- 20 Eylül 2009
- 5.996
- 13.512
- 448
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #291.521
Bugünkü sporum da bitti
Kahvaltıdan sonra denizde yüzeceğim..

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Harikasın ya bravo sanailk Pazartesi bildirimi benden gelsin..
Cuma 82 olan olan kilom bugün 79.9..![]()
Aldm 70 puanıBgunku menum
Kahvalti
2 haslanmis yumurta
Az salatalik biber
Kk peynir
1 kucuk kare kasar peynir
1 siyah 1 yesil zeytin
Cay
Aksam
Yarim tabak taze fasulye
1 kase yogurt icine
1.5 kasik yulaf kepegi
4 gunkurusu 2 hurma koydum
Arada
Sekersiz turk kahvesi
2 hurma
Spor
30 dakika yuruyus
30 dakika zumba
10 dakika cardio
1.500 ip atlama
morordek
Cikilatacanavari 70 puan cezam vardi canim
![]()
Huhuuuuilk Pazartesi bildirimi benden gelsin..
Cuma 82 olan olan kilom bugün 79.9..![]()
Aramıza hoşgeldin arkadaşım ilk sayfada belli Kurallarımızı var öncelikle onu okuyup kabul ettim demen gerekMeraba hayata en cok istedigim yillarca kilo vermek ve boylece yillar gecti ve ben hep mutsuz beceremiyorum motivasion yok ne uyku duzeni neyemek duzeni benimde yardima ihtiyacim var hangi grup nasil sececem bilemiyorum ne yiyecemizi hangi diyet yapcamizi kim karar veriyo.tek bildimmm bu boyle gidemez artik kilom 92 boy 155 tsk ederim okuyanlar icin
Hic moral bozmak yok kaptanım ama keşke hemen bi detoksa girismeseydingünaydınlarrrrr
evet sonunda takıma gelebildim
tabii takıma gelebilmek için bu kadar kg almasaydım daha iyi olurdu
kızlar cuma sabah gördüğüm kiloyu yaklaşık 6 senedir görmemiştim gölerim yuvalarından fırladı muhtemelen tün gece otobüs yolculuğunun verdiği ödem vardı ama olsun o rakamı görmemeliydim haa bu rakan 79,4 dü kafayı sıyırttı bana
o rakamdan sonra dikkat etmeye başladım bu sabah itibari ile 77,1 dim bugün nilay keçecinin meşhur kabak detksuna başladım sabah ta kalktım 30 dk ya yakın bölgesel vs hareketler yaptım squat plank vs gibi artık düzenli olarak menü yazmalara başlıyorum
takılma yavrucum bak iki senede 30 gitti 1 ay oldu kıramadım gitti ,yılmak yok yola devamgünaydınlarrrrr
kızlar cuma sabah gördüğüm kiloyu yaklaşık 6 senedir görmemiştim gölerim yuvalarından fırladı muhtemelen tün gece otobüs yolculuğunun verdiği ödem vardı ama olsun o rakamı görmemeliydim haa bu rakan 79,4 dü kafayı sıyırttı bana
o rakamdan sonra dikkat etmeye başladım bu sabah itibari ile 77,1 dim bugün nilay keçecinin meşhur kabak detksuna başladım sabah ta kalktım 30 dk ya yakın bölgesel vs hareketler yaptım squat plank vs gibi artık düzenli olarak menü yazmalara başlıyorum
Bunu biliyordum sagol canim.Tatlım listede değilim malesef listeye girebilmem için izne ayrıldığımdan buyana 6 ay geçmesi lazım ya da 75 kiloya inmem lazım.
Canım yeşil çayı demleyip yarın limon sıkıyorsun. Demlendikten sonra da 1 maden suyu ekliyorsun.
Ben kafama göre ayarlıyorum miktarı bugün 800ml su ile 2 sallama yeşil çayı demledim. Maden suyunu ekleyince 1 L oldu.
Internette daha doğru tarifler vardır.
