Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Moralim çok bozuldu canım yaaaa :KK43: bilmiyorum inşallah ama çok umutsuz ve mutsuz hissettim şu 70 laneti paçama dolandı tam kurtuldum diyorum gene başa sarıyorum psikolojimi bozdu valla :KK43:
Moralini bozma canım ödem yapıcı şeyler yemissindir ondan oluyor bak o kadar dikkat ettim ben normalde cuma listedeydim çünkü hafta ici düşmüştüm sonra yine yükseldim vücudumuz çok farklı en ufak şeylerde su tutuyor o yüzden sıkıca sarıl sporuna devam et ve daha hafif beslen verirsin hadi menünü paylaşmaya başla artık :sinirli: böyle keyfini kaçırmak yok sen azimli kadınsın

Moralini bozma canım ödem yapıcı şeyler yemissindir ondan oluyor bak o kadar dikkat ettim ben normalde cuma listedeydim çünkü hafta ici düşmüştüm sonra yine yükseldim vücudumuz çok farklı en ufak şeylerde su tutuyor o yüzden sıkıca sarıl sporuna devam et ve daha hafif beslen verirsin hadi menünü paylaşmaya başla artık :sinirli: böyle keyfini kaçırmak yok sen azimli kadınsın
Sagol canm:KK19: şöyle bir silkelenip kendime geleyim bir de kahve içip iyice bir kendimi topliyim sonra da güzel vir spor yapiym:sopa: yanlz bizi farkli gruplara vermisler:mad:

Sagol canm:KK19: şöyle bir silkelenip kendime geleyim bir de kahve içip iyice bir kendimi topliyim sonra da güzel vir spor yapiym:sopa: yanlz bizi farkli gruplara vermisler:mad:
Evet canım ya sorma morordek morordek kaptanım bizi aynı grupta yaparmisin lütfen :KK51::KK22:

Oooo 7 kilo mu :KK57: maşallah canım :nazar: bende yürüyüş düşünüyorum özellikle. Şimdilik psikolojik olarak yapamıyorum ama şöyle 2 hafta sonra falan başlarım sıkıntı olmazsa :KK17:
Cherry Mom Cherry Mom hepimize kötü örnek oldu 7 kilo alarak. Ben güzel örneğin mesela 25 kilo aldımm

Cherry Mom Cherry Mom hepimize kötü örnek oldu 7 kilo alarak. Ben güzel örneğin mesela 25 kilo aldımm
yok artikkk:oha:
Ama bazi bunyelr gercekten ole cok fazla aliyolarmis verebildinmi peki o 25 kiloyu dogumdan sonra nasil gitti merk ettim:KK51:
Ben ilk kizimda 13 kilo ikincide 11 kilo aldim

Ay bu pıtırcık ve pötürcükleri en çok ben sevdim. Her iki takımı da sonuna kadar destekliyorum. İki takımı da beğenip durdum :-)“Neşeli günler” filmindeki Şener şen gibi hissediyorum kendimi :KK70:atma ziyaaaaaaa :KK70:
ahahahhh guldurdun beni ya:KK70:

Bende 20 kilo almıştım canım :olamaz:
abbowwwww ne diinnnn :KK57: sonra verebildinmi peki

Back
X