• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Arkadaşlar önemli birşey söyleyeceğim; Mart bitti sayılır Nisan geliyor ve yaza yaklaşıyoruz. Tehlikenin farkında mısınız!?? :)))

Şu an motivasyon düşüklüğü zamanı değil. Zaman daralıyor ve full motivasyona ihtiyacımız var. Lütfen silkelenin ve kendinize gelin. (Kendim de dahil)

Hadi eskisi gibi hep beraber birşeyler yapalım yine yahu?? Artık çok yerimizde saydık hızlandırıcı birşeylere ihtiyacımız var.

ben de burada okuyunca öğrendim, hoşuma gitti. :KK66:
Bu arada bilekliğin hediye olması veya kendimizin yapması lazımmış. Aslında normalde leylek gördüğümüz zaman bileğimizden çıkarıp, bir meyve ağacına asıyormuşuz. Kadınlar kulübünde 1 ay yazıyordu. Artık büyük şehirlerde leylek göremediğimiz için güncellenmiş bu gelenek sanırım. Bulgaristan'da çok yapıyorlarmış.
https://basinlobisi.wordpress.com/2014/03/01/cestita-baba-marta/
Benim de Anne tarafımda Rumelilik var. Seviyorum oranın adetlerini v.s.
Benim babaannem balçık Romanya,,ananem de Selanik. Birazda değişik olduklarından cezbedici geliyor herhalde

Arkadaşlar bende geçen akşam çok çarpıntı oldu.:KK35:
Yorgun olduğum bir akşamdı; ama "çok kafein tüketimimden de mi kaynaklanıyor acaba?" diye düşündüm o akşam.
Yeşil çay, rezene ve Türk kahvesini çok tüketiyorum zaman zaman. Kahve 2 fincan, bitki çayı 2 fincan, yanında bir de 1 kupa normal çay oluyor.
Ne dersiniz?
Kafeini maksimum ne kadar tüketmeliyim?
Tatlım normal çayda ve yeşil çayda da kafein var. Kahve zaten biliyoruz. Yeşil çayı kafeinsiz demleme metotları var, internetten bakarsan çıkar. Kahveni de filtre içiyorsan kafeinsiz alabilirsiniz. Bana da bazen 2 Türk kahvesi içinde dokunuyor. Her bünyeye ayrı tepki.

evet kurallarınızı okudum ve kabul ediyorum.
ben 36 yaşındayım. 163 boyunda 82,2 kiloyum(bu sabah itibariyle) evliyim bir çocuğum var.hedefim ise 60 kilo olmak.
normalde masa başı bir işte çalışıyorum onun için hareketsiz bir hayatımın olduğunu söylemeliyim. fakat irademe güveniyorum istediğim zaman kafama koyduğum zaman mutlaka yaparım. bu süreçte yol arkadaşlarım olsun istedim . motive olup motive edip bu süreci sıkıcı değilde tam tersine keyifle tamamlamak için sizlerle olmak istedim. umarım başarılı olup hedefime sizlerin yardımı ile ulaşabilirim.
İnşallah canım. Burda herkesin derdi aynı. Hep birlikte güzel güzel hedeflerimize ulaşacağız.

Arkadaşlar önemli birşey söyleyeceğim; Mart bitti sayılır Nisan geliyor ve yaza yaklaşıyoruz. Tehlikenin farkında mısınız!?? :)))

Şu an motivasyon düşüklüğü zamanı değil. Zaman daralıyor ve full motivasyona ihtiyacımız var. Lütfen silkelenin ve kendinize gelin. (Kendim de dahil)

Hadi eskisi gibi hep beraber birşeyler yapalım yine yahu?? Artık çok yerimizde saydık hızlandırıcı birşeylere ihtiyacımız var.
Ayyneeennnnn.

