Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kizlar selam
Sabah 8 de kahvaltim ayni her zamanki gibi
Aksama kadar su bir fincan kahve
2 fincan yesil cay
Form cayi

Aksam 17 de
Yesil mercimek corbasi
Zeytinyaginda pismis misir unlu balik
Yatana kadar su
Form cay
Maşallah 2 öğün alisinca iyi ama ben zorlanıyorum

:KK43:
Bugün yediklerim:

Sabah:
-Filtre kahve
-Yarım avokado
-Yarım muz

Öğle:
-Sade döner
-Ayran

Akşam:
-2 kase tarhana çorbası
-3 kurabiyeo_O

Ya asla yemeyeceğim diye oturdum ama kendimi yerken buldum nasıl üzüldüm.....:KK43: Ah ahhh... Bütün günü çok iyi geçirdikten sonra bunu nasıl yapabiliyorum yaaa:kızgın:
Evet biraz kötü olmuş ama önümüze bakcaz artık ve kurabiye acayip odem yapıyor sanki geçen bende abartım böyle şeylere dayanamiyorum ya yürüyüş yaptım ondan ya kurabiyeden yüzük sıktı zor çıkardım normalde çok odem falan olmaz bende

A iyi bari kabul etmiş :)
Seneye ekim maaşıyla ilk işiniz cocuga hediye almak olsun bari :) 1 ay nasıl saklarsınız bilemem artık :KK48:

:KK9::KK9:
Sen kaptın bu işi :)

Kızarmış olması kötü olmuş ama yarın hafif beslenmeye çalış :)

Yine güzel bir menü karabibercim :KK9:

Eveeeet bi tek şimdi kurabiye ve börek canavarlarına sopa gelecek :) onun dışında menüler güzel cidden

Güzel menü orkidecim

Ah ah akşama kadar ne güzel menü diyordum :KK43: bol bol emzir bebeğini de yak bari börekleri

Bizim haftamız olsun dediysek kaçamağa doyalım demedik :KK20:

Spor çok iyi
Aksam 3 parça yemeklik ne demek anlamadım ama kaçamak değildir herhalde :KK53:
Öğle de sadece meyve bi garip olmus

Yengeç içimden geçiyordu demek ki bilinç altımda hatırlıyormusum :)
Benim yükselen burcum yengeç :)

Ya cidden kurabiyeye kadar çok güzeldi senin de.. Akşam olması da kötü ah ah
kaptanim ne kadar kacamak sayilir bilmiyorum ama bgun saglikli bi tarif denedik kahve yani icin onuda paylasicam sizinle menumude eklerim smdi:KK39:

Bgunku menum
Sabahki kahvaltini resmini atmistim oyuzdn yazmiyorum

Arada
Sekersiz turk kahvesi
Ve tanesi 45 kalori olan el yapimi lokmalik bsy 2 tane yedim ismini tam bilmiyorum tarifini eklicem
2tane peynirli cizi
1hurma
1gunkurusu

Aksam
Yumurtali ispanak
3 kucuk kofte
Cacik
Ve kucuk kare firinda makarna (kendisini cok severim dayanamiyorum oyuzden yapinca yemk istiyorum illaki)

Arada nescefe
1 kurukaysi
1gunkurusu
1hurma

Su 2.5 lt
2 bardak 5'i bi yerde

Spor
50 dakika zumba

Insan yazinca farkediyo varya bugun baya cok yemisim allahtan sporumu yaptim:KK42:istahim cok acik b12 yapio sanirim ama bukadr yemegede gene gzel kilo gidiyo gibi geliyo bana demkki vitamin depolari doldukca vcut verimli calismaya basladi sanirimo_O

morordek morordek

Screenshot_20181113-003927_Instagram.webp
yaptigim kakaolu toplarda bu bence gzel bi atistirmalik araogun olrak 2 tane yeneblirmis denyin derim :KK39:

