- 7 Kasım 2016
- 5.401
- 16.642
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #310.441
Neyse artık neresinden dönsen kardır canım. Yarın dengeli beslenerek tölere edersin. Üstüne biraz da egzersiz...Evetttt nerden bildinnn:))))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Neyse artık neresinden dönsen kardır canım. Yarın dengeli beslenerek tölere edersin. Üstüne biraz da egzersiz...Evetttt nerden bildinnn:))))
Tesekkur ederim iyi gecelerAnladım canım Allah yolunu bahtını açık etsinkolay gelsin ben dükkanı kapatıyorum iyi geceler herkese benim bıdık 7 de zıplar :))
Anlıyorum canım.Evet gercekten cok istiyorum bayrama kadar bi kac kilo vermis olmayı ama kendimi tutamıyorum. Daha doğrusu bu kadar tutabiliyorum. Bu biraz dikkat etmis halim. Aksama kadar ictigim cay ve kahvenin sayısını unuttum buraya yazmıyorum da onları.
Yine de ulaşacağız insallah hedeflerimize =)
İyi geceler tatlımAnladım canım Allah yolunu bahtını açık etsinkolay gelsin ben dükkanı kapatıyorum iyi geceler herkese benim bıdık 7 de zıplar :))
Çok özür dilerim.. Buraya giremiyorum epeydir..iş değişikliğim oluyor, taşınma süreci beni benden aldı.
Kolay gelsin canım işlerin.Yediklerine Dikkat etmeye devam et aman amanÇok özür dilerim.. Buraya giremiyorum epeydir..iş değişikliğim oluyor, taşınma süreci beni benden aldı.Kilo vermem de durdu stresten sanırım.. Oysa yemiyorum yani.. Girmeye çalışacağım gün içinde hala 68.500 kilom
![]()
Günaydınn :))Herkese günaydın
kuzum ne yaptın hem magnum klasik hem eti karam hem karpuz hem patates oturtma spor olarak ne yaptın bunu telafi etmek için spor yapman lazım sana ceza leslie 2 mil ya da 30 dk tempolu yürüyüş
hayırsız ferah nerelerde yaw o da geri dönsün artıkÇikilatcım da olabilir sanki. Bugün Ferah ile beraberdik ona sordum, o çok eski listeyi tutmuş. Benim olduğum listeyi bulamadı.
tatlım ne mühendisisin ben inşaat mühendisiyim ama artık yaşlandık 26. yılımMezunum bi kac ay once mezun oldum mühendisim :)
Bi sirketin mülakatlarına hazırlanıyorum onun için çalışıyorum aslında ders dedigim oydu
tatlım hiç haber vermeden yok oldun o yüzden listeden çıkardım seni düzene girdiğin zaman direk listeye alırız ama düzenli gireceğine söz vermen lazım şu taşınma işini hallet bir an önce canımÇok özür dilerim.. Buraya giremiyorum epeydir..iş değişikliğim oluyor, taşınma süreci beni benden aldı.Kilo vermem de durdu stresten sanırım.. Oysa yemiyorum yani.. Girmeye çalışacağım gün içinde hala 68.500 kilom
![]()
çok iyiBugünkü menümtoplight
melita09
parkbyull
Sabah
Öğle
- 1 haşlanmış yumurta
- Az peynir
- 1 dilim tam buğday ekmeği
- Domates salatalik
- Maydonoz nane
- Yeşil biber
- 3 zeytin
- Yeşil çay
Akşam
- 2 kaşık yulaf ezmesi
- 1 kase yoğurt
- 1 kaşık kuru üzüm
- 1 küçük boy şeftali
3 lt su
- 4 yemek kaşığı etli taze fasulye
- 1 kase yoğurt
30 dk leslie
1 saat yürüyüş
gayet iyi bu menülere ve hareketliliğe 3-5 ay içinde güzel kilolar vereceğine inanıyorum
yine nescafe meyve kombini ...bu günde 2 kere içtiğin nescafe 3&1 ise döverim seni.
ne menopozu ayol diyeceğim diyemiyorum annemde 38 de girmişti...şimdi menopoz yaşı 20 lere kadar düştü..dikkat et kendine istersen artık bir endokrine git ,gerçi sen gitmişsindir.günaydınlarr bu arada dün oğlumla beraber spora başladık dün hoca bizim performansımızı ölçtü düzenli olarak parkurda haftada 3-4 gün spor yaptıracak bize obezite merkezi ise yarın diyet listesini verecek
hala regli olamadım düzenim bozuldu artık menapoza yaklaştım sanırım onda ctesi regli olmam gerekiyordu hala olmadımbir an önce olsam iyi olur
Pazartesi saat 21'de birkaç kurabiye olmayaydı iyiydi. Daha besleyici ve tok tutan yiyecekler olsaydı mesela. Gerçi sen bunları biliyorsun zaten ama insan bazen yenik düşüyo. Salı günü toparlamışsın. Hadi silkelen kendine gel. Kilolar inatçıysa sen daha inatçısın. Başaracaksın.
İnş canım inş inan biran önce şu hantal görüntüden kurtulmayı çok istiyorummmgayet iyi bu menülere ve hareketliliğe 3-5 ay içinde güzel kilolar vereceğine inanıyorum