• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kızlar merhaba
temizliğin büyük kısmı bitti mutfak ve banyo kaldı sadece
bugün ne yedin diye soracak olursanız
eti form ve beyaz peynir atıştırdım biraz
soda içtim arada ve enerji içeceği
bolca da su
iyi spor yaptım sayılır camlar duvarlar yerler halılar
koltuklar hep elimden geçti
silerken ben de kendimden geçtim bi ara
ilerleyen saatlerde gene gelirim biraz soluklanayım

ohh ellerine sağlık canım Allah güç kuvvet versin inşallah sen dinlen canım buralardayız biz :)))

Yorucu bir gün oldu benim için, spor yapsam bu kadar yorulmazdım. Neyse ki işler baya bi hafifledi. Bi yeşil çay içip kendime geleyim belki devam ederim :68:

kızlar merhaba
bolca da su

canım ya nerdeyse hiçbişey yememişsin. enerjiyi nasıl buldun onca işi yapmak için? Ben dayanamazdım valla.

Yorucu bir gün oldu benim için, spor yapsam bu kadar yorulmazdım. Neyse ki işler baya bi hafifledi. Bi yeşil çay içip kendime geleyim belki devam ederim :68:

ne devam etmesi canım boşver yaaa sağlığınızdan önemlimi çayını iç bi güzel dinlen boşver işi gücü yap yap bitmez :60:

ayyyyyyyy nihayet geldim. akşam bulaşık makinam bozuldu çıldırdım:52::52: ama yarın servisten gelecekler. kızlar akşam menüm 1 adet karnıyarık yanında yarım porsiyon bulgur pilavı. uzun süredir pirinç pilavı pişirmiyorum. artık ben de uyuyayım arkadaşlar. herkese iyi geceler:92:

kızlar merhaba
bolca da su

kendine dikkat et arkadaşım. yoksa bayrama kadar helak olacaksın:60::60::60::71:

kızlar temizlik de ben de bittim
bugün öğlen etiform ve peynir yemiştim
akşam kocik onca işin arasında yemek yapamam diye
lahmacun yaptırmış ben 1 tane lahmacun yedim ve ayran içtim
bu küçük kaçamağa ihtiyacım vardı
çok bitkinim duş alıp yatmak istiyorum
geçmişe bi bakim neler olmuş bitmiş

ayyyyyyyy nihayet geldim. akşam bulaşık makinam bozuldu çıldırdım:52::52: ama yarın servisten gelecekler. kızlar akşam menüm 1 adet karnıyarık yanında yarım porsiyon bulgur pilavı. uzun süredir pirinç pilavı pişirmiyorum. artık ben de uyuyayım arkadaşlar. herkese iyi geceler:92:

en sevdiğim yemek karnıyarık süper olmuş canım çektş valla :9: ama şimdi olsa yer miyim asla :25: azim azim azim :kkk:

afiyet olsun canım sen iyi geceler demişsin bende sana günyadın diyeyim
kızlar temizlik de ben de bittim
bugün öğlen etiform ve peynir yemiştim
akşam kocik onca işin arasında yemek yapamam diye
lahmacun yaptırmış ben 1 tane lahmacun yedim ve ayran içtim
bu küçük kaçamağa ihtiyacım vardı
çok bitkinim duş alıp yatmak istiyorum
geçmişe bi bakim neler olmuş bitmiş
afiyet olsun arkadaşım
herkese iyi uykular hayırlı arefeler :34:

iyi uykular gece kuşları :))

Günaydın kızlarrr herkese iyi sabahlar.
Nihayet iyleştim ve işimin başındayım
herkesi çok öpüyorumm

bu arada takımımızı tebrik ediyorum 3. olmuşuz.Atceken senide bizzat tebrik ederim.takımımızın iftaharısın.

canım geçmiş olsun nane limon ıhlamur felan al iyi gelir bu arada iyi cnm kilo vermişin sevindim:70:

sağol canım,bende senin adına sevindim.tebrik ederim

begümcüm geçmiş olsun canım, takım olarak ne oluyo bize, herkes sırayla hasta oluyo, nazara geldik walla :))
kızlar ben çıkıyorum, bugün yola çıkıcam, herkesin bayramını kutluyorum, mutlu bayramlar diliyorum hepinize ve hepinizi öpüyorum, hoşçakalın kızlar, haftaya görüşmek üzere

sağol esw,hayırlı yolculuklar ayrıca

selam arkadaşlar şimdi üzülerek birşey paylaşmak zorundayım
kural olarak uzun zaman kilo veremeyen üye diskalifiye olur tabii öncesinde uyarı yapılarak....
paylaşımda bulunmayan üye diskalifiye edilir

BANUCAN4 arkadaşım
başlangıç kilo : mayıs ayı / 86,7
şu an :kasım ayı / 85,4

üzüldüm.geçmiş olsun mu denir ne denir bilemedim şimdi.

