- 14 Aralık 2012
- 21.404
- 32.064
- 598
- 38
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #296.861
hoşgeldiiiiiiiiinGrupta yer varsa ben de katilabilir miyim?

kendinden bahseder misin biraz?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hoşgeldiiiiiiiiinGrupta yer varsa ben de katilabilir miyim?
Inşallah kaptanım daha ziyade hareket olmalı hayatımda bekleyen ağırlıkları çıkardım biraz motive olayım diye jesika açtım 5 dk bebeler rahat vermedi şimdi ip atlayasim var ip iyu gelmişti bana ip olmazsa jumper jackte iyj yatarken olsun yapıyorum 50 falan motive olmak için uğraşıyorum kardeşim düğüne motive olup 10 kilo kadar verdim şimdi yılbaşı 5 ler yakışır...toparlayalım sibelcim
Evet aynen havadan sudan bari konuşalımben sabahın nurunda geliyorum bakıyorum gördüğüm kişi sayısı iki ya da üç onlar da eminim ben gibi bıkıyor kimsenin olmayışından kayboluyoruz.
Inşallah baklava ya Hayır dedikten sonra kesinlikle başarılı olacaksın aslında kolay kilo vermekte işte saat 6 7 sonrası tutsam boğazı birde çay atıştırmalık olayı olmasa metobolik sıkıntı yoksa oluyor ama işte stres hormonlar falanda etkili kilo artikca çıkmaza giriyor herseyaynen bende 6 kg dedim kesinlikle vereceğim bu sefer
kaç senedir hep yılbaşında 69 olmayı isteyip hep 72 de kalmıştım bu sefer o olsun i,stemiyorum
gel canım hoş geldin tanıyalım seni ben mezun ama buraları seven bir arkadaş gel gel iyidir arkadaşlar benim gibi kaçamaklar kraliçesini bile tığ gibi yaptı kaptanım hadi anlat hikayeniGrupta yer varsa ben de katilabilir miyim?
Hedefçim nasılsın canım benim ?
Herkes hafta sonu diye bi yerlerde sanırım
Bugün güne gittim ben de. Aslında kilom uzun zamandır sabit ama beni şu ara her gören çok kilo vermişsin diyor. Tabi mutlu oluyorum öyle dediklerinde. Günlerimiz genelde salata ağırlıklı oluyor, yine öyleydi.
Siz neler yaptınız, nasıl geçti hafta sonunuz?
Iyi aksamlar canlarrr
Bugün bütün tebrikleri aldim ev ahalisinden
Aksam annemle elektrikli sacta ispanakli börek sıkma ve yagli bazlama yaptik ve bennnnn birtane dahi yemedim israrla bir tane ye dediler yok dedim randevuma az kaldi benim 70 kusurle gitmem lazimm ve esim sonunda tebrik ederin hatun seni dediii yemedin ya dedii
Ya aynı şeyi yaşıyorum her gören zayıflamışsın baya diyor ama 64.8’den. 1 gr aşağı inmiyor tartı. Hoş zayıflamaya da çalışmıyorum artık Cuma’yı bekliyorum listeye girmek için. Bugün pizza bile yedimYani bir gün şu takımda listeye girmek için kilo almaya çalışacağım kırk yıl düşünsem aklıma gelmezdi
![]()
Grupta yer varsa ben de katilabilir miyim?
yaparız kaptaniçem mümkün mertebe gruba girip çıkıyorum bakıyorum kimse yok ne yazayım moduna giriyorum..neyse kızlar şu gruba ilk başladığımda 96 kiloydum bakın teee fi tarihinde şimdi 71 yılbaşına kadar 6 lı hanelere inmek planım beni tanıyan herkes dur artık hasta olacaksın diyor oysa boy 163 kilo 71 bana göre en aşağı sağlıklı kiloya inmem için 8 kilo var siz ne diyorsunuz ..ha bunu derken bebeklikten beri hep kilolu olmamdan ötürü endişe de ediyor olabilirler iyi niyetli düşünmek istiyorum..
