Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Hepinize tek tek çok teşekkür ederim :KK200:
Güzel geçti doğum günü çok şükür. Ilk olunca biraz heyecan yapmıştım :KK48:
hedef38beden hedef38beden inanır mısın bu 2. anneler günüm:KK48: geçen seneki anneler gününde Umut henüz 1 günlüktü :KK53: zaman nasıl da geçiyor :KK51:

Hoşgeldin takımımıza, ben takım kaptanıyım
Daha önce yarıştım dediğine göre sanırım farklı bir kullanıcı adın vardı? Onu öğrenebilir miyim? Yarışma bilgilerine erişmek için soruyorum

Valla ördekcim bana da öyle geliyor, sanki dün doğuma gitmiş gibisin.
Umut paşa da pek minnoş bak, geçen sene hediye olarak kendini vermiş. :süslü:

Ecefatma üyeliği hala açık görünüyor. Dediğim gibi bence durumu bildir yoksa 2. üyelikten direkt kapatabilirler bu yeni üyeliğini.
Bir de ilk sayfadaki kurallarımızı okuyup kabul ettiğini yazar mısın?
kazen e yazdım cevap bekliyorum . kurallar sorun değil elimden geldiği kadar uymaya çalışırım :) ama moderatörden cevap gelsin ona göre kaydolayım. adım sanım değişirse sorun olmasın:)

Video değil cevapları yazmışlar. 4 yaşında 8 boyunda 7 kilo yeşil saçlı beyaz gözlü biriyim onun gözünde :KK70: benimki ocak 2013lu . Video olsa aynı olurdu durum..
Ahahahaaa benim kızda 2012 aralık. 1 ay bile yok aralarında. Yalnız tarife bayıldım artık Sibel denilince 7 kilo ve yeşil saçlı olduğun aklıma gelecek :KK70::KK70::KK70: yerimmm yaa. Çok tatlı oluyorlar.

fancynancy fancynancy dünkü menüyü yazmaya fırsat olmadı pekde parlak bir menü değil. Gezmelerdeydim. Suzi kadar iadeli olamadım sarmasindan bisküvisine yedim.
Biraz baş ağrısı yaptı tabi bünyeye uygun olmayınca birde 400 kilometre yol trafik cumartesi carpildim.
Hatırladığım kadariyla yazayım aklıma Ezgican05 geldi nerelerdeki kağıda yazılmış menüleri. ...
Cumartesi menü
Sabah yolculukta yarınm pide annemden.
Arada fıstık kavrulmuş
Öğle semiz otu
Taze fasulye
2 yk nohut pilav tavuk
Salata
Sarma 5 6 tane
Ara çay yanında çerez 4 tane yulafli bisküvi
Aksam 2 küçük poğaça çok yağlı değildi sıvı yağlı tarif hoşuma gitti kabartma tozlu ekmek yerine domates salatalik zeytin.
Bunlar evde değil misafirlikte olanlar. Sabah 8 den gece 12 evde değildim.
Su 2 lt.
Spor yok

Pazar menü
Sabah 10
Menemen
2dilim kızarmış ekmek
Peynir
1 dilim hazır börek
Sucuklu yumurta 2 parça sucuk azdı
15 de
1 lavasta et döner
Limonata
6 dan sonra evdeyim.
Yemek yiyesim yoktu
Yeşil çay
Su 2lt
Spor yok. Ama yine kosusrurmaca
Anneme kıyafet arama kaynana olcak temmuzda. Bende gorumce. ..60 kilo olmam lazim .

fancynancy 79,3>> 78,8
Cikilatacanavari 84,8>>83.7
Suzi1704 76,6 >>
karabiber01 80,2>>
hedef38beden 73,8>> 73
hayalalemiveben 71,9>>71
kardelelen321 85,2>>84
si_bel 66,1>>66
violin35 65,2>>64.5
melampusefe 66,4>>
morordek 59,4>>
parkbyull 78,8>>
bdamlagozbebegm 71,7>>
N-A-R 89>>
0zlem 80,5>>79,9
beyazinci 58,5>>57,5
azaydidem 74,7>> 73.5
balpamuk 61,4>>

Ben dün ne yediğimi hatırlamıyorum desem. Sabah fümeli peynirli omlet gerisi yok. Akşamda kontrafile ve çorba vardı. O kadar yorulmuşum ki hiiççç valla. Zorlamam lazım. Bütün yazlık kışlık işini ve küçülüp olmayan kıyafetleri çocuklar için tabiisi deee :sinirli: ayırdım. Benim kıyafetlerin tam tersine büyük gelmesi lazım artıkkk di mi kızlar.