simdi Karatay ablacim hiç mi yenmiycek bu ekmek biz genetik olarak bagimlisiyiz belkide kabızlık yapan etken ekmek yememektir diyetisyenler genelde ekmek veriyor yani beyaz değil tabi
sen o diyetisyenlere bakma yeminle saygı duyduğum bir meslek dalı değil çünkü fabrikasyon bir zihniyetle okulları bitiyor aralarında idealist olan kişi sayısı çok az onlara da dehşet saygı duymak isterdim ama seans fiyatları resmen ev kirası o yüzden onlara da saygı duymuyorum.
karatay 1000 tl velhasıl kadın kardiyolog ve profesör ...zxaten beslenme ile ilgili olan her şeyi yayımladı bu kadın bu sebeple gitmeden halledebiliyoruz<...ben tam tamına karatay uygulamadığım halde faydalanabiliyorum kadından düşün ;)

gelelim soruna..evet genetik olarak ekmek bağımlısıyız hele ben iç anadoluluyum hayatımız hamur bizim fakat ekmek yemeden doyulabileceğini bedeninin ekmeği katiyen aramayacağının garantisini verebilirim sanırım ..bizim bağımlılıklar beynimüzde çünkü;)

TOPLAŞIN HİKAYE ANLATCAM
İki yıl önce buraya geldiğimde zeytinli Rock festivaline gideceğimi ve yıllardır görmediğim eski sevgilimin de muhtemelen orada olacağını söylemiştim o beni gördüğünde zeyıf bir kız olayım istiyorum demiştim hatırlayan olur belki. O aralar ciddi zayıflamıştım ama yeni biriyle tanışmıştım ve o festivale hala sevgilim olan o yeni cocuklar gitme kararı almıştım. İşin garibi 10binlerce kişinin olduğu festivalde eski sevgilini defalarca gördüm hatta bi keresinde konserde önlere dogru ilerleyelim derken tam onlerinden gectik ve hemen yanlarında durmaya karar verdiler arkadaşlarım ve sevgilim. Tabi ben de bişey diyemedim. Öyle bir baktı ki içimin yağları eridi. Ben o baktıkÇa sevgilime sarıldım çatladı kıskançlıktan. Sonra bana mesaj yazdı ve o yanındaki izbandot kimdi dedi. Kendisi cılız bir çalı oldugu için benim sevgilim de yapılı biri tırsmış herhalde hahah. Sevgilim dedim. Yaptığın ayıp geçmişimiz var yanımda sarılıp kokladın falan yazdı bişey demedim İyi oldu ona. Bana yaptıklarının yanında az bile. Böyle bir güncelleme yapayım dedim hatırlayan olur belki :)

TOPLAŞIN HİKAYE ANLATCAM
İki yıl önce buraya geldiğimde zeytinli Rock festivaline gideceğimi ve yıllardır görmediğim eski sevgilimin de muhtemelen orada olacağını söylemiştim o beni gördüğünde zeyıf bir kız olayım istiyorum demiştim hatırlayan olur belki. O aralar ciddi zayıflamıştım ama yeni biriyle tanışmıştım ve o festivale hala sevgilim olan o yeni cocuklar gitme kararı almıştım. İşin garibi 10binlerce kişinin olduğu festivalde eski sevgilini defalarca gördüm hatta bi keresinde konserde önlere dogru ilerleyelim derken tam onlerinden gectik ve hemen yanlarında durmaya karar verdiler arkadaşlarım ve sevgilim. Tabi ben de bişey diyemedim. Öyle bir baktı ki içimin yağları eridi. Ben o baktıkÇa sevgilime sarıldım çatladı kıskançlıktan. Sonra bana mesaj yazdı ve o yanındaki izbandot kimdi dedi. Kendisi cılız bir çalı oldugu için benim sevgilim de yapılı biri tırsmış herhalde hahah. Sevgilim dedim. Yaptığın ayıp geçmişimiz var yanımda sarılıp kokladım falan yazdı bişey demedim İyi oldu ona. Bana yaptıklarının yanında az bile. Böyle bir güncelleme yapayım dedim hatırlayan olur belki :)
@karabiber01 sen yıllardır sen de benim gibi zayıflamaya calısıyosun deyince aklıma geldi bu olay kuzum :)

