- 7 Ocak 2008
- 14.855
- 37.253
- 1.123
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #280.541
Buna cevap yazacaktim ama alttaki mesaji gorunce yazmaya gerek kalmadiGeçmis olsun çikolata canavar toplight hasta olanlara sifa..
Birde simdi diyetteyim diye yemedigim şeyleri daha sonra yediginde kilo yapmiycakmi. Yada çok rahatsız etmiycekmi yendiginde zayifladigda. O yüzden arada kaçamak yapmak vücudu şaşırtmak gerek diye düşünüyorum. Çok kilo verip geri alanlar bu konuda ne düşünüyorsunuz. ..benim kadar kaçamak yapmamaya çalışın ama....
Cnm kesinlikle cok dogru yazdiklarin bende de ayni seyler yasandi son 2 haftadir depresyonel tarzda ciklatimin dedigi gibi garip bir ruh hali icindeydim surekli yeme derdindeydim persembe gun 74 u gordum ki uzun suredir 72-73 arasindayim yaklasik 1 yildir bu kotu haber pantolonlar dar gelmeye basladiCanım ben çok kilo verip sonra alanlardanım maalesef. Ben psikolojik olarak zor bir dönemden geçiyordum. Accık bunalımdaydım yanisonra yeme düzenimi bozup kötü beslenmeye başladım. Doğru beslenmeye konsantre olamadığım için verdiklerimin çoğunu geri aldım. Bence ideal kiloya gelip arada kontrolü kaybetmeden kaçamak yapılmasının zararı olmaz. Başka öğünle dengelersen olur. Ama dediğin gibi kaçamaklar sık olmamalı ve kontrol kaybedilmemeli
![]()
Sigarayi biraktim istahim acildi tamam ama bu mazeret degil su an hastayim hastalik surecim bitsin siki bir sekilde asilip yillardir inemedigim 70 altina inecegim