Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kizlar forumda bi sıkıntı var galiba bir turlu saglikli islem sagliyamiyorum

20191011_082459.webp

Evet kizlar gormek ostedigim kiloyu gordum sonunda :KK73::KK73::KK73::KK36::KK6::rapci:
Yalniz ogle arasi tekrardan tartilacam ona gore son kg paylasirim 💜

matruj1 matruj1 iki haftadır + geliyorsun canım hafta içinde paylaşımda yok menüde :( ekibi de kötü etkiliyor böyle olması çaba sarfedip veremiyorsan tabiki hiç birşey denilemez ama sanki çabada yok yanlış mıyım? :(

kızlar günaydın tekrar yazdıklarıö görünmüyor sayfayı yeniliyorum farklı şeyler çıkıyor bugün bildirimler nasıl olacak bilmiyorum nefesim kilosunu eklemiş resim görünmüyor bile bende

matruj1 matruj1 emnis in de dediği gibi hiç takıma uğramıyorsun menü yazmıyorsun seni izne mi ayıoralım yoksa kendin ayrılmak mı istersin kurallara uymadığın için daha önce de defalarca yazdık sana biz o kadar uğraşırken gelip te 1 kg aldım yazıp gidiyorsan bizim emeklerimiz hep boşuna gidiyor demektir

günaydın kızlar yazdıklarımı görebiliyormusunuz bilmiyorum ama yinede yazıyorum reglim bitti gibi ama hala artıyım öğleden sonra bildiririm yine

Bende 72.7 yim kızlar hafif baş ağrısı ile uyandım o yüzden spor yapamadan kahvaltı yapıp ilacımı aldım korktum yine atak gelecek diye :(
Ay paylaşımda inş görülür bugün nasıl olacak bende bilemedim

(72,9/72,7/0,2/%0,27)

Kızlar bana sporunu etiketlemeyen var mı yarışma olduğu için bu sefer daha titiz oldum varsa iletin son bir düzenleme yapayım :KK200: sonuç çok kıran kıranaaaa :)))

Back
X