Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bgunku menum
Kahvalti
2 haslanmis yumurta
3 kasik yogurt

Arada nescafe

Aksam 7 de
4 firinda pismis baget
3 tane salatalik tursusu

Btun gun 1 lt odem attirici cay
Icindekiler
Biberiye
Bilye kekik
Barut agaci
Cinnema
Altinotu
Mate
Smdilik hayrladiklarim bunlar ama bi kactane daha vardi sanirim hatrlayinca yazarim

Su 2.5lt
Aksama kadar mutfagimi temizledim hala bitmedi desem yalan olmaz

saat 10 bucuk gibi 200 ip atladim
Ardindan hizimi alamadim 15 dakikada leslie yaptim cezamdan kesilmesini arz ederim hakime hanim :KK52:@Cikilatacanavari
morordek morordek

İyi akşamlar herkese. Ben de menümü paylaşıcam ama utanıyorum:KK22:
3 gündür adetliyim canm tatlı istiyo . Bu sabaha kadar dizginledim ama sonra olan oldu
Sabah her zamanki kahvaltim
Öğle 3 çiğ köfte, 1 un kurabiyesi, 1 tatlı kaşığı nutella, 1 şerbetli tatlı.
2 lt su
fancynancy fancynancy morordek morordek
Artık cezam neyse çekicem:KK15::KK15:

İyi geceler.
Takıma katıldım ama yine en yoğun günlerime denk geldi bildirim dışında yazamıyorum. Yarın şehir dışına çıkıyorum. Perşembe evime döneceğim o zamana kadar bildirim dışında sohbetlere dahil olamam ama dönünce telafi edeceğim inş.
Geldim madem raporumu da vereyim.

Kahvaltı
Yapamadım. Sabah midem bulanıyordu sürekli.

Öğle
1 porsiyon et kavurma
1 dilim ekmek

Ara
1 elma

Akşam
4 yemek kaşığı nohut yemeği
1 kase yoğurt
Salata

Su: 1 litre kadar anca içmişimdir.

Spor: 10 000 adım

Yarışmamız 569. Etap sonuncusu 5. Takımdan hedef38beden hedef38beden !

Yarışmacımızın aldığı kiloyu kısa sürede vereceğine inanıyor ve aşağıdaki başlıklarda paylaşım yapmasının kural gereği mecburi olduğunu hatırlatmak istiyorum.

• Kilo alma sebebinin bu linkte paylaşılması gerekmektedir.
  • Bir adet sağlıklı yemek tarifinin (mümkünse deneyimlenmiş olan) bu linkte paylaşılması gerekmektedir.

ama yaaa ben cezalarimi bitirdim derken bu yapilir miiiii :mad::mad:
Cezalar bitmezzzz
İyi akşamlar herkese. Ben de menümü paylaşıcam ama utanıyorum:KK22:
3 gündür adetliyim canm tatlı istiyo . Bu sabaha kadar dizginledim ama sonra olan oldu
Sabah her zamanki kahvaltim
Öğle 3 çiğ köfte, 1 un kurabiyesi, 1 tatlı kaşığı nutella, 1 şerbetli tatlı.
2 lt su
fancynancy fancynancy morordek morordek
Artık cezam neyse çekicem:KK15::KK15:
:olamaz::olamaz::olamaz:
150 puan ceza Cikilatacanavari Cikilatacanavari

Screenshot_2018-05-12-12-20-17.webp

Slmmm bi bakiyim neler yapio bu kizlar smdi bir suru sayfa birikmistir dedim ama dedigimle kaldim in cin top oynuyo buralardaa
heyoooo kimse varmiiii:rolleyes::rolleyes:

Ben de girip girip bakiyorum. Tik yok. Herkes tatil moduna girmis. Umarim kacamakta olmuyodur aralarda.ne zaman sessizlik olsa o zaman hep kacamakli menuler geliyo

evveeettt

Bu hafta en iyi kilo veren yarışmacımız kardelelen321 kardelelen321 :sampiyon::sampiyon: Kendisini tebrik ediyorum çok güzel bir yüzde ile geldi.

Aşağıya da spor ve menü puanlarını ekliyorum. Spor ve menüde de birincimiz hedef38beden hedef38beden oldu. Kendisi bu hafta artı olsa da aslında çok güzel menü ve sporları vardı. Ben etkisini haftaya kesinlikle görecegine inanıyorum :KK36:

Eki Görüntüle 2145598

Şimdi ikisinin isimlerini ilk mesaja ekliyorummm :21:

Teşekkür ederim ördekcim..

fancynancy fancynancy Bir de İzmir’e geldim; ye-iç-gez moduna girdim! Neyseki uzatmadan Pazartesi döneceğim ve bitecek bu iş. Balkabağına döneceğim yine. Diyet başlar. Ve acilen gıda intoleransı testiyaptıracağım. Benim uzun süren dirençlerim de gıda intoleransı yüzündendi muhtemelen. morordek morordek fancynancy fancynancy nasıl emek verdiğimi biliyorsunuz. Çok uğraştım ama aylarca belli kilolarda çok uzun uzun takıldım. Muhtemelen gıda intoleransı yüzünden ve egzama problemime de çözüm olacak diye umut ediyorum.... Artık son çarem. Bu da fayda etmezse böyle stresle yaşamayı kabullenmek zorunda kalacağım galiba. :KK43:
Merak ediyorum nasıl sonuçlar çıkacağını gerçekten.

