Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ya aynı şeyi yaşıyorum her gören zayıflamışsın baya diyor ama 64.8’den. 1 gr aşağı inmiyor tartı. Hoş zayıflamaya da çalışmıyorum artık Cuma’yı bekliyorum listeye girmek için. Bugün pizza bile yedim:KK70::KK70::KK70: Yani bir gün şu takımda listeye girmek için kilo almaya çalışacağım kırk yıl düşünsem aklıma gelmezdi:KK70::KK70::KK70:
:D :D :D
Ya çok alemsin :D

valla harikasin canim masallah bir suru spor yapmissin ne gzel ben hemen koy verdim dun braz aksam sacmaladim bgun braz toparladik ama yarn arti gelicem byuk ihtimal hemen onume bakip devam edicem diyet ve spora sali gunu diyestisyende randevum var benimde bakalim ne dicek cok merk ediyorum:bicak:

Günaydınlar canlar
Evdeki herkezi okula işe yolladim 1 saatlik yürüyüş yapildi ve kahvemi yapip Temizlik yapmaya basliyacagim 20181105_075948.webpbugunki kilomuda şuraya koyayimki cumaya daha az olayim

Slm kızlar bende Ayça KAYAnın bir listesine rastladim onu yapcam karabiberin listelerine benzer gayet sağlıkli ona basliycam inşallah artık yeter yılbaşın hedefi yapayım bari bir motive olamadım
Birtanemm çok sevindim seni istekli gördüğüm için yilbasina az kaldi bugunden baslarsan hic bozmadan kesin 5 kilo bile gider ayda 3 kilo versen 2 ayda 6 kilo eder

valla harikasin canim masallah bir suru spor yapmissin ne gzel ben hemen koy verdim dun braz aksam sacmaladim bgun braz toparladik ama yarn arti gelicem byuk ihtimal hemen onume bakip devam edicem diyet ve spora sali gunu diyestisyende randevum var benimde bakalim ne dicek cok merk ediyorum:bicak:
Bugün bozdun yaa sakin yarinda devam etme bozmaya hemen sabah tekrar devam et az yemeye aslinda 3 gün bozmayinca alisiyor insan dikkat etmeye ben alistim artik şu aralar bilerek aksam ekmek yemiyorum 70den kurtulmak istiyorum
Kurtulunca tekrar baslicam yemeye

Herkes hafta sonu diye bi yerlerde sanırım :işsiz:

Bugün güne gittim ben de. Aslında kilom uzun zamandır sabit ama beni şu ara her gören çok kilo vermişsin diyor. Tabi mutlu oluyorum öyle dediklerinde. Günlerimiz genelde salata ağırlıklı oluyor, yine öyleydi.

Siz neler yaptınız, nasıl geçti hafta sonunuz?
Benim hafta sonu kosturmali gecti aralara sporda sıkıştirdim esim kayseriden cuma döndü annemler geldi

Günaydınlar canlar
Evdeki herkezi okula işe yolladim 1 saatlik yürüyüş yapildi ve kahvemi yapip Temizlik yapmaya basliyacagimEki Görüntüle 2203186 bugunki kilomuda şuraya koyayimki cumaya daha az olayim
Günaydın canım sen kaç yaşındaydin bu ne enerji havadan mı sudan mı ben niye yataktan çıkacak enerjim yok daha 34 mde gerçi gece 1de yattım 2 buçuk ta simit tepsiye koydum sabah 7de pişir dim çocuğun beslenmesine lor peynirli yumurta yapcam çünkü azcık tadına baktım pisirdigimin aksam yatarken ip atliycam diye yattım ama şimdi Üşüyorum sanki girdim yatağa senin enerjini alabilsem iyi olcak

Günaydın canım sen kaç yaşındaydin bu ne enerji havadan mı sudan mı ben niye yataktan çıkacak enerjim yok daha 34 mde gerçi gece 1de yattım 2 buçuk ta simit tepsiye koydum sabah 7de pişir dim çocuğun beslenmesine lor peynirli yumurta yapcam çünkü azcık tadına baktım pisirdigimin aksam yatarken ip atliycam diye yattım ama şimdi Üşüyorum sanki girdim yatağa senin enerjini alabilsem iyi olcak
günaydın sende sabahın nurunda bu hamaratlığı nerden buldun de hele ;)

morordek morordek fancynancy fancynancy Cikilatacanavari Cikilatacanavari
cumartesi menüsü :
sabah:tereyağında yumurta ,zeytin,peynir,şekersiz çay
akşam:tas kebabı ,erişte , mercimek çorbası,ev yapımı yoğurt azar azar..
su:2,5 litre
spor yok misafir vardı..

pazar menü:
kahvaltı:patates kızartması,omlet,peynir çeşitleri,zeytin,reçel çeşitinden hazırladığım misafir kahvaltısından az az yedim bende ekmek yok yersem kuru yufka yiyorum..
akşam:dünden kalanlar yendi ...hasta olunca iştahımda yoktu..
bir kase mercimek çorba aynı kasenin içine koyduğum erişte ve tas kebabı ev yapımı yoğurt ile..
su:2,5 litre
spor:yok..

günaydın sende sabahın nurunda bu hamaratlığı nerden buldun de hele :KK66:
Ya hep hazır aliyidum bugün kendim deneyiyim dedi şekli bozuk tadı iyu olmuş pek beceremiyorum hamur işi allahtan az oldu 2 sini kocaya koydum tabi yapınca yedim ne yazikki bugün tam buğdaylı chiali ekmek niyetindeyim fırsat bulursam.

Back
X