- 28 Kasım 2008
- 7.706
- 22.773
- 548
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #282.801
Buuu cezam içindi. Paylaşmadığım menülerime gelsin.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Düşük kademede yaptığımdan. 1-2 takılıyorum. 4-5 lere çıksam daha çok yakar. Gece öyle yapmayı planlıyorum.Yarım saatte 80 kalori mi azmış be hakikaten 1 baklava için 3 saat yürüyüş şart![]()
Umarım öyledir hayalcim bana nedense öyle gelmiyor
Hedefcim güzel havalar bizi mahvetmek yerine motive etmeli. Yaz geliyor, yaza kilolu mu girelim yani? Aksine daha çok azmedip incecik hayalimizdeki gibi bir görüntüyle girmeliyiz bence![]()
Hep böyle şairler mahvetti bence bizi![]()
Aslında öylede yapıyorduk birara iyi oluyordu. Senin menülerin iyiydi sonuçta iyu olcak inşallah ...Haklısınız şekerler..
Yarın olarak hayrola.
Artı çıkması yeter modundayım ama haftaya çok iyi olacak umarım. Regl sağolsun zor geçti bu hafta bana.
Bu arada hedef listesinni cuma yapsak nasıl olur? Hafta sonu kontrol için iyi olabilir.
Evet yaaa, Pazartesi hedefi de yapalım ya da ayrıca. Ne dersiniz? Tutturamayana fix ceza belirleriz.Haklısınız şekerler..
Yarın olarak hayrola.
Artı çıkması yeter modundayım ama haftaya çok iyi olacak umarım. Regl sağolsun zor geçti bu hafta bana.
Bu arada hedef listesinni cuma yapsak nasıl olur? Hafta sonu kontrol için iyi olabilir.
150sı ceza için yeterli cnmfancynancy perşembe menü
9da 2 dilim kızarmış esmer ekmek
Domates salatalık
4 zeytin
Peynir.
Yeşil çay
1de 1 hurma sade t kahvesi
3te 1 dilim esmer ekmek
Pırasa yemeği
10da yogurt pulbiberli sumak
Su 1bucuk
Spor 250 ip ben hastayım galiba zor atladim yada 5 saat park zorladı galiba.Cikilatacanavari cezadan düşeesen sevinirim
Bence olur hatta ceza da mekik falan olabilir herkes yapabilirEvet yaaa, Pazartesi hedefi de yapalım ya da ayrıca. Ne dersiniz? Tutturamayana fix ceza belirleriz.Ne dersin Şeymacım
morordek
Bunu cezadan düşüyorumMenümü yazayım.
Sabah
2 yumurta
1 dilim ekmek
1 çay kaşığı labne
Akşam
Tavuklu salata
Ayran
1 saat eliptik
Bu hafta cok kötüydum dun hic yataktan çıkamadım surekli uyudumSağol canım. Kulaklarım ve boğazım kaşınıyor. Bu pek iyi bir belirti değil. Gün boyu hapşırdım. Umarım ayakta atlatırım![]()
Kime baksam hasta sulaledeHerkeste bir hastalık hali hepimize geçmiş olsun. Doğacak olan gün hepimize şifa getirsin . Iyi geceler hepinize. .
Canım benim ceza 1500 küsür yetmez150sı ceza için yeterli cnm
Evet kaptanim bende pek gelemedim gelsemde okuduum ciktimGünaydınnnnn
Kızlar bugün ekstra ekstra dikkat istiyorum sizden lütfennn sakın kaçamak yapmayınnn
Bu hafta çok sessizdi takım, yarınki sonuçları merak ediyorum açıkçası
Menünüz çok güzelGunaydin herkese:)
Çarşamba günkü menüm
Sabah: Kahvaltıdan yarım saat önce 1 bardak elma sirke damlatılmış su
Kahvaltı: 1 yumurta, kredi kartı büyüklüğünde kutusu peynir , 10 zeytin, domates, salatalik , 1 kapya biber (Ekmek Yok)
Öğlen: 1 karnıyarık ve salata ve ayran
Ara 16:30 1 yeşil elma ve çeyrek kase yoğurt
Akşam: 1 tabak nohut yemeği, yarım kase yoğurt ve salata( marul domates salatalık soğan)
10:00 2 yk zencefil, zerdaçal ve pul biberli yoğurt
Spor 250 adet ip atlama
3 lt su
Canım ,ördekcim bu pilavlari pek beğenmycek gibi perşembe günü için. Bulgur şişlik yapıyorMuş diye...Menü
Sabah
2 kuru kayisi
1muz
Sade türk kahvesi
Öğlen
1 bardak ayran
2yk bulgur pilavı
Salata
1 porsiyon etli türlü
Ara
1 bardak açlık otu
20tane falan erik