Ben de buradaki arkadaşlardan öğrenmiştim.
Maşallah Özlemcim sporlarını puanlarken Excel'e sığmıyordu az dahaMenüm;
500ml ılık limonlu su
1 küçük t.kahvesi
09:00
Peynirli 2 yumurta
1 domates,1 salatalık,1 köz biber
Ara: 1 L dukan bira
15:00
1 bardak süt+az nescafe
16:30
Domates ve biberle sotelenmis tavuk göğsü
250 ml ayran
1 közlenmiş biber
2 yk közlenmiş patlıcan
Şimdi 1 L su ile 5&1 bitki çayı demledim uyuyana kadar içerim..
3 L su
3 t.kahvesi
1 maden suyu
Dukan ekspress 2.gün ve aynı zamanda şekersiz 2.günüm..
Spor;
120 jumping jack
30 burpees
300 tekrar 2 kg dambil ile 3 farkli kol calismasi
120 crunch
3 × 1dk plank
(10 dk mola)
150 jumping jack
30 burpees
45 squat (2 kg dambil kaldırarak 45 kolda çalışmış oldum yine)
30 bulgarian split squat
30 kalça kaldırma
60 yere yastık koyup sola sağa atlama
30 saniye × 3 wall sit
30 dk zumba
700 ip atlama
15 dk badminton
morordek
Ekledim Özlemcim onu daCanım dün seni etiketlemeyi unutmuşum gördün mü menümü?
Cumaya artı gelmemeye calıs canımEvet canim ben katilamayacagim. Yatili misafirlerim var. Spor yapamiyorum. Pek dikkatli degilim malesef bu hafta
Fancynancy bir süre katılamayacak aramıza ciklatımmorordek ordekim alintiladim ama olmadı sanırım geçen haftadan fancynancy ve candy_candy nin cezaları var sadece sildim bilgi için söylüyorum bu hafta pek spor yapamicam ama menülerimi mutlaka yazarım gruplara ekleyip eklememe insiyatifini sana birakiyorum
Nice mutlu seneleriniz olsun ciklatımMenü
Sabah
4yk yulaf sütle kakaoyla pişirdim Üzerine 1seftali 2 hurma biraz findik
Ara baya uzundu
Dolu bir avuç fındık
1 sade türk kahvesi
1 sade maden suyu
1 Züber
Aksam
Eşimle 1. Yildonumumuzdu onun için eşim yemeğe götürdü biraz sağlıklı biraz sağlıksız şeyler yedim
Ara
Sade Türk kahvesi 2 tane
Sade maden suyu
Dondurma tam 3 haftadır yememistim dayanamadım
su saymadım ama çok olmadı
Spor yok
Bugünkü menüm
Kahvaltı
1 tk tahin pekmez
3 avuç içi tb krep
1 bardak süt
Ara 3 gün kurusu kayısı
Öğlen
2 yk kabuklu siyez bulgur pilavı
3yk etli barbunya
2 yk yeşil mercimek çorba yağsız yoğurtlu
Ara 3 dilim kavun 5 çiğ badem
Akşam yarım kıymalı gözleme
Ara 2 ceviz
2 lt su
2 saat yürüyüş
morordek
Cikilatacanavari
Sporlarını gözlemeye saydım :)morordek hemen yenilerini yaptımm
15 dk leslie (1mil) ve bugün söz edilen 21 günde süper incelin ilk günü
+1 dk plank
20 mekik
20 squat
Katılmak istersen ilk sayfadaki kurallarımızı okuyup kabul ettiğini belirtmen gerekiyor :)Meraba hayata en cok istedigim yillarca kilo vermek ve boylece yillar gecti ve ben hep mutsuz beceremiyorum motivasion yok ne uyku duzeni neyemek duzeni benimde yardima ihtiyacim var hangi grup nasil sececem bilemiyorum ne yiyecemizi hangi diyet yapcamizi kim karar veriyo.tek bildimmm bu boyle gidemez artik kilom 92 boy 155 tsk ederim okuyanlar icin
O zaman menü yazmaya başla Sibelcim, yoksa grubuna bir faydan olmayacak :)ördekcim bende gruplarda olmak isterim. en azından bu hafta izin kiloma ulaşıp geri dönüş yapmalı. durmak yok devam hedefi 55 e cekecem. Zira düğünde aldığım iltifatlar çok hoşuma gitti. .
