Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Evet gercekten cok istiyorum bayrama kadar bi kac kilo vermis olmayı ama kendimi tutamıyorum. Daha doğrusu bu kadar tutabiliyorum. Bu biraz dikkat etmis halim. Aksama kadar ictigim cay ve kahvenin sayısını unuttum buraya yazmıyorum da onları.
Yine de ulaşacağız insallah hedeflerimize =)
Anlıyorum canım.
Mülakat sonucun da iyi olur inşallah.
Ben ikisini de başaracağına inanıyorum.

Çok özür dilerim.. Buraya giremiyorum epeydir..iş değişikliğim oluyor, taşınma süreci beni benden aldı. 😪 Kilo vermem de durdu stresten sanırım.. Oysa yemiyorum yani.. Girmeye çalışacağım gün içinde hala 68.500 kilom 🙈
Kolay gelsin canım işlerin.Yediklerine Dikkat etmeye devam et aman aman

Çok özür dilerim.. Buraya giremiyorum epeydir..iş değişikliğim oluyor, taşınma süreci beni benden aldı. 😪 Kilo vermem de durdu stresten sanırım.. Oysa yemiyorum yani.. Girmeye çalışacağım gün içinde hala 68.500 kilom 🙈
tatlım hiç haber vermeden yok oldun o yüzden listeden çıkardım seni düzene girdiğin zaman direk listeye alırız ama düzenli gireceğine söz vermen lazım şu taşınma işini hallet bir an önce canım

günaydınlarr bu arada dün oğlumla beraber spora başladık dün hoca bizim performansımızı ölçtü düzenli olarak parkurda haftada 3-4 gün spor yaptıracak bize obezite merkezi ise yarın diyet listesini verecek
hala regli olamadım düzenim bozuldu artık menapoza yaklaştım sanırım onda ctesi regli olmam gerekiyordu hala olmadım :işsiz::işsiz: bir an önce olsam iyi olur

DSC_1994.webp
DSC_1993.webp
Günaydınlar
toplight toplight melita09 melita09 kardelelen321 kardelelen321 parkbyull parkbyull

Bugünkü menüm toplight toplight melita09 melita09 parkbyull parkbyull
Sabah
  • 1 haşlanmış yumurta
  • Az peynir
  • 1 dilim tam buğday ekmeği
  • Domates salatalik
  • Maydonoz nane
  • Yeşil biber
  • 3 zeytin
  • Yeşil çay
Öğle
  • 2 kaşık yulaf ezmesi
  • 1 kase yoğurt
  • 1 kaşık kuru üzüm
  • 1 küçük boy şeftali
Akşam
  • 4 yemek kaşığı etli taze fasulye
  • 1 kase yoğurt
3 lt su

30 dk leslie
1 saat yürüyüş
çok iyi ;)

toplight toplight parkbyull parkbyull melita09 melita09
Kahvaltı
3 kaşık yulaf lapası
Öğlen
4 kaşık bulgur pilavı
Çok az patlıcan köz
Akşam
Tvuk suyu çorba yarım kase
Yoğurtlu köz patlıcan
Avuç içi kadar et
Su 3.5 civarı
Spor
Henüz yapmadım oğlum erken uyursa yapacağım eklerim..
gayet iyi bu menülere ve hareketliliğe 3-5 ay içinde güzel kilolar vereceğine inanıyorum

günaydınlarr bu arada dün oğlumla beraber spora başladık dün hoca bizim performansımızı ölçtü düzenli olarak parkurda haftada 3-4 gün spor yaptıracak bize obezite merkezi ise yarın diyet listesini verecek
hala regli olamadım düzenim bozuldu artık menapoza yaklaştım sanırım onda ctesi regli olmam gerekiyordu hala olmadım :işsiz::işsiz: bir an önce olsam iyi olur
ne menopozu ayol diyeceğim diyemiyorum annemde 38 de girmişti...şimdi menopoz yaşı 20 lere kadar düştü..dikkat et kendine istersen artık bir endokrine git ,gerçi sen gitmişsindir.

Back
X