• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Yok yok haftaya 7lerde olacağız biz bebeyim. Hatta yarışalım bak senle bu hafta. Kilolarımız çok yakın. Kazanan da motivasyon amaçlı bi ödül alsın ama nasıl bir ödül olabilir bilemedim şimdi :kahve:
Evet ya geçelim artık şu 7lere. Olur canım belki böyle motive oluruz. Ay kesin bende o da ters teperde neyse. Ödül olayını bilemedim valla. Olmasa mı acaba? 1 kilo verip yarım kilo geri almayalım da:-) ödül konusunu bir düşünelim bence.

Terbiyesiz kaptan yardımcısı ne olcek. Ayyy 5 lere düşcem diyorrrrr, 10 aylık bebesi var, Allahımmmm nerelere gidem beennn :confused:
Aaa lütfen 1 hafta sonra 11 aylık olacak :KK53:
Bende bütün gün dışardaydım yaa, çok yorgun hissediyorum kendimi. Hava da sıcak ama rüzgarlıydı, çarptı beni iyice. Öksürüğüm de azdı :KK43:
Hasta oluyorum diyordun oldun mu :(
Yok Bulgurlu lahana annemden cok lezzetliydi hepsini yememek icin zor tuttum.
Akşam yarım saat yürüyüş 250 ip..
Cok sıkı takip edemedim malum cocuklar .. su dikkatimi cekti hep kadınlar zayif kalmalı erkege çok baskı yok erkek şişmanlasa kazaniyor yiyo kadınin böyle bir hakki yok dedi doğru valla.
Neyse ip atlamışsın ama o da geçen günkünün cezasıydı sanki :KK14:
Evet ya geçelim artık şu 7lere. Olur canım belki böyle motive oluruz. Ay kesin bende o da ters teperde neyse. Ödül olayını bilemedim valla. Olmasa mı acaba? 1 kilo verip yarım kilo geri almayalım da:-) ödül konusunu bir düşünelim bence.
Meyve salatası işte :KK53: karatay onu bile yemeyin diyor en güzel ödül sana :p

Bu arada hanımlar bu hafta da 7.yiz yani ilk 3'e hala cok uzağız. Üstelik bu hafta etap sonuncusu takımımızdan çıktı :olamaz:

balpamuk balpamuk kurallar gereği bu hafta nerede hata yapıp neden kg aldığını aşağıdaki linkte anlatman gerekiyor :

https://www.kadinlarkulubu.com/foru...ma-zayiflama-yarismasi.1063376/#post-55310683

Ayrıca şu linkteki sayfaya da bir sağlıklı yemek tarifi yazman gerek:

https://www.kadinlarkulubu.com/foru...cilarimizdan-saglikli-yemek-tarifleri.964109/

Haftaya güzel bir eksi ile geleceğine inanıyorum :KK19:

Selam kizlar herkese mutlu hafta sonlari diliyorum. Cok guzel kilolar verilmis tebrik ediyorum. Ozlemcim ve balpamukcum sizin icin üzüldüm ama bu hafta toparlarsiniz insallah sıkmayın caninizi.
Dun gelemedim yogun bi gündü. Simdide uyandim evi temizleyip egitime gidicem.
Bende 500 gr arti ciktim 55.5 yani. Daha fazla bekliyordum ama cok şükür. Tabi simdi ne yapiyoruz biraz dikkat edip o 500 grami veriyoruz. Boyle yaparsam bidaha eski kiloma gelmeyecegimi biliyorum.

Herkese günaydın :)
IMG_20180407_083040.webp

Bu arada hanımlar bu hafta da 7.yiz yani ilk 3'e hala cok uzağız. Üstelik bu hafta etap sonuncusu takımımızdan çıktı :olamaz:

balpamuk balpamuk kurallar gereği bu hafta nerede hata yapıp neden kg aldığını aşağıdaki linkte anlatman gerekiyor :

https://www.kadinlarkulubu.com/foru...ma-zayiflama-yarismasi.1063376/#post-55310683

Ayrıca şu linkteki sayfaya da bir sağlıklı yemek tarifi yazman gerek:

https://www.kadinlarkulubu.com/foru...cilarimizdan-saglikli-yemek-tarifleri.964109/

Haftaya güzel bir eksi ile geleceğine inanıyorum :KK19:

morordek morordek bugünü atlattıktan sonra yazsam olur mu? Bugün vakit ayırmam zor olacak hafta sonum çok yoğun geçiyor. Yani alelade şeyler yazmak istemiyorum. İlk defa böyle bir duruma düşüyorum ama bu da bana hayat dersi oldu. Bence anlatacaklarım da bir çok kişiye ders olacak:)) Haftaya güzel eksilerle geleceğime eminim bende...:KK200: pazartesi yazmam uygun mudur Şeyma’cım?

morordek morordek bugünü atlattıktan sonra yazsam olur mu? Bugün vakit ayırmam zor olacak hafta sonum çok yoğun geçiyor. Yani alelade şeyler yazmak istemiyorum. İlk defa böyle bir duruma düşüyorum ama bu da bana hayat dersi oldu. Bence anlatacaklarım da bir çok kişiye ders olacak:)) Haftaya güzel eksilerle geleceğime eminim bende...:KK200: pazartesi yazmam uygun mudur Şeyma’cım?
Tabi ki ne zaman müsait olursan :) Sadece kuralları hatırlatmak için yazdım.

Yarışmamız 564. Etap sonuncusu sevgili balpamuk balpamuk ! :duduk:

Yarışmacımızın aldığı kiloyu kısa sürede vereceğine inanıyor ve aşağıdaki başlıklarda paylaşım yapmasının kural gereği mecburi olduğunu hatırlatmak istiyorum.

• Kilo alma sebebinin bu linkte paylaşılması gerekmektedir.
  • Bir adet sağlıklı yemek tarifinin (mümkünse deneyimlenmiş olan) bu linkte paylaşılması gerekmektedir.

Back
X