- 17 Temmuz 2013
- 1.792
- 622
- 173
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #298.021
Hoşbuldum aminher puslu günün ardı aydınlık sabahlara açılır günaydınlar başlangıcın hayırlı olsun..

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hoşbuldum aminher puslu günün ardı aydınlık sabahlara açılır günaydınlar başlangıcın hayırlı olsun..
Herkese günaydın.
Hastalar kervanına ben de katıldım. Hiçbir yerim tutmuyo. Her yerim ağrıyo. İşin kötüsü çocuklar da hasta
![]()
Şuan 70 kiloyum ilk hedef 60 ama 52 filan olmam gerek boyumm158Benim kızım da haziran 2017de doğdu. Kaç kilosun hedefin kaç kilo olmak
Benim kızım da haziran 2017de doğdu. Kaç kilosun hedefin kaç kilo olmak
tam safprotein olmasada yaptim bseylrr canim bencede topukla yetiisyorum sanAbenim gibj takıl canım bir sayfa konuşmuşum kendi kendime
bu arada senin dünkü menünü bugün saf pro yapcakti yine yaptı yapacağını didem dedim. bir ara herseyi yapasin vardı seninde ama yine süper gidiyorsun şaka maka yakaladin beni topuklamam lazım
gunaydin hadi bakalim insallah istedigin hedefledigin kiloya ulasirsin hosgeldin canimGünaydınlarr.
Soğuk yağmurlu bi sabaha uyandık ve an itibari ile diyetr başlamış bulunuyorumm GAZAM MÜBAREK OLSUN
Senin küçük de bizimkilere yakınmış, benim oğlum da mayıs 2017 doğumlu :)Temmuz 2017 de yaptım cnm son doğumumu hoş bubulduk
Haydi bakalım bismillah :)))Günaydınlarr.
Soğuk yağmurlu bi sabaha uyandık ve an itibari ile diyetr başlamış bulunuyorumm GAZAM MÜBAREK OLSUN
Sana da kızlarına da geçmiş olsun canım.Herkese günaydın.
Hastalar kervanına ben de katıldım. Hiçbir yerim tutmuyo. Her yerim ağrıyo. İşin kötüsü çocuklar da hasta
![]()
geçmiş olsun pineklemeyi bırak hemen harekete geç uyuklarsan sersem gibi olursunKoccamannnn gunaydinnnn
Cok soguk yataktan cikmak hic istemiyorum kucuk kizim fena hastalandi gece hic uyumadik desem yeridir btun gun pinekliyerek gecirmem umarim![]()
Günaydın güzellerrr
Sabahtan birkaç işim vardı onları halledip geldim. Kargoya gittim, kütüphaneye kitap bıraktım falan filan :)
Kaçaklar var, bi yoklama alacağım az sonra :)
Evet benim de aklımda o vardı kaptanicem sen benden önce davrandın :)balpamuk esra nerelerde yaa gözüm onu arıyor bizi ihmal ediyor kaç gündür yazmadı
Benim kızım da haziran 2017de doğdu. Kaç kilosun hedefin kaç kilo olmak
geçmiş olsun canım benim üç hafta oldu bir arpa boyu toparlayamadım umarım sen çabucak toparlanırsın..
tam safprotein olmasada yaptim bseylrr canim bencede topukla yetiisyorum sanA
gunaydin hadi bakalim insallah istedigin hedefledigin kiloya ulasirsin hosgeldin canim
Bu arada benimde boy 159 kilom 66.8 hedefmde 55 aslinda idealimiz 52 53 senin dedigin gibi ama bi 55 olalimda gerisi kolay dimi ben 78.5 kiloyla basladim diyete![]()
Anladım hedefcim, kolay gelsin işlerin.
Tibet yogası nasıl gidiyor? Değişiklik hissediyor musun kendinde? :)
Slm kızlarr bgun sabahki kilom biraz gec tartildim ancak frsat bulupta 66.8 sabitim anlicaginiz oyuzden pazartesini safprotein ilan etmis bulunmaktayim![]()
ahh kaptanim ahhh nerdeee pineklemek kizi okula braktim kucugu dktra gtrdum geldim smdi bebemi uyutup evin isine gucune bakicam kafin olmak anne olmak cok zorgeçmiş olsun pineklemeyi bırak hemen harekete geç uyuklarsan sersem gibi olursun
saol canim sende don artik aramiza ozlettin kendiniHarika döndün tatlım.
70 kilo nerde 60 nerde canim ilk bi hedefimize ulasalim sonrasi kolay ztenMaşalaaah iyi vermişsin yine de ben ilk 60 diyorum hedrf ama 60 kilo da kötü duruyo bende
Çok sevindim hedefcimÖrdeğim, öyle muhteşem etkiler değil ama hissediyorum.
Normalde her hafta 2'şer arttırarak 21 yapılıyor. Ben 11'de sabitledim şu an kendimi.
Arttırsam yapamayacağım. Sanırım yorgunluktan dolayı, yaparken zorlanıyorum. Özellikle 2. hareket kasıyor.
Biraz böyle devam edeceğim bakalım.
Regl dönemimi etkilediğini hissediyorum. Daha az uyuyorum. Kilomu sabitledi.
Bugün itibari ile 1 aylık özel bir polen kürüne başladım. Bugün başlayınca çok etkili oluyormuş. Yüksek bir doz. 1 ay sonrasında vücuttaki tüm eksikleri tamamlayıp bir sürü soruna şifa oluyormuş. Heyecanla bekliyorum bakalım :)
Çok sevindim hedefcim
Polen kürü de iyi gelir umarım :) Onun etkilerini de paylaşırsın bizimle
ahh kaptanim ahhh nerdeee pineklemek kizi okula braktim kucugu dktra gtrdum geldim smdi bebemi uyutup evin isine gucune bakicam kafin olmak anne olmak cok zor
saol canim sende don artik aramiza ozlettin kendini![]()
canım nasıl bir polen kürü bağışıklık sistemine falan iyi mi?Ördeğim, öyle muhteşem etkiler değil ama hissediyorum.
Normalde her hafta 2'şer arttırarak 21 yapılıyor. Ben 11'de sabitledim şu an kendimi.
Arttırsam yapamayacağım. Sanırım yorgunluktan dolayı, yaparken zorlanıyorum. Özellikle 2. hareket kasıyor.
Biraz böyle devam edeceğim bakalım.
Regl dönemimi etkilediğini hissediyorum. Daha az uyuyorum. Kilomu sabitledi.
Bugün itibari ile 1 aylık özel bir polen kürüne başladım. Bugün başlayınca çok etkili oluyormuş. Yüksek bir doz. 1 ay sonrasında vücuttaki tüm eksikleri tamamlayıp bir sürü soruna şifa oluyormuş. Heyecanla bekliyorum bakalım :)