Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Evet canım biz edirnede hissettik. Neyseki bi yıkım yok.
Bu arada İzmit'i çok severim ben. Ortaokul lise dönemim orda geçti. Senin ailen orda sanırım
Ben lisedeyken taşındık İzmit’e biz de.. evet ailem orada.. İstanbul’da da okuduğum için, İzmit İstanbul arası mekik dokuyorum geldiğimde :) hangi okulda okudun sen ?

Ben bugün düne göre çok iyiyim hiç açlık yok zoraki içtim meyveli yoğurdu vitaminsiz kalmıym diye :)
Ya sıvı beslenmeye alıştım yada yada dün migren beni halsiz bıraktı
Ben de dün çok iyiydim. Enerjik tim. Bugün pek iyi değilim. 1de kızımı okula bıraktım. Deprem olunca tekrar döndüm okula panik olmuşlardır korkmuşlardır diye. Tel. Kilitlendi. Öğretmenine vatsaptan ulaştım iyiler dedi ama ben okula gittim geldim. öğle yemeğini 4te yedim yani düşün. Şu an elim ayağım titriyor aç kalmaktan herhalde. Su bile içmemişim şimdi farkına vardım.
Maalesef bu konuda ne yapıyorsak kendimiz yapıyoruz hiç de iyi günler beklemiyor bizi.. ne zaman gelir bilmem ama deprem bölgesinde deprem yokmuş gibi yaşayan biziz :KK43:
Aynen öyle canım. O fay hareketlendi bi kere büyük kırılmalar da illaki olacak. Bilinçlenmek lazım. 99 depreminde ben izmitte yaşıyordum. Çok iyi bilirim. Çok yıkımlar oldu. Artık ders almış olmalıydık bu kadar panik havası olmamalıydı lakin...

Evet canım biz edirnede hissettik. Neyseki bi yıkım yok.
Bu arada İzmit'i çok severim ben. Ortaokul lise dönemim orda geçti. Senin ailen orda sanırım
Ben lisedeyken taşındık İzmit’e biz de.. evet ailem orada.. İstanbul’da da okuduğum için, İzmit İstanbul arası mekik dokuyorum geldiğimde :) hangi okulda okudun sen ?

Ben de dün çok iyiydim. Enerjik tim. Bugün pek iyi değilim. 1de kızımı okula bıraktım. Deprem olunca tekrar döndüm okula panik olmuşlardır korkmuşlardır diye. Tel. Kilitlendi. Öğretmenine vatsaptan ulaştım iyiler dedi ama ben okula gittim geldim. öğle yemeğini 4te yedim yani düşün. Şu an elim ayağım titriyor aç kalmaktan herhalde. Su bile içmemişim şimdi farkına vardım.
Ah canım dikkat et ihmal etme kendini böyle geçmiş olsun size de ablamda baya sıkıntı yaşamış okula ulaşamamış falan hiç kimse hiç bir şeyden ders almadı maalesef tüm acılar unutuldu gitti Allah'a emanetiz

Ah canım dikkat et ihmal etme kendini böyle geçmiş olsun size de ablamda baya sıkıntı yaşamış okula ulaşamamış falan hiç kimse hiç bir şeyden ders almadı maalesef tüm acılar unutuldu gitti Allah'a emanetiz
Aynen öyle canım hepimize geçmiş olsun

Valla ben bilmemmm takım yardımcı örnek olmalı aksine kaçamak yapana kızmalı :KK12:ne güzel ekssiydin üüzüldüm şimdi akşama çok çok hafif ye bari toparlar canım yoğurt salata falann
Dogru cnm
Ama su unutulmamalidir ki vucudun alismis oldugu yeme duzenini insan birden birakip yeni olusturdugu duzene gecmek kolay olmuyor. Ciktigin yol kolay bi yol da degil dolayisiyla kaptan yardimcisi oldugum icin kacamak yapmam diye birsey yok
Arada bende yapiyorum iste :KK53::KK66:

Bugünkü menüm

Sabah ; 1 dilim ekmek, 1 üçgen peynir 1,5 haşlanmış yumurta

Ara ; 1 yeşil elma 2 ceviz

Öğlen ; kabak sote 2 kaşık yoğurt, baharatlar ile

Ara ; 2 ceviz

Akşam ; öğlen ile aynı

Günü erken kapatmak istedim. Tedbir için 4 kaşık yoğurt arttırdım ileriki saatlere. Dayanamazsam yerim ama böyle tamamlarsam süper olacak

- 3 lt su ( ödem atıcıdan vazgeçtim üşendiğim için )
- 1 kupa detoks, 1 kupa zencefil 1 kupa ananas çayı içtim
- sonra da ; zencefil, ananas ve Yeşilçay demledim. Yarım limon ile. Onu içiyorum şimdi.. herhalde 3 kupa da ondan çıkar.

Spor : 10 dakika cardio 45 dakika bölgesel Cherry Mom Cherry Mom
Bu bölgeseli 10-15 dakika aralarda yapıyorum. Bir cardio egzersiz buldum yarım saat yapmalık. 10 dakika denedim sadece :)

Back
X