- Konu Sahibi Cherry Mom
- #27.361
canım benim teşekkür ederim inşallah güzel görünürüm ve dediğin gibi emeklerimiz boşa gitmez seninde kilo vermen durmuş olsun en çok 2 hafta durur muhakkak yeniden vermeye başlarsın hazır kilo vermen durduğuna göre metobolizmanı canlandıracak bişeyler yapabilirsin vakit kaybetmezsin detoks gibi forumda araştır istersen yada karpuz detoksu diyorduk 3 günlük yapamadık ama nişandan sonrada ramazan girecek yine yapamayız ramazana kadar sen düşünebilirsin bu tarz bir diyet şekli araştır istersen öpüyorum canım opuyorumnanaktan
İNŞALLAH canım benim daha uzun sürmez umarım
 ,tamam araştırırım başladım bile bakmaya kaydirigubbakcemile5,canım ramazandan sonra yaparsın artık sende nişanın tadını çıkar daha fazla kafa yorma güzelim nasılsa baya verdin ilerde düğünde var İNŞALLAH ozaman incecik olursun,beraber azimle bende öptümmmm opuyorumnanaktan olumunekankayizsmile
,tamam araştırırım başladım bile bakmaya kaydirigubbakcemile5,canım ramazandan sonra yaparsın artık sende nişanın tadını çıkar daha fazla kafa yorma güzelim nasılsa baya verdin ilerde düğünde var İNŞALLAH ozaman incecik olursun,beraber azimle bende öptümmmm opuyorumnanaktan olumunekankayizsmile 

( ağır yemiyorum kaçamakta yok ama böyle bir dönem oluyor...
( ağır yemiyorum kaçamakta yok ama böyle bir dönem oluyor...

gerçekten bir değişik bu erkekler olsun ben güzel hoş bir gelin olayım diye kilo vericem ve sağlıklı bebişler dünyaya getirmek için inşallah önce kendimizi mutlu edelimki eşlerimiz sevgililerimizde mutlu olsun yeni sloganım bu canım öpüyorum .opuyorumnanaktan
 gerçekten bir değişik bu erkekler olsun ben güzel hoş bir gelin olayım diye kilo vericem ve sağlıklı bebişler dünyaya getirmek için inşallah önce kendimizi mutlu edelimki eşlerimiz sevgililerimizde mutlu olsun yeni sloganım bu canım öpüyorum .opuyorumnanaktan