• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

İyi akşamlar kızlar
Bugün gün çok hızlı geçti nişanlım ile 4. Yılımızı kutladık:KK60::KK36: regl tarihimde yakın olduğundan kaçamaksız geçti diyemem :duduk: iyi başlayıp iyi bitirdim öğlen biraz sakat oldu reglimden önce tartılıp moral bozmak istemediğim için ben peşin peşin cezamı alayım morordek morordek :duduk:
Bugün ki menüm
Sabah (08.20)
2 yumurta 30 gram ev yapımı lor ve dereotu ile cirpilmis omlet yanında bol yeşillik 1 kupa yeşil çay
Ara (10.00)
6 çiğ fındık
Öğlen (12.40)
:KK42::KK42::KK42::KK20::KK20::KK22::KK22::stop::stop:
Akşam (19.00)
Beyaz lahana yemeği 6 kaşık
3 kaşık ev yoğurdu

Hepsi bu kadar verilecek her cezaya razıyım çok güzel bir toparlayıcı detox arastirdim buldum diyetisyen Merve bilge atalayin youtube sayfasında var yarın alış veriş yapacagim salı çarşamba perşembe detoxtayim söz 56.3 hedefine cuma sabahı ulaşacağım :KK66:
Nişanlınla nice mutlu senelere canım. Allah tamamına erdirsin.:KK39:

:skandal::skandal:
Kaymaklar çikolatalar
Afiyet olsun mu diyelim...
Kaç tane ip atlama cezası yazalım sana bilemedim yaniiiii :duduk::duduk:
600 diyorum. Yarına artı gelene zaten ceza var, onunla birlikte iyi gelir

Güzel menü bebeyimmm :KK200:
Sen birde sporlarımı gör :KK48: yazıcim bitirebilirsem, enerjim kalırsa :KK15::KK15:

Uyaninca bugun cevizli su ictim 2 ceviz yedim kahvaltı 9bucuk 2yk kuymak domates salatalik1 dilim peynir 2yesil zeytin 3tanecik patates kizartma 1cevizi kizilcik marmaletine bandim. Ara 1bebe bisküvisi. 2bucukta öğle 1kepce yesilmercimek corba 1tabak pirasa yemegi sabahtan kalan kuymak 3yk vardir. Yogurt 1 avuç çerez arada 10 tane falan taze üzüm
Aksam 9bucuk yogurt chia pulbiber sumak
Su 2lt
Yarım saat yürüyüş 150ip simit cezası hepsini birden yapamıyorum alışcam inşallah ..
nilsub nilsub dan sonra nurtopu gibi bir kuymakcımız daha oldu :KK48:
yeme kız yemeeeee cıssss. Gönül ferman dinlemiyor biliyorum ama hedeflerimize ulaşınca yiyciiizzz yine. Şimdi yimmeeee :KK53:

Uyaninca bugun cevizli su ictim 2 ceviz yedim kahvaltı 9bucuk 2yk kuymak domates salatalik1 dilim peynir 2yesil zeytin 3tanecik patates kizartma 1cevizi kizilcik marmaletine bandim. Ara 1bebe bisküvisi. 2bucukta öğle 1kepce yesilmercimek corba 1tabak pirasa yemegi sabahtan kalan kuymak 3yk vardir. Yogurt 1 avuç çerez arada 10 tane falan taze üzüm
Su 2lt
Yarım saat yürüyüş 150ip simit cezası hepsini birden yapamıyorum alışcam inşallah ..
Bi de şunları altalta yazsanız kızlar çok karışık, kaçamaklar arada kaynıyor. :-) Ben simidi görmemiştim mesela, okuması da zorrrr. Az paragraf atalım canım morordek morordek imiz ceza yazarken kolaylık olsun :KK70::KK70:

Canım menünde çok fazla kaçamak diyeceğim yiyecek var. Patates kızartması, marmelat, bebe bisküvisi, kuymak, taze üzüm bunların hepsi senin kan şekerini aniden yükseltecek yiyecekler. Bunları yediğin sürece canın hep isteyecek ve açlık krizleri bitmeyecek. Hepsinin miktarı az ama vücutta yarattığı etki aynı maalesef. Naçizane tavsiyem bunların yerini daha sağlıklı yiyeceklerle doldurman. Böylelikle kilo vermen de kolaylaşır.
Kesinlikle, kız haklı her kelimesinde.

Su 2lt
Ördekcim morordek morordek bizim böyle bi kuymakcimiz daha vardı onun sonu noldu nilsub nilsub hiç sesi soluğu cikmiyor

Bende yatıcam dedim herkese yorum yaptım :KK70:bu sefer gerçekten yatıyorum. Herkese iyi geceler :KK68:
Iyi geceler :KK54:öncelikle sonra zaten cokta iyi bildigim bişey değil kuymak karadenizli degilim batı karadenizliyim çok yağlı degildi sıkta yapmam epeydir yapmadimdi. 1 değil 3 simitti 600du cezam bi 150 si gitti 600 daha 1050 ip :oops::21::KK35: yaşasin seriye bagliycam inşallah cumaya biter

Menüm yine karman curman
15.30 kahvaltı
1 tbe tost
1 haslanmıs yumurta beyazı
1kk kaşar
6 yeşil zeytin
Yarım avuç karışık çerez
Aksam
6kucuk köfte
2 kaşık patates salatası ( 3 küçük parça geldi tabağıma patatesten tam patates salatası değil yani)
Domates
2 kaşık yoğurt
Küçük 1 dilim tahılli ekmek
Ara
Yarım portakal
1orta muz
1 avuç çiğ fındık
1 şekersiz çay
Geç oldu ama sizce zencefil zerdecal tarcınlı yogurdumu yesem mi?

Menüm yine karman curman
15.30 kahvaltı
1 tbe tost
1 haslanmıs yumurta beyazı
1kk kaşar
6 yeşil zeytin
Yarım avuç karışık çerez
Aksam
6kucuk köfte
2 kaşık patates salatası ( 3 küçük parça geldi tabağıma patatesten tam patates salatası değil yani)
Domates
2 kaşık yoğurt
Küçük 1 dilim tahılli ekmek
Ara
Yarım portakal
1orta muz
1 avuç çiğ fındık
1 şekersiz çay
Geç oldu ama sizce zencefil zerdecal tarcınlı yogurdumu yesem mi?
Spor yokmu canım

Sporum bittiiii bende bittim.
15 dk Leslie
35 dk eliptik
40 dk callanetics

Yarın herkesler güzel rakamlar görür inşallah. Birde kaçamak yapıyorsunuz madem, sporunuzu yapıp yakın yakabildiğinizi beybiler. Spora vakit yoksa 10-15 dk dans edin, 2 defa yapsanız yarım saat eder. ipiniz yoksa ya da ip atlamak gözünüzde büyüyorsa jumping jack yapın. O da mı zor geldi, yerinizde zıplayın hiç yapamıyorsanız. Maksat hareket di miiii :KK49::KK49::KK49:

Yarın artı gelenlere spor cezası var ve en geç Salı’ya kadar yapılacak o sporlar.

Öfff bir milyon konuştum, artı gelmem inşallah yarın :-)

Back
X