Bugün
Kahvaltı
Menemen
2 dilim ekmek
Çay

Ara
Türk kahvesi
3 hurma

Öğle
:olamaz: Kv lerdeydik.
Sabah annemde kahvaltıyı ucuz atlattım ama burası olmadı. Tatlı yoktu o kadar diyim. Sadece biraz karbonhidrat ağırlıklıydı.

Akşam
Mercimek çorbası
Köfte - piyaz

Su: 1,5 lt
Spor: yok :(

Ben bu diyet işine adapte olana kadar hiçbir yere gitmemeliyim. Kırıyorlar direncimi yaaaa. Aman canım 1 tanecikten ya da dilimden vs ne olacak diye insanı yoldan çıkarıyorlar.
Ay bunu yapan annem yaaa. Aman bişi olmaz diyor, zaten vermişsin diyor. Sanırsın ki 60 kilo falanım :confused:

Merhabalar hanımlar. daha once burada dukan diyeti ile 3 ayda 19 kilo vermiştim ve bu kilomu 2 yıl boyunca muhafaza etmştim. lakin sonrasında yüz felci geçirip steroid kullanmak zorunda kalınca kilolarımın bir kısmını geri aldım. tabi sonrasında da demoralize olunca yedim durdum. veeee işte yine buradayım sizlerin destek ve motivasyonuna ihtiyacım var. daha önce bunun cooooook etkili olduğunu biliyorum . beni de aranıza kabul ederseniz buradan tekrar başlamak istiyorum.
08/05/2018 başlangıç kilom 79
13/05/2018 güncel kilom 76,8
Hoşgeldin:KK3: çok geçmiş olsun. Burada sağlıkla kilo verirsin umarım :KK5:
fancynancy fancynancy dünkü menüyü yazmaya fırsat olmadı pekde parlak bir menü değil. Gezmelerdeydim. Suzi kadar iadeli olamadım sarmasindan bisküvisine yedim.
Biraz baş ağrısı yaptı tabi bünyeye uygun olmayınca birde 400 kilometre yol trafik cumartesi carpildim.
Hatırladığım kadariyla yazayım aklıma Ezgican05 geldi nerelerdeki kağıda yazılmış menüleri. ...
Cumartesi menü
Sabah yolculukta yarınm pide annemden.
Arada fıstık kavrulmuş
Öğle semiz otu
Taze fasulye
2 yk nohut pilav tavuk
Salata
Sarma 5 6 tane
Ara çay yanında çerez 4 tane yulafli bisküvi
Aksam 2 küçük poğaça çok yağlı değildi sıvı yağlı tarif hoşuma gitti kabartma tozlu ekmek yerine domates salatalik zeytin.
Bunlar evde değil misafirlikte olanlar. Sabah 8 den gece 12 evde değildim.
Su 2 lt.
Spor yok
Ay canım o irade bende de bugün pek yoktu maalesef. Çok abartmadım ama yine de yemediğim şeyleri yedim:işsiz:Yarından itibaren ipleri elime alıyorum ben. Hadi sende katıl bana. Kaçamaksız bir hafta geçirelim:KK39:

Bende yarım kilo hedef koyuyorum uçtukça hedeflerim tutturamıyorum :KK51:
Aynen canım bende hedeflerimi az tutacağım. Hedefime ulaşamayınca canım sıkılıyor. Moralim bozuluyor. Biz az yazalım ama fazlasını verelim:KK45:

fancynancy 79,3>> 78,8
Cikilatacanavari 84,8>>83.7
Suzi1704 76,6 >>76
karabiber01 80,2>>
hedef38beden 73,8>> 73
hayalalemiveben 71,9>>71
kardelelen321 85,2>>84
si_bel 66,1>>66
violin35 65,2>>64.5
melampusefe 66,4>>
morordek 59,4>>
parkbyull 78,8>>