- 23 Mart 2016
- 30.623
- 91.568
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #290.261
Bak bakkkk cok hırlıyımdır diyosunn hadi bakalimmmm![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bak bakkkk cok hırlıyımdır diyosunn hadi bakalimmmm![]()
HUHUUUUUU
PITIRCIKLARRRR
KALDIRIN
TOTOLARI
Herkesii 200 ip atlamaya davet ediyorummmm (varmı arttirannn)
Hicde emnisi kıskanmadim kiii![]()
Hemen kalkıyorum kızlar300 atlarım:))))))
Moralini bozma canım ödem yapıcı şeyler yemissindir ondan oluyor bak o kadar dikkat ettim ben normalde cuma listedeydim çünkü hafta ici düşmüştüm sonra yine yükseldim vücudumuz çok farklı en ufak şeylerde su tutuyor o yüzden sıkıca sarıl sporuna devam et ve daha hafif beslen verirsin hadi menünü paylaşmaya başla artıkMoralim çok bozuldu canım yaaaabilmiyorum inşallah ama çok umutsuz ve mutsuz hissettim şu 70 laneti paçama dolandı tam kurtuldum diyorum gene başa sarıyorum psikolojimi bozdu valla
![]()
Sagol canmMoralini bozma canım ödem yapıcı şeyler yemissindir ondan oluyor bak o kadar dikkat ettim ben normalde cuma listedeydim çünkü hafta ici düşmüştüm sonra yine yükseldim vücudumuz çok farklı en ufak şeylerde su tutuyor o yüzden sıkıca sarıl sporuna devam et ve daha hafif beslen verirsin hadi menünü paylaşmaya başla artıkböyle keyfini kaçırmak yok sen azimli kadınsın
Olur tabi canimKizlar ip yerine trambolin ile atlasam olur dimi![]()
bi 300 de benden gelsin ozmn300ip görevi yapılmıştır![]()
Evet canım ya sormaSagol canmşöyle bir silkelenip kendime geleyim bir de kahve içip iyice bir kendimi topliyim sonra da güzel vir spor yapiym
yanlz bizi farkli gruplara vermisler
![]()
Ahahah atla atla da ordekim delisin az dahaKizlar ip yerine trambolin ile atlasam olur dimi![]()
bi 300 de benden gelsin ozmn![]()
Otuu otur sen kalkma :))Hemen kalkıyorum kızlar
200 ipte sabahtan var canimAhahah atla atla da ordekim delisin az daha
Bakalim nasil puanlayacak çok heyecanla bekliyorum
harikasın bebegim
![]()
Oooo 7 kilo mumaşallah canım
bende yürüyüş düşünüyorum özellikle. Şimdilik psikolojik olarak yapamıyorum ama şöyle 2 hafta sonra falan başlarım sıkıntı olmazsa
![]()
yok artikkkCherry Mom hepimize kötü örnek oldu 7 kilo alarak. Ben güzel örneğin mesela 25 kilo aldımm
OooooCherry Mom hepimize kötü örnek oldu 7 kilo alarak. Ben güzel örneğin mesela 25 kilo aldımm
Bende 20 kilo almıştım canımyok artikkk
Ama bazi bunyelr gercekten ole cok fazla aliyolarmis verebildinmi peki o 25 kiloyu dogumdan sonra nasil gitti merk ettim
Ben ilk kizimda 13 kilo ikincide 11 kilo aldim
ahahahhh guldurdun beni yaAy bu pıtırcık ve pötürcükleri en çok ben sevdim. Her iki takımı da sonuna kadar destekliyorum. İki takımı da beğenip durdum“Neşeli günler” filmindeki Şener şen gibi hissediyorum kendimi
atma ziyaaaaaaa
![]()
abbowwwww ne diinnnnBende 20 kilo almıştım canım![]()