Insallah bize de gelirler kaptanicemyaa evet takımlara yeni elemanlar geliyor ama bizim topikte hareket olmayınca gelen giden yok maalesef
Aaaa olmaz mı hosgeldin :)Grupta yer varsa ben de katilabilir miyim?
Aslında sıkılasma için de bir sey yapmıyorum hedefcim. Kendiliğinden oluyorsa ne mutluHarikasın ördeğim.
Kilo sabit kaldıkça sıkılaşma oluyor gibi geliyor bana da.
Bravo hakikaten. Geçen hafta ben de bi gaza gelmişim arkadaş böyle bozmam şöyle kararlıyım zinhar dönmek yok derken kayınpederim bir tepsi baklavayla geldi. En sevdiğim tatlıdır. Yemicem filan dedim ama yok yine götürdüm. Sonra onun pişmanlığı çok daha kötü can yakıcı oluyo.aynen canım ben mesela gecen hastalığımda kçtü salmıştım diyetisyene falan da ara vermiştim ama gecen hafta beni diyetisyen paraladı kendime geldim haftasonu çok az kaçamak yaptım misqfirlerim geldiğinde ki o yiyecekleri görenler deli kaçamak yapardı bugün de işyerinde bir arkadaş baklava getirmiş ye 1 dilim diyor yok dedim yemeyecem nerdeyse ağzıma sokacak en son aldım elime odama götürdüm başka bir arkadaş proje sormaya gelmişti ona ikram ettim gitti hiç canım da istemedi başka zaman olsa değil 1 2-3 dilim gömerdim![]()
Benim de boy 163. 60- 65 arası bizim için ideal bence canım. Sen bakma etrafa seni bu halinle beğenmiş olabilirler belki ama kendi hedefine ulaşınca daha sağlıklı ve daha güzel olacaksın.yaparız kaptaniçem mümkün mertebe gruba girip çıkıyorum bakıyorum kimse yok ne yazayım moduna giriyorum..neyse kızlar şu gruba ilk başladığımda 96 kiloydum bakın teee fi tarihinde şimdi 71 yılbaşına kadar 6 lı hanelere inmek planım beni tanıyan herkes dur artık hasta olacaksın diyor oysa boy 163 kilo 71 bana göre en aşağı sağlıklı kiloya inmem için 8 kilo var siz ne diyorsunuz ..ha bunu derken bebeklikten beri hep kilolu olmamdan ötürü endişe de ediyor olabilirler iyi niyetli düşünmek istiyorum..
Hoşgeldin canımGrupta yer varsa ben de katilabilir miyim?
Sibelcim hadi gayret yılbaşına bi gaz daha verelim. Hedeflerimize ulaşalımInşallah kaptanım daha ziyade hareket olmalı hayatımda bekleyen ağırlıkları çıkardım biraz motive olayım diye jesika açtım 5 dk bebeler rahat vermedi şimdi ip atlayasim var ip iyu gelmişti bana ip olmazsa jumper jackte iyj yatarken olsun yapıyorum 50 falan motive olmak için uğraşıyorum kardeşim düğüne motive olup 10 kilo kadar verdim şimdi yılbaşı 5 ler yakışır...
Geçmiş olsun canım dinlen tabi, bi Bitki çayı iç iyi gelir sıcak sıcakAyy başım çok ağrıyor yaa eve geldim dinlenmeye çekildim![]()
Hoşgeldin Canım, 1.sayfada takım kuralları var öncelikle onları okuman lazım. Kuralları kabul ediyorsan buraya kuralları okudum kabul ediyorum yazıyorsun.Mrb Kızlar size ilk kilomu mu yollayacam nasıl takip edilecez
Tekrar Hoşgeldin canım. İnşallah hep birlikte birbirimize destek olarak kiloları vericez. Genelde bi listeye tabi devam etmiyoruz. Ama Diyetisyene giden arkadaşlar var bu konuda sana yardımcı olacaklardır.Mrb takım kaptanım ve kızlar74 kiloyum insülin direncim var biraz zor kilo veriyorum bana örnek diyet listeniz varsa sevinirim hadi bismillah diyelim o zaman