- 1 Eylül 2021
- 5.035
- 19.013
- 198
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Keten tohumu dün araştırırken denk geldim de pek sanmadim sen söyleyince bi deneyeyim dedim bakalım yarın deneyeceğimCanim bir tatlı kasigi keten tohumunu geceden Ögüt bir kase yogurt icinde dolaba koy , sabah ac karnina ye. Taze taze ögüt ama biraz fazla cekip bir kac gun buzdolabinda tutabilirsin. Bir de hindistancevizi yagi kabizliga iyi gelir ve bagirsak duvarini da onarir
Ben hamilelikte kullandım iyi geldi , tabii tavşan gibi yeşillik yemek de lazımKeten tohumu dün araştırırken denk geldim de pek sanmadim sen söyleyince bi deneyeyim dedim bakalım yarın deneyeceğim
Günaydınnnn 16 saat açlıgım bitmek üzere ögün saatım 13.00 gibi olacak ama belki daha geç yaparım omad 2. Gün den devamşimdi kahvemi sirkeli suyumu için spor yapacagım linki
Eger cocuklar uyanmazsa peşinede bunu yapacagım
Geçmiş olsun canım inşallah kötü olmazsın. Böyle durumlarda hastalık yerleşmeden sarımsağa yükleniyorum. Bir tane de aferin içiyorum varsaİyi geceler hanımlar
Sabah
Yarım tabak turşu kavurması 1 tane simit
Akşam
Fırında patlıcan musakka yarım tabak 3-4 kaşık erişte pilavı
Kaynanam larda çaydaydık ordada iki petibör bisküvi arasına lokum yedim. 2 tanede küçük lokum attım
Şu miktarı 3 lt
Adım 4k
Chocolita
Boğazıma iğne batıyormuş gibi hissediyorum. Eğer çok kötüleşirsm yarın acil yolları beni bekler![]()
Çok gecmiş olsun inşallahİyi geceler hanımlar
Sabah
Yarım tabak turşu kavurması 1 tane simit
Akşam
Fırında patlıcan musakka yarım tabak 3-4 kaşık erişte pilavı
Kaynanam larda çaydaydık ordada iki petibör bisküvi arasına lokum yedim. 2 tanede küçük lokum attım
Şu miktarı 3 lt
Adım 4k
Chocolita
Boğazıma iğne batıyormuş gibi hissediyorum. Eğer çok kötüleşirsm yarın acil yolları beni bekler![]()
Günaydınnnn 16 saat açlıgım bitmek üzere ögün saatım 13.00 gibi olacak ama belki daha geç yaparım omad 2. Gün den devamşimdi kahvemi sirkeli suyumu için spor yapacagım linki
Eger cocuklar uyanmazsa peşinede bunu yapacagım
Geçmiş olsun canım inşallah kötü olmazsın. Böyle durumlarda hastalık yerleşmeden sarımsağa yükleniyorum. Bir tane de aferin içiyorum varsa
Teşekkür ederim canımÇok gecmiş olsun inşallah