- 13 Nisan 2007
- 15.554
- 36.070
- 1.123
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #3.001
**Bunu hazırlamamda yardımını esirgemeyen Püsküt' e ve kalliste 'ye kucak dolusu teşekkürler
bugün iyi hissetmiyorum diye geldim sabah sabah döktürdüm ya kolumu filan yazdım ama sabah ayıldıktan sonra aklıma geldi koluma ne olduğu :)) dün 400 kez bir hareket çalıştım ağırlıktı çalıştığım alet ve sadece kol ile haraket ediyordu :)) hala ağrıyor amann neyse..
iyi değilim yaaa yemek bile yemedim canım sıkkın sonra paylaşırım.... kocaya kızdım yine :)) sinirimi çıkartmam lazım nasıl diye düşünüp duruyorum.. şimdi onlar yemek yiyorlar ben yemeden geldim içim almadı...
ya ne bilim bennum yaparken hiçte zor gelmemişti :))
yok yok yemek yemediğim an midem boşken daha mutluyum ama bugün kahvenin gözüne vurdum... yemeğe bir asılırsam korkarım hırsımı çıkartmaya çalışırım.. ama kendimide zorlamadım yani acıkma hissi olsa yiyecektim..
umutum gelmiş aşağıda :)) yemek listesi bırakmayamı geldin? sabah erkenden gelip toparlamaya çalışıcam..
ben kaçtım yine.. bugün gelip bir cöö diyip gidiyorum.. ortanca kızımın dersi hiç bitmiyor yine beni bekliyor ah unutmadan kadisin karnesini getireyimde yarın geldiğinde süpriz olsun not bırakırsınız :))
Herkese iyi Pazarlar arkadaşlar.. a.s.
"Bugüne kadar kim kaç kilo verdi?" listemiz hazır:
http://www.kadinlarkulubu.com/5521529-mesaj18.html
"Bu hafta neler oldu?" mesajımız ve dolayısı ile mezunlarımızın karneleri ve takımlarımızın başarı tarihçeleri de hazır:
http://www.kadinlarkulubu.com/5521596-mesaj26.html
Ayrıca 93. etapla ilgili değinmek istediğim bir kaç konu var:
1. Takım : 93. etaptaki yeni üyeniz "Turuncu" daha önce kapatılmış olan, eski 13. Takım üyesi olan Turuncu mu? Yoksa sadece isim benzerliği mi?
4. Takım : Yeni üyeniz yellowdaisy daha önce 7. takımdan diskalifiye edilmişti. Daha önce diskalifiye edilen yarışmacının yeniden yarışmaya alındığına şahit olmadığım için ilgimi çekti bu durum. Herhalde geçmiş konuşup bir anlaşmaya varmış olmalısınız..
5. Takım : GÜL78 in geri dönmek üzere ayrıldığı bilgisi 92. etapta verilmişti. Bilgiyi her etap tekrarlamayalım. Gittiği etap söylememiz yeterli..Bu uyarımın sebebini yazayım. Mevcutları toplarken "e-ee bu fark da nereden çıktı?" diye kalıyorum.. Sonra takım takım baştan kontrol etmem gerekiyor. Bu da zaman kaybı.
Genel Bilgi :
1- Bireysel listemizde mevcut kişi sayısı 126 görünürken, magazin mesajımızda 124 gözükmektedir. Bunun sebebi, 93. etapta mezun olan iki arkadaşımızın (kadis ve berith) karnelerine ilgili notu düşebilmem için bireysel listede gösterme zorunluluğumdu. Ancak artık yarışmacı olmadıkları için doğal olarak 94. etap başlangıç listesinde yer almadılar.
2- 93. etapta, yellowdaisy / emel42 / duru16 "çok eski üye" olarak geri dönmüşlerdir. Hepsinin de etap başlangıç kiloları doğrudur. Takım kaptanlarına, gösterdikleri özen için teşekkür ederim.
3- Etap birincilerinin deneyimlerini paylaşmaları zorunludur. Bu konuda gerek etap birincisinin, özellikle de takım kaptanının dikkat etmesini rica ediyorum. Son zamanlarda bu iş yine aksamaya başladı. Bu hafta yellowdaisy ve JUJU dan gerekli özeni göstermesini rica ediyorum.
"neşemeşe" ye özel not:
Analiz raporlarını hazırladığımda; seninle ilgili düşündüğüm cezayı da yazacağım.. yerimseniben
selam arkadaşlar
önce eksik günleri yazacağım.sonra geçmişe bakarım.
çarşamba:
sabah:2 dilim k.ekmek+1 yumurta+2 zeytin+yarım domates+kk peynir
ara:-
öğle:1/3 porsiyon yoğurtlu mantı+6 adet yaprak sarma+1 kase çorba
ara:1 elma
akşam:5 kaşık peynirli makarna+yarım kase çorba+yarım kase yoğurt+2 adet köfte+bir küçük tabak salata
ara:yarım elma
perşembe
sabah:2 dilim k.ekmek+3 zeytin+1 domates+kk peynir
ara: 1 elma
öğle: 2 ızgara tavuk pirzola+4 kaşık bulgur pilavı+1 kase çorba+1 ayran
akşam:1 kase çorba+yarım kase yoğurt+kibrik kutusu kadar tavuk pana+2 adet lahana sarması+ 6 kaşık salata
ara:yarım armut+1 galeta+1 keçiboynuzu
cuma:
sabah:2 dilim k.ekmek+1 yumurta+1 domates+kk peynir+2 zeytin
ara: 1 elma
öğle: 3 kaşık pirinç pilavı+yarım tabak etli kuru fasülye+ 1 kase cacık
ara: 1 elma+1 armut
akşam:1 kase çorba+3 kaşık pirinç pilavı+4 kaşık etli sebzeli güveç+2 bardak ayran+1 tabak salata
ara:-
cumartesi
sabah:1 dilim k.ekmek+yarım yumurta+3 dilim sucuk+1 domates+2 kk.peynir+2 zeytin
öğle:3 kaşık pirinç pilavı+1 kadınbudu köfte+1 kase çorba+yarım kase yoğurt
ara: 1bardak evde sıktığım havuç-portakal meyve suyu
akşam:1 kase haşlanmış brüksel lahanası yoğutlu ve naneli+ 2 kase çorba+1 adet kadınbudu köfte+1 adet çiğ köfte
ara:1 fincan sütlü nescafe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?