Bu arada brn bu sabah 63’e yine geri döndüm. Ne ödem yaptı bilmiyotum ama sıktı bu durum beni de artık! 62.7’yi görmüştüm dün. Bugün çok daha dikkatli besleniyorum. Yarına yine bol eksi bekliyotum. Bakalımmm.....
Sen yaparsın bebeğim hiiiççç şüphem yok. İradeli kızsın vesselam :KK200:

Bu arada kızlar ben geri geldim takıma girmek isterim yeniden bugün itibariyle sağlıklı beslenmeye geri dönmüş bulunmaktayım tanıyanlar tanır tanımayanlar için kendimden bahsedeyim biraz 26 yaşında balikesirde yaşıyorum hemsireyim temmuzda evlendim geçen sene takımda 14 kilo verdim evlenip 17kilo geri aldım :kızgın:inşallah o kilolari geri vermek istiyorum buradaki motivasyon hiçbir yerde yok çünkü. Bazı menülerim size ilginç gelebilir çünkü 24 saatlik nobetlerim var haliyle uyku saatlerim biraz değişiko_O hadi bakalım Bismillah :KK45:
canım sen izinli olarak ayrılmıştın yarınki duruma göre hemen listeye alabiliriz nota almayacak durumda isek bu aralar ses çıkmadığı için yarın sonuçlar ne gelecek merak ediyorum açıkcası

Bugün sabah 1 haşlanmış yumurta, 3 siyah zeytin, 1 dilim beyaz peynir, 1 dilim tam buğday ekmeği ve maydanoz yedim.
Ara öğünde 1/2 ekşi elma yedim.
Öğlen bir arkadaşım kısır yapmış.
Maalesef yanında su böreği ve arkadaşımın Annesinin yaptığı elmalı kurabiyeden yedim.
Bana ne deseniz, ne kadar kızsanız haklısınız.
İradesiz bir günümdeydim.
Ama o kadar güzeldi ki, bir de uzun zaman yemeyip yiyince ne güzel geliyormuş tadı.
Herşey sporla acısını çıkaracağım artı kalorilerin söz. :KK49::spor:
Akşam yemeğinde pazı dolması ile yoğurtlu zeytinyağlı bakla yemeyi planlıyorum.
Sevgilerimle.
canım sen zaten frkındasın yaptığının ama keşke bugün olmasaydı yarın tartı günü neyse olan olmuş ördekim verir artık cezanı

Bu arada kızlar ben geri geldim takıma girmek isterim yeniden bugün itibariyle sağlıklı beslenmeye geri dönmüş bulunmaktayım tanıyanlar tanır tanımayanlar için kendimden bahsedeyim biraz 26 yaşında balikesirde yaşıyorum hemsireyim temmuzda evlendim geçen sene takımda 14 kilo verdim evlenip 17kilo geri aldım :kızgın:inşallah o kilolari geri vermek istiyorum buradaki motivasyon hiçbir yerde yok çünkü. Bazı menülerim size ilginç gelebilir çünkü 24 saatlik nobetlerim var haliyle uyku saatlerim biraz değişiko_O hadi bakalım Bismillah :KK45:
hoşgeldin canım bol kilo vermeler

merhabalar sizinle kilo vermeye başlamak istiyorum. beni de alır mısınız aranıza.
alırız tabiki buyur gel canım yaza ne kaldı

hadiiiiiiiiiiiiiiiiiiii eveeeeeeeeeeeeeeeettttttttttt
ben yağ yakıcı 3 günlük bi detoks programına başlamayı düşünüyorum ama büyük ihtimal pazartesi anca başlarım sizinlede paylaşayım birazdan isteyenler uygulayabilir instegramdan buldum.

Bu arada brn bu sabah 63’e yine geri döndüm. Ne ödem yaptı bilmiyotum ama sıktı bu durum beni de artık! 62.7’yi görmüştüm dün. Bugün çok daha dikkatli besleniyorum. Yarına yine bol eksi bekliyotum. Bakalımmm.....
ah canım yaaa takıldık biz seninle