Bu arada bu haftaki sonuçları paylaşayım size, Sekizinci olmuşuz.

569. Etap sonuçları

Şu da bireysel sonuçlar: https://www.kadinlarkulubu.com/foru...sonuc-listeleri.153328/page-156#post-55988501

hedef38beden hedef38beden tatlım maalesef sonuncu olmuşsun, ben daha kötüler vardır diye umuyordum :KK43:
Kurallar gereği ben nerede hata yaptım konusuna neden kg aldığını yazman ve sağlıklı tarifler bölümüne de bir tarif eklemen gerekiyor

Uff, sonuncu olmuşum şaka gibi. :KK17::KK17:

Güzeldi Şeymacım. Bize hediyeler hazırlamışlar onları verdiler. Her öğrenciye video çekmişler annesiyle ilgili sorular sorup. Hepsi donup kalmış kuzular yaaaa ama evde diller pabuç kadar. Okulda öğretmenin karşısında ihihih, eee, şey, bilmeeem şeker modundalar :KK70:
Öğretmenimizle yardımcılara hediyelerini vs verdik. Öyle 21 çocuk çığlığı eşliğinde birbirimize bağırarak konuştuk velilerle :confused::confused:
Ağrı kesici aldım :KK48:
Neyse bunu da atlattık. Hafta sonu pikniğimiz olacaktı, hava muhalefetinden iptal oldu. Önümüzdeki haftaya yapacağız. Bir de hazırlık yapmıştım yaaaa kaldı mı bize o mamalar. :sinirli:
Neyse haftaya pikniğe çocuklara meyve götürmeye karar verdim :KK45: kendime de activia, ahahah.

Fancycim, senin mesajlarını okurken yoruluyorum resmen. Bol kolaylık diliyorum sana. :KK45::KK45:

Menü
Sabah şekersiz türk kahvesi
1 avuç çiğ kuruyemis
Öğle
3 yumurtadan peynirli omlet
1 şekersiz çay
1 zeytin
1 tatlı kaşığı fındık ezmesi
Minik bir dilim tbe
Yarım dilim hindi füme
Ara
Sade Türk kahvesi
Aksam
Kabak yaptım firinda dolu dolu 1 ytabak yedim üzerine sarımsaklı yoğurt
Ara
sade maden suyu
Minik bir kase incir uyutmasi
400 ip
1.5litre su

Ckilatacım incir uyutmasını nasıl yapıyorsun acaba?

Şu cezaları da şuraya bırakalım: Cikilatacanavari Cikilatacanavari

Geçen hafta yazılmayan menülerden dolayı alınan puanlar (her yazılmayan güne 30 puan):
hedef38beden hedef38beden 30 puan
fancynancy fancynancy 60 puan
@hayalalemiveben 60puan
@karabiber01 30 puan
violin35 violin35 30 puan
inciitanesi inciitanesi 30 puan
azaydidem azaydidem 30 puan

Bu hafta artı gelenlere de artı geldikleri yüzde kadar ceza puanı kesiyorum (bu bence çok adil oldu, bundan sonra böyle keseceğim):
hedef38beden hedef38beden 151 puan
fancynancy fancynancy 51 puan
@karabiber01 25 puan
azaydidem azaydidem 136 puan

Hepinize iyi geceler pisiciklerim. Maalesef hafta sonu kaçamağını hak edemedik. Sıkıca diyetlerinize sarılın ve uyuyun :uykucu:

o_Oo_O

Yarışmamız 569. Etap sonuncusu 5. Takımdan hedef38beden hedef38beden !

Yarışmacımızın aldığı kiloyu kısa sürede vereceğine inanıyor ve aşağıdaki başlıklarda paylaşım yapmasının kural gereği mecburi olduğunu hatırlatmak istiyorum.

• Kilo alma sebebinin bu linkte paylaşılması gerekmektedir.
  • Bir adet sağlıklı yemek tarifinin (mümkünse deneyimlenmiş olan) bu linkte paylaşılması gerekmektedir.

En kısa sürede yazacağım Sevgili Seabahar.
Eline, emeğine sağlık.

Back