• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hazır Ol🧘‍♀️ Nişan Al🎯 Harekete Geç!🏃‍♀️‍➡️

Merhaba kızlar

Sabah bir kase müsli
Öğlen bir dilim ekmek peynir
Akşam tavuklu noodle sebze
Adim 7K

Eklentiler

• IMG_4577.webp
    IMG_4577.webp
    23,9 KB · Görüntüleme: 6
Canim bir tatlı kasigi keten tohumunu geceden Ögüt bir kase yogurt icinde dolaba koy , sabah ac karnina ye. Taze taze ögüt ama biraz fazla cekip bir kac gun buzdolabinda tutabilirsin. Bir de hindistancevizi yagi kabizliga iyi gelir ve bagirsak duvarini da onarir
Keten tohumu dün araştırırken denk geldim de pek sanmadim sen söyleyince bi deneyeyim dedim bakalım yarın deneyeceğim

İyi geceler hanımlar 🦋

Sabah
Yarım tabak turşu kavurması 1 tane simit

Akşam
Fırında patlıcan musakka yarım tabak 3-4 kaşık erişte pilavı

Kaynanam larda çaydaydık ordada iki petibör bisküvi arasına lokum yedim. 2 tanede küçük lokum attım

Şu miktarı 3 lt
Adım 4k

Chocolita Chocolita

Boğazıma iğne batıyormuş gibi hissediyorum. Eğer çok kötüleşirsm yarın acil yolları beni bekler 😔

Günaydınnnn 16 saat açlıgım bitmek üzere ögün saatım 13.00 gibi olacak ama belki daha geç yaparım omad 2. Gün den devam 😊 şimdi kahvemi sirkeli suyumu için spor yapacagım linki

Eger cocuklar uyanmazsa peşinede bunu yapacagım

Eklentiler

• 1000069809.webp
    1000069809.webp
    42,5 KB · Görüntüleme: 2
  • 1000069812.webp
    1000069812.webp
    19,7 KB · Görüntüleme: 3
Günaydınnnn 16 saat açlıgım bitmek üzere ögün saatım 13.00 gibi olacak ama belki daha geç yaparım omad 2. Gün den devam 😊 şimdi kahvemi sirkeli suyumu için spor yapacagım linki

Ay muhteşemsin 👏 maşallah arkadaşıma

İyi geceler hanımlar 🦋

Sabah

Akşam

Kaynanam larda çaydaydık ordada iki petibör bisküvi arasına lokum yedim. 2 tanede küçük lokum attım

Şu miktarı 3 lt
Adım 4k

Chocolita Chocolita

Boğazıma iğne batıyormuş gibi hissediyorum. Eğer çok kötüleşirsm yarın acil yolları beni bekler 😔
Geçmiş olsun canım inşallah kötü olmazsın. Böyle durumlarda hastalık yerleşmeden sarımsağa yükleniyorum. Bir tane de aferin içiyorum varsa

İyi geceler hanımlar 🦋

Sabah

Akşam

Şu miktarı 3 lt
Adım 4k

Chocolita Chocolita

Çok gecmiş olsun inşallah

Ru

Kız bu ilk atığın video neydi öyle nasıl terletiyor inanmıyorum bunu tek yapsak günde bir kez yeterli bence diyete bile gerek kalmaz

Sabah ki 53 dk egzersize ek dısarı yürüyüşüm 17.475 adım
Saat 15.00 da 1 tabak tavuklu pirinc pilavı 2 kase yogurt corbası içtim bir küçük muz 1 tk şekersiz fıstık ezmesi ve 1 tane eti brownı çikolata

Eklentiler

• 1000070161.webp
    1000070161.webp
    30,8 KB · Görüntüleme: 1
  • 1000070159.webp
    1000070159.webp
    13,8 KB · Görüntüleme: 0
Chocolita Chocolita
Canımcımmmm
İlk öğün 10.30
Ara kahve
10 badem
Son öğün 17.30
30 dk fatburn
10 dk plates
IMG_0130.webpIMG_0136.webpIMG_0137.webp

Geçmiş olsun canım inşallah kötü olmazsın. Böyle durumlarda hastalık yerleşmeden sarımsağa yükleniyorum. Bir tane de aferin içiyorum varsa

Aferin parol içiyorum. Bugün iyi hissediyorum ama nasıl bulaşmışsa iyileşemedim. Teşekkür ederim canım. Yarın sporlara başkayacağım inşallah 😅

Çok gecmiş olsun inşallah
Teşekkür ederim canım 😘💕

İyi akşamlar kızlar 🦋
Sabah
Yarım tabak türlü kavurması salata bir dilim ekmek

Ara ögün küçük kapta puding

Akşam
Patlıcan kıymalı yemek. 2 dilim börek (ince)

Şu miktarı 1 lt şuanlık
Adım 2.5k
Chocolita Chocolita

Back
X