evet kurallarınızı okudum ve kabul ediyorum.
ben 36 yaşındayım. 163 boyunda 82,2 kiloyum(bu sabah itibariyle) evliyim bir çocuğum var.hedefim ise 60 kilo olmak.
normalde masa başı bir işte çalışıyorum onun için hareketsiz bir hayatımın olduğunu söylemeliyim. fakat irademe güveniyorum istediğim zaman kafama koyduğum zaman mutlaka yaparım. bu süreçte yol arkadaşlarım olsun istedim . motive olup motive edip bu süreci sıkıcı değilde tam tersine keyifle tamamlamak için sizlerle olmak istedim. umarım başarılı olup hedefime sizlerin yardımı ile ulaşabilirim.
Hoşgeldin canım ben de kaptan yardımcısıyım. Başlangıç ve hedef kilonu kaydettim.
28 yaşındayım ben de, 10 aylık bir oğlum var.
En kısa sürede hedefine ulaşacaksın inşallah
canım sen zaten frkındasın yaptığının ama keşke bugün olmasaydı yarın tartı günü neyse olan olmuş ördekim verir artık cezanı
Gülden de ceza kesmediğim kişilerden biri. Diyetisyen listeme uyuyorum demişti, ceza kessem de çok yoğun bu ara, yapamıyor. Boşa kesilmiş oluyor yani :)

Hoşgeldin canım ben de kaptan yardımcısıyım. Başlangıç ve hedef kilonu kaydettim.
28 yaşındayım ben de, 10 aylık bir oğlum var.
En kısa sürede hedefine ulaşacaksın inşallah

Gülden de ceza kesmediğim kişilerden biri. Diyetisyen listeme uyuyorum demişti, ceza kessem de çok yoğun bu ara, yapamıyor. Boşa kesilmiş oluyor yani :)
torpilli yaniiiii :KK8::KK8:

Sabah
2altın cılek
Buyuk bardak lımonlu su

Kahvaltı
Peynırlı omlet
2kupa sekersız cay
1kkpeynır
1dılım uno denge
1tatlı kasıgı recel

Oglen
Sutlu kahve
10cig fındık

Aksam

Yogurt corbası
Zeyrın yaglı Taze bezelye
Kırmızı pancar

Aksama da bır kahve ıcecegım
2kupa bıtkı cayı
2litrede suyum var yarın sabah gorusuruz beybıler ben bı sabah .tartıldım ama suprız olsun ;)

Sabah
2altın cılek
Buyuk bardak lımonlu su

Kahvaltı
Peynırlı omlet
2kupa sekersız cay
1kkpeynır
1dılım uno denge
1tatlı kasıgı recel

Oglen
Sutlu kahve
10cig fındık

Aksam

Yogurt corbası
Kırmızı pancar

2kupa bıtkı cayı
2litrede suyum var yarın sabah gorusuruz beybıler ben bı sabah .tartıldım ama suprız olsun ;)

torpilli yaniiiii :KK8::KK8:
Yoo torpilli değil
Ben ceza yazdıklarımla ve cezayı yerine getirenlerle ilgileniyorum. Sonuçta sizin iyiliğinize diye düşünüyorum ;)
Sabah
2altın cılek
Buyuk bardak lımonlu su

Kahvaltı
Peynırlı omlet
2kupa sekersız cay
1kkpeynır
1dılım uno denge
1tatlı kasıgı recel

Oglen
Sutlu kahve
10cig fındık

Aksam

Yogurt corbası
Kırmızı pancar

2kupa bıtkı cayı
2litrede suyum var yarın sabah gorusuruz beybıler ben bı sabah .tartıldım ama suprız olsun :KK66:
Sürpriz olsun dediğine göre güzel bir sayı gördün demek tartıda :)
Bu hafta menülerin iyiydi zaten

Yoo torpilli değil
Ben ceza yazdıklarımla ve cezayı yerine getirenlerle ilgileniyorum. Sonuçta sizin iyiliğinize diye düşünüyorum :KK66:

Sürpriz olsun dediğine göre güzel bir sayı gördün demek tartıda :)
Bu hafta menülerin iyiydi zaten
Evet cnm bu hafta cok yurudum cok az yedım ve 7 den somra katı gıdayı kestm sımdı bıraz eliptık yapıcam bıraz daha yansın yaglar

Back
X