- Konu Sahibi Cherry Mom
- #313.401
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Başıniz sağ olsun canım Rabbim geride kalanlara sabır versinTeyzeoğlu 30 yaşındaydı kalp krizi geçirdi vefat etti 2 çocuğu geride kaldı![]()
Hayırlı cumalaarYarın 1.liğe inşhayırlı cumalar
![]()
Uyuyamıycan bak :))Hayırlı cumalaarben de eksi çıkayım diye kayısı çayı içiyorum gece gece
![]()
canım senin hedef kg ne idi yazmamışımgünaydın geçen hafta 71,2 bu hafta 70,3 dün de lavaboya çıkamadım bu hafta böyle ilk haftaya göre hiç fena değil
canım senin hedef kg kaçtı acabagünaydın hanımlar öncelikler dünkü menümü yazayım
sabah
1 yumurta 1 dilim peynir 6 zeytin domates salatalık 5 badem 2 dilim ekmek(küçük)
öğlen 2 erikli yoğurt 10 badem koydum içine
akşam üstü 2 ceviz 1 dilim peynir
akşam 3 köfte kaynamış karnabahar bol salata
bol su 25 dakika yürüyüş 3 tur koşu 3 tur yürüyüşkardelelen321
sporu hayatıma koymaya çalışıyorum her gün az da olsa yapmak istiyorum dün akşam gittim eşimle yemek yaptık sonra evi temizledim sonra saat 21,30 da az da olsa yürüyüş yapayım dedim. sonra gel mutfağı toparla kışlık fasulye yap saat 12 oldu
pazartesi kilom 67,5
bugün kilom 67,2 bu kiloya inanmıyorum.ben herzaman kendimi şiş hissederek kalkıyorum.ayaklarımın üstüne bastığımda ağrı hissediyorum.bu tartıya yansıyor bence üzgünüm ama vazgeçmicem