• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bugünde herkesler dışarıda galiba bolbol yürüyüş yarin gelsin eksiler bu akşamda hafif beslenelim yarin bildirim var
Ben yeni bir liste uygulayacağım diye bugün bir serbest öğün yaptım sabah öğle birleşti aksam menusude salata olacak

Menüm;
07:30
1 tk çörek otu yağı
500 ml limonlu şu
1 t.kahvesi

09:00
2 h yumurta

13:30
Yarım kase yogurt+1 yk yulaf kepegi
2 yk kıyma 2 yumurta ile kıymalı yumurta

15:00
içli köfte yapmıştım tadına bakmak amaçlı 1 tane yedim.

Başka da bişey yemedim. Birazdan sütlü Nescafe yaparım. Akşam bisey yiyesim yok. :KK43:

2 L su
2 t.kahvesi

Spor;
30 dk eliptik aynı anda 20 dk pilates lastiği ile kol

10 orta sehpaya tutunarak şınav

10 27 kilo kızım ile Squat

Barfikste asılma :rolleyes:Bakalım bir gün kendimi yukarı cekmeyi başarabilecek miyim?

Menüm;
07:30
1 tk çörek otu yağı
500 ml limonlu şu
1 t.kahvesi

09:00
2 h yumurta

13:30
Yarım kase yogurt+1 yk yulaf kepegi
2 yk kıyma 2 yumurta ile kıymalı yumurta

15:00
içli köfte yapmıştım tadına bakmak amaçlı 1 tane yedim.

Başka da bişey yemedim. Birazdan sütlü Nescafe yaparım. Akşam bisey yiyesim yok. :KK43:

2 L su
2 t.kahvesi

Spor;
30 dk eliptik aynı anda 20 dk pilates lastiği ile kol

10 orta sehpaya tutunarak şınav

10 27 kilo kızım ile Squat

Barfikste asılma :rolleyes:Bakalım bir gün kendimi yukarı cekmeyi başarabilecek miyim?
Acıkırsan salata ye bende ogleni geç yaptım hic bir şey yiyesim yokya belki bi salata yaparım bol yeşillikle yada sadece keten tohumlu ve chiali yoğurt yerim

Acıkırsan salata ye bende ogleni geç yaptım hic bir şey yiyesim yokya belki bi salata yaparım bol yeşillikle yada sadece keten tohumlu ve chiali yoğurt yerim
Ben de acıkırsam keten tohumu ve chia karışımlı yogurt yerim. Hem protein olmuş olur. Azdı ama bulgur sp yi bozmustur dimi?

Iyi pazarlar özlem maşallah 7 de ayaktasin kaçta yattin o saatte uyandin bebe küçük müydü benimki 26 aylık gecede emmeye kalkıyor 4 5 kere uyaniyorum sabah 10da anca kalktım 1 buyuk bardak elma sirkeli su ictim11 de omlet bir dilim çiçek ekmek kaymak bal. 3 4 yemek kaşığı lor peynire domates sumak pul biber zeytinyağı salata gibi yaptım onu yedim 3 4 bardak cay. 2bucukta sutlac. Şimdi suanda elimin altinda 1 tane karam gurme var yiyip yememek arasında gidip geliyordum burayi okuyum diye girince vazgeçtim valla...kilo yarin bugün unuttum
Canım şaka yapıyor olmalısın?
Sütlaç, karam gurme?? Bunları yememelisin kilo vermek istiyorsan...

Tatlim gecen hafta kazenden senin icinde kedi madalyasi istemistim ama 2 haftadir ugramayinca takima ugramiyor yazmis bende o zaman dogum sonrasi ekleyelim dedim
Ayy evet ksptanim siz daha öncede soylemistiniz sanada kedi ekletelim mi diye ben unuttum size cevap yazmayı.
Ama burdayım ara ugruyorum Allah nasip ederse doğumdan hemen sonra burdayım :))

Kahvaltı :2dilim peynir, domates biber sote, bol yeşillikle patates salatası, şekersiz çay
Ara:meyve salatası,Türk kahvesi ,2parça bitter
Akşam:ciğer, salata,1bardak şalgam
Tam tok hissetmiyorum kendimi birazdan tarçınlı süt veya muz yiyebilirim
16sk bölgesel ,2lt su

