Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

]fancynancy 79,3>>
Cikilatacanavari 84,8>>83.7
Suzi1704 76,6 >>
karabiber01 80,2>>
hedef38beden 73,8>>
hayalalemiveben 71,9>>71
kardelelen321 85,2>>84
si_bel 66,1>>
violin35 65,2>>64.5
melampusefe 66,4>>
morordek 59,4>>
parkbyull 78,8>>
bdamlagozbebegm 71,7>>
N-A-R 89>>
0zlem 80,5>>79,9
beyazinci 58,5>>57,5
azaydidem 74,7>> 73.5
balpamuk 61,4>>

Tüm annelerin anneler gününü kutluyorum. Miniklerinizle güzel bir ömür diliyorum. :KK200::KK200:

Günaydın hanımlar
Anneler günümüz kutlu olsun. Her kadın bir anne adayı sayılır çocuğunuz olsa da olmasa da hepimizin günü kutlu olsun
Bugün oğlumun 1. yaş günü aynı zamanda. O yüzden dün müthiş bir koşturmaca içindeydim, hala da öyleyim. Giremedim maalesef. Bugün de pek fırsatım olmayabilir. Yarın toptan yazdığınız menüleri puanlama ve ceza işine girisecegim :) o yüzden hazır ördek buralarda değil takılalım istediğimiz gibi demeyin haa :KK48:

İlk anneler günün nasıl geçiyor ördeğim? 2 dürt Umut'u. Hadi kalk, anneler günümü kutla diye. :KK53::KK53:

Hedef cim hadi bakalım koşmaya başlamışsın ben de 3km yi 30dk da yürüyorum sürekli koştun mu yoksam interval gibi mi yaptın

Hep koştum kaptanım.
Hızım yavaş belki ama hiç durmamaya çalıştım. Koşmak benim için çok zordu. Saatlerce yürüyebiliyordum ama 200 metre koşunca nefessizlikten ölecek gibi oluyordum. İlk hedefim 3 km'yi hangi hızla olursa olsun tamamlayabilmekti. Şimdi biraz buna alışmak, zamanı kontrol etmek ve sonrasında da km'yi arttırmak istiyorum.
Koşmak benim için bir tık üst bir aktivite kaçtığı için tüm programı eşime bıraktım. Ben bir şekilde uyacağım diye. :spor::spor:

fancynancy 79,3>>
Cikilatacanavari 84,8>>83.7
Suzi1704 76,6 >>
karabiber01 80,2>>
hedef38beden 73,8>> 73
hayalalemiveben 71,9>>71
kardelelen321 85,2>>84
si_bel 66,1>>
violin35 65,2>>64.5
melampusefe 66,4>>
morordek 59,4>>
parkbyull 78,8>>
bdamlagozbebegm 71,7>>
N-A-R 89>>
0zlem 80,5>>79,9
beyazinci 58,5>>57,5
azaydidem 74,7>> 73.5
balpamuk 61,4>>

Bu arada 15 dakika da bacak ve karın egzersizleri yaptım:halay:yarın misafirim var biraz yoğun geçer ama arada uğrarım. :KK200:
Bu mesajı gece göndermiştim ama gitmemiş.
Misafirlerim hala evde ancak fırsat bulup yazdım. Umarım gününüz güzel geçiyordur. Anne olan, anne olmanın hakkını veren herkesin anneler günü kutlu olsun:KK200:

Günaydın hanımlar
Anneler günümüz kutlu olsun. Her kadın bir anne adayı sayılır çocuğunuz olsa da olmasa da hepimizin günü kutlu olsun
Bugün oğlumun 1. yaş günü aynı zamanda. O yüzden dün müthiş bir koşturmaca içindeydim, hala da öyleyim. Giremedim maalesef. Bugün de pek fırsatım olmayabilir. Yarın toptan yazdığınız menüleri puanlama ve ceza işine girisecegim :) o yüzden hazır ördek buralarda değil takılalım istediğimiz gibi demeyin haa :KK48:
Sana ne güzel bir anneler günü hediyesi olmuş canım. Oğluşuna sağlıklı ve uzun bir ömür diliyorum sizinle birlikte.

Merhabalar hanımlar. daha once burada dukan diyeti ile 3 ayda 19 kilo vermiştim ve bu kilomu 2 yıl boyunca muhafaza etmştim. lakin sonrasında yüz felci geçirip steroid kullanmak zorunda kalınca kilolarımın bir kısmını geri aldım. tabi sonrasında da demoralize olunca yedim durdum. veeee işte yine buradayım sizlerin destek ve motivasyonuna ihtiyacım var. daha önce bunun cooooook etkili olduğunu biliyorum . beni de aranıza kabul ederseniz buradan tekrar başlamak istiyorum.
08/05/2018 başlangıç kilom 79
13/05/2018 güncel kilom 76,8

Sagolasun canim senin de anneler günün,Umut beyimizin de dogum günü kutlu olsun canım. Nice sağlıklı,mutlu senelere inşallah. :KK36:

Günaydın kızlar musmutlu bir gün diliyorum
morordek morordek minnak Ordekimizin doğum günü kutlu olsun Rabbim upuzun sağlıklı huzurlu mutlu başarılı bir ömür nasip etsin inşallah :emir_bebek:

Minnak ördek tabiri çok hoşuma gitti. Doğum günü kutlu olsun. Tüm çocuklarimizin iyi gunlerini görelim inşallah. ..