50 puan cezaDünkü menümmorordek
Sabah
Ara
- 1 haşlanmış yumurta
- 1 dilim tam buğday ekmeği
- Peynir
- Zeytin
- Domates salatalik
- Çay
Akşam
- 3 tkaşığı nutella
Bugün tatlı krizlerimin sebebi belli oldu adet oldum. Sadece tatlı da değil canım olur olmaz herşeyi istiyo
- 2 tabak kısır
2 lt su
Yaa tatlıLAR'ın bilançosu işte57,8geldim ben ördeğimmorordek
Kaptanicem hosgeldingünaydınlarrrrr
Valla devirdik ordekim zaman ne kadar hızlı geçiyor sanki herşey daha dün gibiGünaydınlar
Maşallah Özlemcim sporlarını puanlarken Excel'e sığmıyordu az daha
Ekledim Özlemcim onu da
Cumaya artı gelmemeye calıs canım
En azından sabit gel
Fancynancy bir süre katılamayacak aramıza ciklatım
Candy'i de silmissin zaten, listede olanlardan cezası olan yokmus zaten, dogru hatırlıyormusum
Nice mutlu seneleriniz olsun ciklatım
Demek 1 seneyi devirdiniz :)
Sporlarını gözlemeye saydım :)
Katılmak istersen ilk sayfadaki kurallarımızı okuyup kabul ettiğini belirtmen gerekiyor :)
O zaman menü yazmaya başla Sibelcim, yoksa grubuna bir faydan olmayacak :)
50 puan cezaCikilatacanavari
Yaa tatlıLAR'ın bilançosu işte
Bir ileri bir geri durumundasın canım, mezuniyetine çok az var aslında lütfen sık dişini
Kaptanicem hosgeldin
Seni de gruplara ekleyeyim mi motive olursun hem?
Birkaç hafta gelemeyeceğim dedi ama tarih vermedi maalesefValla devirdik ordekim zaman ne kadar hızlı geçiyor sanki herşey daha dün gibi
Fensim ne zaman dönecek bi bilgin var mı![]()
Dunku menüm
Spor süper :)Dunku menüm
Kahvalti
1 haşlanmış yumurta
Domates salatalik zeytin peynir
Ve tam 2 kasik keskek pilav yedim. Tadmlik oldu. Onceden sadece kahvaltimi onunla yapabilirdim :)
Aksam
Kıymalı bamya yemegi domates 3 incir
Spor
45 dk yuruyus
3 saat bolgesel
Misafirler gidince spor yaptim baya da yorulmusum.
Bildirim de gayet iyi, hafta sonundan eksi ile çıkmak güzel başarı :)Bugun kilom 64.4morordek
canım eşim yurtdışında çocuklarda yok bu hafta sıkı bir şekilde asılıp vermek istiyorum en azından 75 altını göreyim bu hafta sonrasında 60 larda olurHic moral bozmak yok kaptanım ama keşke hemen bi detoksa girismeseydin
Hadi hayırlı olsun çok mutluyum aramıza geri döndüğün için inşallah çarçabuk düşersin 60'lara![]()
hoşbulduuk tatlım yok kuzum ya işe bugün başladım bu hafta olur belki ama haftaya seyahat falan olursa düzenli menü bildirimi spor yapamam yarıyolda bırakırımGünaydınlar
Kaptanicem hosgeldin
Seni de gruplara ekleyeyim mi motive olursun hem?
aynen parky cim yaa durmak yok yola devamtakılma yavrucum bak iki senede 30 gitti 1 ay oldu kıramadım gitti ,yılmak yok yola devam![]()