Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

@dennigo ortalarda görünmediğine göre şu an bayağı geri kalıyoruzdur :KK43:
içli köfte yapıyosa hele yandıkk:KK43:
Cherry Mom Cherry Mom toplam 1000 ip 250 jamping jack 30 dakika koşu bandında cardio 10 bin adım. Benden bu kadar.. bacaklarım iflas etmiş durumda. Dizim ağrımaya başladı. Bu kadar spor nereye gidiyor anlamadım. Az yiyerek vücudu kıtlığa soktuğumu düşünmeye başladım. Harcadığıma göre kat kat az kalori alıyorum ama bence kilo vermem şu ara iyi gitmiyor. Sebebinin kendi diyetimden uzaklaşmam olduğunu düşünüyorum artık. Çünkü çok mantıksız. Bu haliyle haftada bir kaç kg kaybetmem gerekirdi ama sadece -500 gr gitmiş o da belki ödemdi bilmiyorum.

Cherry Mom Cherry Mom toplam 1000 ip 250 jamping jack 30 dakika koşu bandında cardio 10 bin adım. Benden bu kadar.. bacaklarım iflas etmiş durumda. Dizim ağrımaya başladı. Bu kadar spor nereye gidiyor anlamadım. Az yiyerek vücudu kıtlığa soktuğumu düşünmeye başladım. Harcadığıma göre kat kat az kalori yakıyorum ama bence kilo vermem şu ara iyi gitmiyor. Sebebinin kendi diyetimden uzaklaşmam olduğunu düşünüyorum artık. Çünkü çok mantıksız. Bu haliyle haftada bir kaç kg kaybetmem gerekirdi ama sadece -500 gr gitmiş o da belki ödemdi bilmiyorum.
Daha yeni fark kaç demiştim naptıınnn 🥺 bence canını sıkma, eski beslenmene dön bi bakalım belki öyle tekrar vermeye başlarsın. Ki bence şuanda kötü gitmiyosun

Biri 14,5 diğeri 11 ah keşke olsa küçüklüğümden beri istediğim yegane şey 🙈 cuma kontrol tekrar iğneye devam dedi ama iki gündür çok acıyo 😣
Yumurtalar büyüdüğü için çatlamaları yaklaşıyor ve sen de bunu yumurtlama ağrısı olarak çekiyorsun maalesef.. umarım yetişir ve sana ikiz bebek haberi olarak gelir bu yumurtalar :)

Yumurtalar büyüdüğü için çatlamaları yaklaşıyor ve sen de bunu yumurtlama ağrısı olarak çekiyorsun maalesef.. umarım yetişir ve sana ikiz bebek haberi olarak gelir bu yumurtalar :)
İnşallah bakalım hemen geçse süreç keşke 🙈 daha önce yumurtalarım mı büyümüyodu ki acaba baya kasıklarım dolu dolu hissediyorum bugün inceden bi sancıyla birlikte

Daha yeni fark kaç demiştim naptıınnn 🥺 bence canını sıkma, eski beslenmene dön bi bakalım belki öyle tekrar vermeye başlarsın. Ki bence şuanda kötü gitmiyosun
Bence kötü gidiyor iki gün 1000 altı kalori aldım. Nasıl o artı gitmez anlamıyorum. Akşam zaten 60 kalori gibi bir şey yiyorum bir de erken yiyorum yani. Şu saate kalmıyor düşün.. uzun aç kalan vücut saçmalıyor bence. Ama bu sağlıklı gelmemeye başladı bana. Zaten diyetisyene gidince ne yaptığım net bir şekilde görünecek.

Bence kötü gidiyor iki gün 1000 altı kalori aldım. Nasıl o artı gitmez anlamıyorum. Akşam zaten 60 kalori gibi bir şey yiyorum bir de erken yiyorum yani. Şu saate kalmıyor düşün.. uzun aç kalan vücut saçmalıyor bence. Ama bu sağlıklı gelmemeye başladı bana. Zaten diyetisyene gidince ne yaptığım net bir şekilde görünecek.
Çok aç bırakma bence de kendini ben bi ara ciddi anlamda hiç bişey yemeden tek öğünle geziyodum - yerine + geliyodum. Aç kalmak yağlandırıyo olabilir belki

Ölesiye spor yapmaya gidiyorum dennisgo dennisgo çok fark attı bize 🙈
Bugün yaptım ama yarın öbür günü sporsuz geçebilirim. Hatta Cuma’yı da.. yarışmada geride kalırsak yaparım onun haricinde biraz dinlemek gerekiyor sanırım. Bacaklarımda son kilo ile selülit oluşmuştu hepsi gitti :) bu sporun etkisi sonuçta görebiliyorum ama kendi vücudumu tanıyorum bence bir şeyler ters. Çözeceğim bir şekilde bakalım.

Strese girme canım lütfen ama dediklerine katılıyorum az yemekle gitmiyor bu iş

Back
X