Senin de anneler günün kutlu olsun canım. Oğlunun da yeni yaşı kutlu olsun. Sağlıkla büyüsün inşallah

morordek morordek seninde anneler gunun kutlu olsun kucuk umudumuzunda dogum gunu kutlu olsun rabbim saglıkli huzurlu mutlu ömürler versin insallahhh :KK200::KK68::KK15:

morordek morordek canım umut paşanın doğum günü kutlu olsun iyi ki dogmuş paşam

İlk anneler günün nasıl geçiyor ördeğim? 2 dürt Umut'u. Hadi kalk, anneler günümü kutla diye. :KK53::KK53:

Sana ne güzel bir anneler günü hediyesi olmuş canım. Oğluşuna sağlıklı ve uzun bir ömür diliyorum sizinle birlikte.
Hepinize tek tek çok teşekkür ederim :KK200:
Güzel geçti doğum günü çok şükür. Ilk olunca biraz heyecan yapmıştım :KK48:
hedef38beden hedef38beden inanır mısın bu 2. anneler günüm:KK48: geçen seneki anneler gününde Umut henüz 1 günlüktü :KK53: zaman nasıl da geçiyor :KK51:
Merhabalar hanımlar. daha once burada dukan diyeti ile 3 ayda 19 kilo vermiştim ve bu kilomu 2 yıl boyunca muhafaza etmştim. lakin sonrasında yüz felci geçirip steroid kullanmak zorunda kalınca kilolarımın bir kısmını geri aldım. tabi sonrasında da demoralize olunca yedim durdum. veeee işte yine buradayım sizlerin destek ve motivasyonuna ihtiyacım var. daha önce bunun cooooook etkili olduğunu biliyorum . beni de aranıza kabul ederseniz buradan tekrar başlamak istiyorum.
08/05/2018 başlangıç kilom 79
13/05/2018 güncel kilom 76,8
Hoşgeldin takımımıza, ben takım kaptanıyım
Daha önce yarıştım dediğine göre sanırım farklı bir kullanıcı adın vardı? Onu öğrenebilir miyim? Yarışma bilgilerine erişmek için soruyorum

Hepinize tek tek çok teşekkür ederim :KK200:
Güzel geçti doğum günü çok şükür. Ilk olunca biraz heyecan yapmıştım :KK48:
hedef38beden hedef38beden inanır mısın bu 2. anneler günüm:KK48: geçen seneki anneler gününde Umut henüz 1 günlüktü :KK53: zaman nasıl da geçiyor :KK51:

Hoşgeldin takımımıza, ben takım kaptanıyım
Daha önce yarıştım dediğine göre sanırım farklı bir kullanıcı adın vardı? Onu öğrenebilir miyim? Yarışma bilgilerine erişmek için soruyorum
ecefatma ydı ama şifremi unutmuşum birtürlü erişemedim

Aslında bu durumu yöneticilere mesajla bildirsen daha doğru olur. Eski üyeliğini iptal etsinler. Önceden de böyle bir durumla karşılaştık bu şekilde çözmüştük, aksi takdirde sıkıntı olabiliyor
yeni bir üyelik başlattım diğeri 5 hatta 6 yıl öncesine ait olunca belki düşmüştür diye düşündüm

yeni bir üyelik başlattım diğeri 5 hatta 6 yıl öncesine ait olunca belki düşmüştür diye düşündüm
Ecefatma üyeliği hala açık görünüyor. Dediğim gibi bence durumu bildir yoksa 2. üyelikten direkt kapatabilirler bu yeni üyeliğini.
Bir de ilk sayfadaki kurallarımızı okuyup kabul ettiğini yazar mısın?

Şu cezaları da şuraya bırakalım: @Cikilatacanavari

Geçen hafta yazılmayan menülerden dolayı alınan puanlar (her yazılmayan güne 30 puan):
hedef38beden hedef38beden 30 puan
fancynancy fancynancy 60 puan
@hayalalemiveben 60puan
@karabiber01 30 puan
violin35 violin35 30 puan
inciitanesi inciitanesi 30 puan
@azaydidem 30 puan

Bu hafta artı gelenlere de artı geldikleri yüzde kadar ceza puanı kesiyorum (bu bence çok adil oldu, bundan sonra böyle keseceğim):
hedef38beden hedef38beden 151 puan
fancynancy fancynancy 51 puan
@karabiber01 25 puan
@azaydidem 136 puan

Hepinize iyi geceler pisiciklerim. Maalesef hafta sonu kaçamağını hak edemedik. Sıkıca diyetlerinize sarılın ve uyuyun :uykucu:
:super::super::super:

Yalnız şimdi fark ettim melampusefe listede 2 kere var ve 2'sinin birleşimi anca tam ediyor :-)
Kafa gidikmiş sanırım Ferahcım :KK48::KK48:
:rolleyes::rolleyes: Ahahaha sanırım öyleymiş. :-)

Teşekkür ederim ördekcim..

Merak ediyorum nasıl sonuçlar çıkacağını gerçekten.

Uff, sonuncu olmuşum şaka gibi. :KK17::KK17:

Fancycim, senin mesajlarını okurken yoruluyorum resmen. Bol kolaylık diliyorum sana. :KK45::KK45:

Ckilatacım incir uyutmasını nasıl yapıyorsun acaba?

o_Oo_O

En kısa sürede yazacağım Sevgili Seabahar.
Eline, emeğine sağlık.
:KK48::KK48:

Günaydın hanımlar
Umut paşamızın nice nice mutlu seneleri olsun tekrardan. Anneciğiyle babacığıyla upuuuuzun sağlıklı seneleri olsun inşallah. :KK200::KK200::KK200:
Ve teşekkürler canım. Seninde ilk anneler günün kutlu olsun :KK15:

Back
X