günaydınlarrr
TOPLAŞIN HİKAYE ANLATCAM
İki yıl önce buraya geldiğimde zeytinli Rock festivaline gideceğimi ve yıllardır görmediğim eski sevgilimin de muhtemelen orada olacağını söylemiştim o beni gördüğünde zeyıf bir kız olayım istiyorum demiştim hatırlayan olur belki. O aralar ciddi zayıflamıştım ama yeni biriyle tanışmıştım ve o festivale hala sevgilim olan o yeni cocuklar gitme kararı almıştım. İşin garibi 10binlerce kişinin olduğu festivalde eski sevgilini defalarca gördüm hatta bi keresinde konserde önlere dogru ilerleyelim derken tam onlerinden gectik ve hemen yanlarında durmaya karar verdiler arkadaşlarım ve sevgilim. Tabi ben de bişey diyemedim. Öyle bir baktı ki içimin yağları eridi. Ben o baktıkÇa sevgilime sarıldım çatladı kıskançlıktan. Sonra bana mesaj yazdı ve o yanındaki izbandot kimdi dedi. Kendisi cılız bir çalı oldugu için benim sevgilim de yapılı biri tırsmış herhalde hahah. Sevgilim dedim. Yaptığın ayıp geçmişimiz var yanımda sarılıp kokladın falan yazdı bişey demedim İyi oldu ona. Bana yaptıklarının yanında az bile. Böyle bir güncelleme yapayım dedim hatırlayan olur belki :)
hatırlamazmıyım tatlım hatırladım tabii oraya gideceğini yazmıştın ama hikayenin devamını şimdi öğrendik helal sana kuzum

Günaydınlar :KK200:
Kaptanımmmm :KK200:
Evet inan elime telefon alamıyordum.
Şimdi daha iyi ama 2 hafta da sınav ziyaret kulüp dergi işim var. Sonrası rahat olur. :)
Oğlan 29'unda 2'yi dolduruyor. :)) unutmamış kaptanım :)
Kasım annesi olduğunu hatırlıyorum rintcim, benim oğlan da sizinkilere yakın ya ondan aklımda kalmış :) nice mutlu yaşları olsun şimdiden kuzunun :emir_bebek:

Bu sabah 56,9'dum kaptanım. Sanırım son kilo bildirimim de buydu. :KK49:
Oo süpersin rintcim almışsın ama vermişsin de bi yandan :) listeye girmek ister misin bilmiyorum ama girmesen de gel takıl burada :)
Tavuğun yemeklik kısmı var ya orası. Az eti bol sıyırmalığı var kaçamak değil tabii ki ^_^
Tamam oldu simdi :)
Eki Görüntüle 2205377 yaptigim kakaolu toplarda bu bence gzel bi atistirmalik araogun olrak 2 tane yeneblirmis denyin derim :KK39:
Evet güzel bir tarife benziyor Didemcim, vaktim olduğunda deneyeyim
TOPLAŞIN HİKAYE ANLATCAM
Aaaa ben de hatırlıyorum tabi ki :) oh iyi olmuş hak ediyor bu erkek milleti :KK48: o zaman iyi kilo vermiştin gerçekten de :KK73:

good morning leydisin centilminin ;)

dün ki menüme geleyim saf protein oldu resmen..

morordek morordek fancynancy fancynancy Cikilatacanavari Cikilatacanavari

sabah:3 adet lor köftesi , şekersiz çay
öğlen ,bir adet lor köftesi,bir adet kuru dolma
akşam:4 köfte bol salata ,ayran
spor:30 dk yürüyüş
su:3 litre

eve gidip yemeği yer yemez uyudum sabaha kadar kendimi çok kırgınım hissediyorum öksürmekten kemiklerim ayrılıyor boğaz acısına girmiyorum bile.

TOPLAŞIN HİKAYE ANLATCAM
ne yapacaktım ya senin gibi çelimsiz birini mi koklayacaktım deyip lafı çarpıp kapatsaydın mevzuyu oh olmuş:D

TOPLAŞIN HİKAYE ANLATCAM
Gelsin 5.takımın ihtiraslı diyet hikayeleri:rolleyes:

Back
X