Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Herkese günaydın.
Hastalar kervanına ben de katıldım. Hiçbir yerim tutmuyo. Her yerim ağrıyo. İşin kötüsü çocuklar da hasta
:KK61:

Aynı durumdayız bnm 2 gündür oğlum ateşleniyordu dün gece koz da ateşlendi
Benim kızım da haziran 2017de doğdu. Kaç kilosun hedefin kaç kilo olmak
Şuan 70 kiloyum ilk hedef 60 ama 52 filan olmam gerek boyumm158

benim gibj takıl canım bir sayfa konuşmuşum kendi kendime
bu arada senin dünkü menünü bugün saf pro yapcakti yine yaptı yapacağını didem dedim. bir ara herseyi yapasin vardı seninde ama yine süper gidiyorsun şaka maka yakaladin beni topuklamam lazım
tam safprotein olmasada yaptim bseylrr canim bencede topukla yetiisyorum sanA:halay:

Günaydınlarr.

Soğuk yağmurlu bi sabaha uyandık ve an itibari ile diyetr başlamış bulunuyorumm GAZAM MÜBAREK OLSUN
gunaydin hadi bakalim insallah istedigin hedefledigin kiloya ulasirsin hosgeldin canim:KK39:
Bu arada benimde boy 159 kilom 66.8 hedefmde 55 aslinda idealimiz 52 53 senin dedigin gibi ama bi 55 olalimda gerisi kolay dimi ben 78.5 kiloyla basladim diyete:confused:

Dunku menum
Kahvalti
2 haslanmis yumurta
Kk yarim yagli peynir
3 4 dilim kucuk salatalik
5'i bi arada cay

Arada
Turk kahvesi
1 Gunkurusu icinde yarim ceviz
1 hurma
2 kurukaysi

Aksam
Bi onceki aksamdan kalan firinda yaptgim tavuk yemegi az kalmisti doymadim resmen esiminde tavuk alip gelmesi gec oldu oyuzden doyamadim
Sonra 1 sigara böregi
Yarim kandil simidi yedim

Su 2.5lt
2 bardak aclik otu
1yesil cay

Spor 50 dakika zumba:KK6:
morordek morordek

Temmuz 2017 de yaptım cnm son doğumumu hoş bubulduk
Senin küçük de bizimkilere yakınmış, benim oğlum da mayıs 2017 doğumlu :)
Günaydınlarr.

Soğuk yağmurlu bi sabaha uyandık ve an itibari ile diyetr başlamış bulunuyorumm GAZAM MÜBAREK OLSUN
Haydi bakalım bismillah :)))
Herkese günaydın.
Hastalar kervanına ben de katıldım. Hiçbir yerim tutmuyo. Her yerim ağrıyo. İşin kötüsü çocuklar da hasta
:KK61:
Sana da kızlarına da geçmiş olsun canım.

Günaydın güzellerrr
Sabahtan birkaç işim vardı onları halledip geldim. Kargoya gittim, kütüphaneye kitap bıraktım falan filan :)
Kaçaklar var, bi yoklama alacağım az sonra :)
balpamuk balpamuk esra nerelerde yaa gözüm onu arıyor bizi ihmal ediyor kaç gündür yazmadı

geçmiş olsun canım benim üç hafta oldu bir arpa boyu toparlayamadım umarım sen çabucak toparlanırsın..

tam safprotein olmasada yaptim bseylrr canim bencede topukla yetiisyorum sanA:halay:

gunaydin hadi bakalim insallah istedigin hedefledigin kiloya ulasirsin hosgeldin canim:KK39:
Bu arada benimde boy 159 kilom 66.8 hedefmde 55 aslinda idealimiz 52 53 senin dedigin gibi ama bi 55 olalimda gerisi kolay dimi ben 78.5 kiloyla basladim diyete:confused:

Maşalaaah iyi vermişsin yine de ben ilk 60 diyorum hedrf ama 60 kilo da kötü duruyo bende

Anladım hedefcim, kolay gelsin işlerin.
Tibet yogası nasıl gidiyor? Değişiklik hissediyor musun kendinde? :)

Ördeğim, öyle muhteşem etkiler değil ama hissediyorum.
Normalde her hafta 2'şer arttırarak 21 yapılıyor. Ben 11'de sabitledim şu an kendimi.
Arttırsam yapamayacağım. Sanırım yorgunluktan dolayı, yaparken zorlanıyorum. Özellikle 2. hareket kasıyor.
Biraz böyle devam edeceğim bakalım.

Regl dönemimi etkilediğini hissediyorum. Daha az uyuyorum. Kilomu sabitledi.

Bugün itibari ile 1 aylık özel bir polen kürüne başladım. Bugün başlayınca çok etkili oluyormuş. Yüksek bir doz. 1 ay sonrasında vücuttaki tüm eksikleri tamamlayıp bir sürü soruna şifa oluyormuş. Heyecanla bekliyorum bakalım :)

Normalde her hafta 2'şer arttırarak 21 yapılıyor. Ben 11'de sabitledim şu an kendimi.
Arttırsam yapamayacağım. Sanırım yorgunluktan dolayı, yaparken zorlanıyorum. Özellikle 2. hareket kasıyor.

Bugün itibari ile 1 aylık özel bir polen kürüne başladım. Bugün başlayınca çok etkili oluyormuş. Yüksek bir doz. 1 ay sonrasında vücuttaki tüm eksikleri tamamlayıp bir sürü soruna şifa oluyormuş. Heyecanla bekliyorum bakalım :)
Çok sevindim hedefcim
Polen kürü de iyi gelir umarım :) Onun etkilerini de paylaşırsın bizimle

ahh kaptanim ahhh nerdeee pineklemek kizi okula braktim kucugu dktra gtrdum geldim smdi bebemi uyutup evin isine gucune bakicam kafin olmak anne olmak cok zor :cry:

saol canim sende don artik aramiza ozlettin kendini:KK36:

İnşallah bakalım şekerim. Artık iyice saldım ama belki kendinden gider kilolar, direkt mezuniyete gelirim :)

canım nasıl bir polen kürü bağışıklık sistemine falan iyi mi?

Back
X