- 7 Ocak 2008
- 14.855
- 37.253
- 1.123
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #298.181
Ayy balık yemiş herkes ya eşim burda olsaydı bizimde çarşamba balık günüdür artık o gelince
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de emzik vermedim. Çocuğu kandırmak gibi geliyordu bana da. Büyük kızım da bana emzik muamelesi yaptı 2 sene boyunca.Şu yazıyı okuyunca o günlere geri döndüm ve koptum :))))) Emzik almıyor demişsin ya. Ben daha doğmadan karar vermiştim emzik vermemeye. Sağlıklı birşey olmadığı söylenir ya hep. Emzik vermedim alışmadı sonra 4. Aydan sonra uyku düzeni bozulupta ben zombi gibi gezmeye başlayınca dayadım emziği ama çocuk atıyor! :))))) kauçuk aldım, silikon aldım, ucu ezik olandan aldım, damla şeklinde aldım, heeeerrrrr markadan emzik aldım! :)))))) yok yok yokkk... asla almadı yaa... yeter ki alsın diye yalvaracak duruma düştüm resmen ama çocuk almadı almadı. :))))morordek sen emzik verdin mi? Emzik alanlar daha rahat uyuyor kesinlikle. Benimki beni emzik yapmıştı. Aynen memede uyuyordu.
Ben de emzik vermedim. Çocuğu kandırmak gibi geliyordu bana da. Büyük kızım da bana emzik muamelesi yaptı 2 sene boyunca.Şu yazıyı okuyunca o günlere geri döndüm ve koptum :))))) Emzik almıyor demişsin ya. Ben daha doğmadan karar vermiştim emzik vermemeye. Sağlıklı birşey olmadığı söylenir ya hep. Emzik vermedim alışmadı sonra 4. Aydan sonra uyku düzeni bozulupta ben zombi gibi gezmeye başlayınca dayadım emziği ama çocuk atıyor! :))))) kauçuk aldım, silikon aldım, ucu ezik olandan aldım, damla şeklinde aldım, heeeerrrrr markadan emzik aldım! :)))))) yok yok yokkk... asla almadı yaa... yeter ki alsın diye yalvaracak duruma düştüm resmen ama çocuk almadı almadı. :))))morordek sen emzik verdin mi? Emzik alanlar daha rahat uyuyor kesinlikle. Benimki beni emzik yapmıştı. Aynen memede uyuyordu.
ayvacicegi dedi: ↑
Sordugun icin sagol kaptan. Benimki apse olmustu igneyle iltihabi bosalttilar, neyseki igneyle mudale sonrasi pansuman vesaire ile iyilesti, tekrar cerrahi mudahale olmadi. Simdi yeni sut dugumleri var, onlar mastite donmesin diye ugrasiyorum, masaj filan yaparak. Haftaya ebe gelecek, emzirmede yanlis yaptigim birsey var mi diye bakmaya.
Bu arada bebegi buyumus olanlara sorayim, uyku egitimi verdiniz mi? Bu aralar bu konuyu arastiriyorum, Tracy hogg'un kitabini okuyorum.
ayvacicegi
Ben uyku eğitimini denedim. Özellikle eşim uyku eğitimi konusunda çok katıydı, bana göre daha disiplinlidir. Ancak çocuk o kadar çok ağladı ki, içim sabretmedi artık. Resmen ağlamaktan kusacak kıvama geldi. Ben kaldıramadığım için daha fazla devam etmedim çünkü benim çocuğum uyku eğitimini kabul etmedi. Ancak bir arkadaşım kendi çovuğuna verdi, çocuk ağladı falan ama benim kızım gibi zor olmadı çocuk kabullendi durumu. Anlayacağın biraz çocuğunun yapısına da bağlı. Ancak şu da var ki uyku eğitiminden bir kaç ay sonra bir kaç gün için anneannede kaldı arkadaşım. O arada uyku düzeni bozuldu çocuğun. Orada sekteye uğrayınca bir daha geri dönmedi çocuk eski düzene. Yani sen uzun süre bu düzeni sürdüremeyeceksen o eziyeti çocuğa çektirmeye değmez bence... Herşey senin şartların ve çocuğunun kabul edip etmemesine bağlı anlayacağın...
