• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

İnşallah alalım canım. Tartı sonucunu bilmiyorum ama aynada güzel sonuçlar alıyorum😄
Gözle görülür bi incelme var diyebilirim. Ben ilk göbekten veriyorum. Sanki balon da sönmüş gibi 😂
Bunu gördükçe daha da gaza geliyorum. Spor çok güzel bişey 😍
Kesinlikle en önemli şey gördüğün ya da kıyafetlerinle fark ettiğin incelme. Tartıda yağ verip kas alabilirsin, ödem verip yağ alabilirsin.. belki kilon eksi görünür ama gerçek bir zayıflama olmayabilir o an için. Ama incelme her şeyin yolunda olduğunu gösteren en büyük kanıt bence.

Kesinlikle en önemli şey gördüğün ya da kıyafetlerinle fark ettiğin incelme. Tartıda yağ verip kas alabilirsin, ödem verip yağ alabilirsin.. belki kilon eksi görünür ama gerçek bir zayıflama olmayabilir o an için. Ama incelme her şeyin yolunda olduğunu gösteren en büyük kanıt bence.
Kesinlikle katılıyorum tartıda gördüğüm rakamlar istediğim beden elbiseye girebilmenin mutluluğunu vermiyor bana

Sabah 12 de kahvaltı
3 dilim ekmek 6 7 tane kızarmış patates
2 dilim peynir 1 tatlı kaşığı kayısı reçeli 1 tane yumurta 1 tane domates
Ara yoğurt 1 tabak
Saat 4 gibi 2 bardak cay 2 dilim ekmek peynir
Ara 1 tane şeftali
Aksam
6 kaşık bulgur .salata
2 bardak şekersiz çay birazçık patlamış mısır
3 litre su
40 dakika yürüyüş
Yine öneride bulunabilir miyim canım? patates kızartmasını seviyorsan veya evdekiler seviyorsa sıfır yağlı fırında çok güzel oluyor. Denemeni tavsiye ederim. Halka halka kesip baharatlayıp fırına atıyorum ben. Bir orta boy patates 1 dilim ekmek oluyor. Böyle yaptığımda ben de yiyorum keyifle..
1 su bardağı yağsız tuzsuz patlamış mısır da 1 dilim ekmek ediyor. Yağ neyse de ben tuzsuz yiyemem dökerim yine de tuz diyorum ama hiç yemedim diyette. Zayıflamam isteyip de diyetisyene gidenler bu 1 su bardağı mısırı duyunca; patlamış mı patlamamış mı diye soranlar oluyormuş ve sanırım diyetisyenleri onlara sen kilo falan veremezsin diye rencide eden gözlerle bakıyormuş :)

Kızlar ipi nerde atlıyorsunuz biz yürrken bile alt komşu ses geldiğini söylüyorda :63::63:ipi hiç düşünemiyorum siz evde mi yapıyorsunuz o işi
Ev müsait ben evde atlıyorum canım. Yürüme sesinize bile laf ediyorsa komşunuz evin yalıtımı da fenaymış ya.. spor yapsan da sıkıntı o zaman.

Kızlar yazıp heemen yatacağım
@kardelelen321
Bu ilk oldu sanırım 3. Gün bende yine spor yok oğlum çığrından çıktı bu sinir harbiyle spora geçemiyorum.ve maalesef menüler gidiyor bugün bir kase patlamış mısır + bir kare bitter çikolata yedim bu iş olmazsa oğlum sebep olacak psikolojik olarak bitiriyor beni
Öncelikle sen oğlunla olan duruma odaklan. Spor için enerji de lazım. Bir kaç gün yapmamaktan bir şey olmaz. Menünde de bir sıkıntı yok. Yaptığın kaçamak Maximum 2 dilim ekmek eder, bu konuda ekmeksiz bir diyetin olduğu için bence sıkıntı yok. Çocuğun çok zorladığında, bir de spor yapamadım diye sen kendini zorlama. Bol su iç sadece.. diğer şeylere odaklan

günaydın arkadaşlar nasılsınız ben çok yorgunum hafa sonum çok hareketli geçti baya yoğun ve yorucuydu çok kaçırmadım ama çokta düzenli değildim hafta içi daha düzenli oluyorum
Haftaiçi daha düzenli olmak normal tabiki.. ama bunu zaman içinde yaşama biçimi haline getirenlerimiz kalıcı kilo verip sorunu çözmüş olacak sanırım :)

Bu gün pek tartılan yok sanırım.. benim Pazartesi tartısı da fena değil.. daha iyi bekliyordum ama o a olacaktır

Eklentiler

• 03C3DCCE-13C6-4BF4-AC8F-55130D701E29.webp
    03C3DCCE-13C6-4BF4-AC8F-55130D701E29.webp
    15,8 KB · Görüntüleme: 13
Öncelikle sen oğlunla olan duruma odaklan. Spor için enerji de lazım. Bir kaç gün yapmamaktan bir şey olmaz. Menünde de bir sıkıntı yok. Yaptığın kaçamak Maximum 2 dilim ekmek eder, bu konuda ekmeksiz bir diyetin olduğu için bence sıkıntı yok. Çocuğun çok zorladığında, bir de spor yapamadım diye sen kendini zorlama. Bol su iç sadece.. diğer şeylere odaklan
Ya inan spor yapmadığımda herşey bitmiş 10 kg geri almışım gibi oluyorum.o da bana ekstra stres :// neyse sabah sabah güzel spor yaptım kendime geldim :))

Son düzenleme:
Back
X