Kahvaltı :2dilim peynir, domates biber sote, bol yeşillikle patates salatası, şekersiz çay
16sk bölgesel ,2lt su
Bence tarcinli sütü tercih et bugün fazlasıyla kh var menunde biraz dengelersin

Menüm
Sabah muz yulaf kepegi ve süt ile smootie
60dk yürüyüş hatta 75dk da diyebiliriz
Öğlen (ikindi 4 -5 gibi oldu )
1 yumurta beyazı (haşlanmış )
Küçük kase yoğurt
Aksam
Kendim yoğurt ve baharatlarla sosladigim çok çok az yağda pişirdim tavuk bonfile (yaklaşık 250gr)
Köfte 3 tane tost makinasında pisti
1 bardak karisk meyve suyu
1 kücük kase yoğurt
Biraz sonra kahve icicem
Henüz 1lt şu içtim 2 litre olur en az

balpamuk balpamuk diyetisyene gidecektin ne dedi diyetisyen?
@bluedolphin kaptanımız da yazmış yoğunsun ama hafta sonu menü yazmaya gelebilirsin en azından. Zaten 2 haftadır bildirimlerin de iyi değildi.
@besbb9 senin de aktif katılmanı bekliyoruz, yine görünmez oldun. Mağaza açılışından bahsetmiştin ama günlük menü yazacak kadar da mı vaktin yok?

Şu an spordan çıktım eve gidiyorum morordek morordek eve gidince size detaylı şekilde yazacağım. Baya bi atak var bende. Diyetisyenin tartısında 62.3 çıktım bu arada ama ben yine de kendi tartıma göre devam edeceğim sonuçta şimdiye kadar hep onu baz aldım. Detayları eve gidip çocuğu da uyutup rahatça oturabildiğim anda anlatacağım size.:KK200:

Bugun ki menümü resim olarak ekledim bunların haricinde sabah sporudan yarım saat önce şekersiz nescafe içtim 300 kalorilik kardiyo mu yaptım gün içinde 1 fincan bitki çayı içtim 8000 adım attım gün sonuna 3.5 lt su içmiş olacagim yarım saat sonra lesslie 3 mil yapacağım inşallah yarına eksi ile başlamış oluruz :KK54:

Eklentiler

• 1521399856815200251713.webp
    1521399856815200251713.webp
    7,1 KB · Görüntüleme: 37
2gundur mıgdem agzımda
Cok ıcım bulanıyor kızlar Mevsimlerden heralde :KK43:
Tam diyecektim ki öğlen neden yemedin, cevabımı almış oldum. Geçmiş olsun canım
16sk bölgesel ,2lt su
İp atla ip :KK48:
Yemişsin kh'ları. Ceza olarak yazmıyorum bu sefer tavsiye niteliğinde olsun
Şu an spordan çıktım eve gidiyorum morordek morordek eve gidince size detaylı şekilde yazacağım. Baya bi atak var bende. Diyetisyenin tartısında 62.3 çıktım bu arada ama ben yine de kendi tartıma göre devam edeceğim sonuçta şimdiye kadar hep onu baz aldım. Detayları eve gidip çocuğu da uyutup rahatça oturabildiğim anda anlatacağım size.:KK200:
Tamamdır, bekliyoruz :KK200::KK200:
Bugun ki menümü resim olarak ekledim bunların haricinde sabah sporudan yarım saat önce şekersiz nescafe içtim 300 kalorilik kardiyo mu yaptım gün içinde 1 fincan bitki çayı içtim 8000 adım attım gün sonuna 3.5 lt su içmiş olacagim yarım saat sonra lesslie 3 mil yapacağım inşallah yarına eksi ile başlamış oluruz :KK54:
Güzel menü canım

Kızlar
21 Marta az kaldı. Türklerin yılbaşı Bahar bayramı
Kurtuluş günü
Bu haftada ve sonraki haftalarda bizim kilolar dan kurtuluş günümüz olsun.
Bugün 18 Mart Çanakkale zaferi mizi kutladik.Şehitlerimizi andık.
Biz millet olarak her turlu zorluğun üstesinden geliriz.
Biz kadınların şuan ki en büyük dusmani da sağlığımızı tehdit eden kilolarimiz
Haydi hep beraber kurtulalım onlardan
Biraz daha katilim sağlayalım birlikten kuvvet doğar birlikte basaracagiz

Back
X