6 ay boyunca sadece 1,3 gr.verilmiş. daha önce kalliste abla tarafından uyarı almıştır.fakat geçen zamanda da bi değişiklik olmamıştır ve paylaşımı yetersizdir bu sebeplerden dolayı takımda olmasının ne onun üzerinde nede takım üzerinde olumlu etkisi kalmadığı için artık takımda olmaması uygun bulunmuştur..... DİSKALİFİYE EDİLMİŞTİR.....

canım çok geçmiş olsun.:94:

sağol canım benim

günaydın kardeşler
hepinizin iyi olmasını diliyorum. iyisiniz iyisinizdir. (inşallah)
ama ben öyle olduğunuzu düşünüyorum,
181. etap 3.lüğünüzü tebrik ederim canlar. harikasınız. 5.takıma can geldi gerçekten. yeni gelen arkadaşlarımızın payı büyük tabii. atceken canım senim ayrıca tebrik ederim. :))
neyse,gerçi pazartesi yarım gün çalışacağım,en azından bir selam çakarım sanırım. ama olurda görüşemezsek hepinize;
sevdiklerinizle beraber sağlık,mutluluk ve huzur dolu bayram dilerim.

unutmadan takımdan getirdiğim sevgileri de vereyim.

bu ferihan'a ♥
bu takyon'a ♥
bu aresozgur'e ♥
bu atceken2005'e ♥ :71: (bireysel birincimize)
bu esw' ye ♥
bu shelly' e ♥
bu ebrehe' ye ♥
bu begümd'ye ♥
bu banucan4' e ♥
bu amonra'ya ♥
bu adigenisse' ye ♥
bu senanaz' a ♥

neyse canlar ben kaçıyorum şimdilik. hepinizi öpüyorum iyi tatiller. iyi bayramlar.

ahh ahh ahh sanada kocamannn:54:

iii geceler
evet görmedim diskalifiye olduğumu sorun değil
ama böyle bir kural olduğunu bilmiyordumama payalşımımın yetersiz olduğunu kabul etmiyorum
mutlaka hergün geldim
ama benim girdiğim saatlarde hiç kimseler olmuyor
kendi kendimede yazıp duramam ya
evet kilo veremedim bilmiyorum neden ,insülin direncim var kıramıyorum belki o yüzden

ama sizleri benimsemiştim gerçekten
size bol kilo vermeler
buda bana bir tokat oldu sanırım
ii de oldu belki toparlarım kendimi
arada uğrara neler yapıyorsunuz bakar çıkarım
onada bir yasak yoktur sanırım

a e olun...

olsun cnm biz seni herzaman bekleriz

geçmiş olsun cnm makinen için.ayrıca iyi yolculuklar

Herkese mutlu huzurlu sağlıklı mutlu bayramlar diliyorum.
Az kaçamaklı bayramlar geçirmeniz dileğiyle

günaydın kardeşler
hepinizin iyi olmasını diliyorum. iyisiniz iyisinizdir. (inşallah)
ama ben öyle olduğunuzu düşünüyorum,
181. etap 3.lüğünüzü tebrik ederim canlar. harikasınız. 5.takıma can geldi gerçekten. yeni gelen arkadaşlarımızın payı büyük tabii. atceken canım senim ayrıca tebrik ederim. :))
neyse,gerçi pazartesi yarım gün çalışacağım,en azından bir selam çakarım sanırım. ama olurda görüşemezsek hepinize;
sevdiklerinizle beraber sağlık,mutluluk ve huzur dolu bayram dilerim.

unutmadan takımdan getirdiğim sevgileri de vereyim.

bu ferihan'a ♥
bu takyon'a ♥
bu aresozgur'e ♥
bu atceken2005'e ♥ :71: (bireysel birincimize)
bu esw' ye ♥
bu shelly' e ♥
bu ebrehe' ye ♥
bu begümd'ye ♥
bu banucan4' e ♥
bu amonra'ya ♥
bu adigenisse' ye ♥
bu senanaz' a ♥

neyse canlar ben kaçıyorum şimdilik. hepinizi öpüyorum iyi tatiller. iyi bayramlar.

asumancım teşekkür ederim canım kardeşim seninde bayramını en içten dileklerimle kutlarım sağlıklı huzurlu güzel bir bayram geçirmeni dilerim ailenle sevdiklerinde beraber . çok öpüyorum canım .:71:

asumancım teşekkür ederim canım kardeşim seninde bayramını en içten dileklerimle kutlarım sağlıklı huzurlu güzel bir bayram geçirmeni dilerim ailenle sevdiklerinde beraber . çok öpüyorum canım .:71:

ricaederim. çok sağol hayatım canım,bende seni çok ama çok öpüyorum. tekrar iyi bayramlar. :71:

:71:merhaba arkadaşlar geçmişi okumak istedim öncelikle geçmiş olsun diyen tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim iyileştim o günlük bir tansiyon sorunuydu .

senanazcım çocuklar nasıl oldu çok geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versin .

amonracım sende herkez gibi temizlik telaşındasın bitirmişsin ama çok yorma kendini vücudumuzu gerektiğin fazla hor kullanmayalım sonra yaşlılıkta sıkıntı yaşarız . lazım olacak bize sağlığımız .

begümcüm iyileşmene sevindim canım Allah sağlığımızı elimizden almasın .

ve diğer tüm arkadaşlarımı çok çok öpüyorum sevgilerimi sunuyorum .

canlarım ben haftasonu biraz bayram temizliği yaptım tabi yoruldum bu sabah iş yerine geldim ama bacaklarım nasıl ağrıyor zor kalktım ve geldim . akşama bayram için tatlı yapıcam kendim için değil yanlış anlamayın misafirler için . kurban kesmiyoruz bu sene zaten hayvan yok çok fazla bu senede böyle olsun dedik kesenlerin kurbanını Allah kabul etsin . tekrar yazarım ama yazamazsamda hepinizin bayramını şimdiden kutlarım . herkeze sağlıklı huzurlu sevdiklerinizle güzel bir bayram geçirmenizi dilerim . hepinizi çok çok öpüyorum . :71::16:

Back
X