma günü 1 haftalık mesaj sayısı bildiriminde bulunmak zorunludur.

* Takıma gelen her yeni üye yukarıdaki şartları “okudum kabul ettim” diye beyan etmek zorundadır.
Okudum kabul ettim.

Günaydın kizlar:KK36:
Herkese benim gibi mutlu sabahlar diliyorum:KK73:
Dünkü menüm
Sabah dukan krep+ peynir
Ara yesil cay
Öğle hindi füme+ yogurt aci biberli
Ara turk kahvesi+ süt
Aksam kendi yaginda tavuk kavurma+ yoğurt
3 litre su ictim
40 dk yürüyüş
200 ip atlama
Veeeee bu sabah itibariyle 57.7 :KK71::KK71:

Teşekkür ederim kaptanım :KK68:

waaavvv kaptanim srn insaat muhendisimisin :KK8:ooooo çok havali yaaa:rolleyes::KK9::KK9:

aynen bu sabah o kadar mutluyumki anlatamam bugun12. Gununm sıfır kacamaksiz ve şekersiz 1 parca cikolata dahi tatmadim. Aynen devam:KK71::KK71:
Yok kiz insaat muhendisliginin nesi havali bildigin diplomali ameleyiz

Bu arada o kadar cok sinaniyorumki öyle seylerle bas ediyorumki galiba ben artik tatli bisey yeme istegimi kaybettim. Dun aksam is yerimde arkadaslar gozumun önünde 1 tepsi baklavayi devirdiler midelerine ben dönüp bakmadim:KK12:
Hatta onlarda alistilar artik teklif bile etmediler :KK48: benim hakkimida aralarinda pay edip yediler :-):-)

Canim uyguladigin bir diyet falan var mi diyetisyene gidiyormusun spor yapiyormusun
Daha önce diyetisyene 4 ay gitmiştim ve elimde onun verdiği listeler var. Bugün o listeye başladım :) Sitede spor salonu yüzme havuzları var ama kızımı kimseye bırakamadığım için gidemiyorum :KK43: O yüzden eve eliptik bisiklet aldım ve ona başladım. İşe yarayacağına inanıyorum çünkü yarım saat yaptığımda kan revan içinde kalıyorum :KK48:

Bu arada o kadar cok sinaniyorumki öyle seylerle bas ediyorumki galiba ben artik tatli bisey yeme istegimi kaybettim. Dun aksam is yerimde arkadaslar gozumun önünde 1 tepsi baklavayi devirdiler midelerine ben dönüp bakmadim:KK12:
Hatta onlarda alistilar artik teklif bile etmediler :KK48: benim hakkimida aralarinda pay edip yediler :-):-)
Ayy bak arkadaslarinin israr etmemesi ne guzel senin kararli oldugunun onlarda farkina vardilar

Daha önce diyetisyene 4 ay gitmiştim ve elimde onun verdiği listeler var. Bugün o listeye başladım :) Sitede spor salonu yüzme havuzları var ama kızımı kimseye bırakamadığım için gidemiyorum :KK43: O yüzden eve eliptik bisiklet aldım ve ona başladım. İşe yarayacağına inanıyorum çünkü yarım saat yaptığımda kan revan içinde kalıyorum :KK48:
Cnm cok guzel yaparsin o liste sen kac kg iken verilmisti
Burda hep birlikte saglikli zayif guzel hatunlar olacagiz

Aksam aciktin mi canim?

acıktım 1 hurma 2 kayısılı yoğurt yedim ama yemeyeydim iyiydi, eksiler hayal oldu işte :(

Kereviz sapı ve yapragı,maydonoz,dere otu,kivi,portakal,limon ve yulaf ezmesi.. Yaparken 200 ml kadar su ekledim.
Tadı gercekten cok guzeldi. Keske daha fazla yapsaydımda aksam bir daha icseydim. Tekrar yapmaya üsendim..:KK8:

çok güzel olmuş eline sağlık, tadını da seviyosun sen, ben kesin yiyemezdim.

:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9: Helal olsun canım sana ;) inşallah karşılığını bol eksi olarak alacaksın ;)

Cnm cok guzel yaparsin o liste sen kac kg iken verilmisti
Burda hep birlikte saglikli zayif guzel hatunlar olacagiz
87 kilodaydım o listeye başladığımda yani şuan ki kiloma çok yakın. O yüzden o listeye tekrar başladım çünkü şimdi gitsem diyetisyene yine bana bu listeyi vereceğinden eminim :KK66:

Back
X