Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ne menopozu ayol diyeceğim diyemiyorum annemde 38 de girmişti...şimdi menopoz yaşı 20 lere kadar düştü..dikkat et kendine istersen artık bir endokrine git ,gerçi sen gitmişsindir.
Ay benimde teyzem 39 yaşındayken hamileyim zannetmişti menopozmuş :// aslında bende biran evvel girmek istiyorum çünkü benim migren regliye bağlı :bicak:regli olunca atak geliyor.. hamilelikte mesela hiç atak gelmedi mucize :))

Ay benimde teyzem 39 yaşındayken hamileyim zannetmişti menopozmuş :// aslında bende biran evvel girmek istiyorum çünkü benim migren regliye bağlı :bicak:regli olunca atak geliyor.. hamilelikte mesela hiç atak gelmedi mucize :))
o migrenin derdi de bitmiyor senelerce

benimde öyle regli bağlı migren var ama menapoz da olunca o ayrı dert resmen 2 ucu b. lu deynek :işsiz::işsiz:

o migrenin derdi de bitmiyor senelerce
Evet canım ergenlikten beri çekiyorum :( yedi ömrümü çocukla az acillerde sabahlamadk.
Şimdi bir hap kullanıyorum çok iyi son regliyi atak olmadan kurtardım ama nereye kadar hap kullanacağım bilmiyorum bağımlı olacağım herhalde

Kızlar telefonumda sıkıntı var zorlanıyorum yazmaya
yine nescafe meyve kombini ...bu günde 2 kere içtiğin nescafe 3&1 ise döverim seni.
yok canım sütlü şekersiz
Pazartesi saat 21'de birkaç kurabiye olmayaydı iyiydi. Daha besleyici ve tok tutan yiyecekler olsaydı mesela. Gerçi sen bunları biliyorsun zaten ama insan bazen yenik düşüyo. Salı günü toparlamışsın. Hadi silkelen kendine gel. Kilolar inatçıysa sen daha inatçısın. Başaracaksın.
Misqfir gelince baharatlı yoğurdumu yiyemedim elim ayağım titredi bende kurabiye yedim onlarla malesef

Evet canım ergenlikten beri çekiyorum :KK43: yedi ömrümü çocukla az acillerde sabahlamadk.
Şimdi bir hap kullanıyorum çok iyi son regliyi atak olmadan kurtardım ama nereye kadar hap kullanacağım bilmiyorum bağımlı olacağım herhalde
annemin çok ağır oluyor artık babam iğne yapmaya başladı...

kuzum ne yaptın hem magnum klasik hem eti karam hem karpuz hem patates oturtma spor olarak ne yaptın bunu telafi etmek için spor yapman lazım sana ceza leslie 2 mil ya da 30 dk tempolu yürüyüş
Leslie 2 mil yapyorum o zaman bugun
tatlım ne mühendisisin ben inşaat mühendisiyim ama artık yaşlandık 26. yılım :KK53:
Makine ben de 🙈 sizin olmuş baya ben daha yeniyim

Back
X