Bu nasıl birşey yani tam olarak ne yaptın merak ettim. Pratiklik önemli malum.... :)
Hehehe,ben de aynen öyle başlamıştım emzik vermeyecegim, sallamayacagim filan ama geçenlerde denedik emzigi çünkü fazlaca emmek istiyor.sürekli kusuyor, gecenin bir yarısı saçlarım bile süt olmuş haldeyim :) ama cidden hiç sallamadım tabi bazen bebek arabasında gezerken uyuyor.Şu yazıyı okuyunca o günlere geri döndüm ve koptum :))))) Emzik almıyor demişsin ya. Ben daha doğmadan karar vermiştim emzik vermemeye. Sağlıklı birşey olmadığı söylenir ya hep. Emzik vermedim alışmadı sonra 4. Aydan sonra uyku düzeni bozulupta ben zombi gibi gezmeye başlayınca dayadım emziği ama çocuk atıyor! :))))) kauçuk aldım, silikon aldım, ucu ezik olandan aldım, damla şeklinde aldım, heeeerrrrr markadan emzik aldım! :)))))) yok yok yokkk... asla almadı yaa... yeter ki alsın diye yalvaracak duruma düştüm resmen ama çocuk almadı almadı. :))))morordek sen emzik verdin mi? Emzik alanlar daha rahat uyuyor kesinlikle. Benimki beni emzik yapmıştı. Aynen memede uyuyordu.
Ben de emzik vermedim. Çocuğu kandırmak gibi geliyordu bana da. Büyük kızım da bana emzik muamelesi yaptı 2 sene boyunca.
Ahahah pire de yeme canımÇok rica ediyorum pireyi deve yapmayalım sayın gurum
Kaptanicelerimden ne kadar korktuysam elim pide yerine pireye gitmis![]()
Ben emzik karşıtı değildim, doğar doğmaz tıktım çocuğun ağzınaŞu yazıyı okuyunca o günlere geri döndüm ve koptum :))))) Emzik almıyor demişsin ya. Ben daha doğmadan karar vermiştim emzik vermemeye. Sağlıklı birşey olmadığı söylenir ya hep. Emzik vermedim alışmadı sonra 4. Aydan sonra uyku düzeni bozulupta ben zombi gibi gezmeye başlayınca dayadım emziği ama çocuk atıyor! :))))) kauçuk aldım, silikon aldım, ucu ezik olandan aldım, damla şeklinde aldım, heeeerrrrr markadan emzik aldım! :)))))) yok yok yokkk... asla almadı yaa... yeter ki alsın diye yalvaracak duruma düştüm resmen ama çocuk almadı almadı. :))))morordek sen emzik verdin mi? Emzik alanlar daha rahat uyuyor kesinlikle. Benimki beni emzik yapmıştı. Aynen memede uyuyordu.
pide demiş kendileriÇeyrek pireden karışık tost nasıl oluyor?![]()
günaydın kaptanım güzel hafif bir perşembe dilerimGünaydın, bugün baya erkenden geldim :)) Dükkanı da ben açtım galiba bu kez![]()
Pire yeseymiş keşkepide demiş kendileri![]()
Sana da parkcımmgünaydın kaptanım güzel hafif bir perşembe dilerim![]()
Ahahah pire de yeme canım
Ben emzik karşıtı değildim, doğar doğmaz tıktım çocuğun ağzınaAma sonra bi emme reddi yaşadık doğal olarak, doktor emzik biberon verme alışana kadar dedi. Sonra memeye iyice alışınca da bir daha emzik almadı :))) Ben de neler neler denedim alsın diye dediğin gibi kauçuk, silikon, damla.. Hepsini denedim almadı. Şimdi iyi ki almamış diyorum aslında :)) Çok eskiden emzik mi varmış :))
Sagol canım basım gozum ustune aman aman bı sıfra degıl ıdare edın ısteOy oy oy nasıl da lezzetli görünüyorlar.
Ellrine sağlık.
Yalniz bu gidişle takim senden bi yemek daveti bekleyecek![]()
pireden pireden o küçük ama mide bulandırıcı ondanAcayip moralim bozuldu.
Sabah tartıldım 64.50 cıktı.
Halbuki ben baya yüklemiştim spora falan bu hafta.
Gerçi hastalıktan 2 gün gitmedim ama diğer günler iyi devam etmiştim.
Yemegi de kısmıştım.
Pireye kadar düştüm o kadar yani
Niye böyle oldu ki![]()