Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kesinlikle bir 59 değil :lülülü::)))
Kocamın beklentisine göre 56 gelmem gerekiyor eve :) 15 kg vereceğim dedin uzun kalmak istedin Türkiye de vermelisin diyor :) ben de 10 kg verdim, diyetisyene çok takılmayayım bir kaç haftada 65 olup sonra ülkemizin güzide tatlarına yöneleyim kontrollü bir şekilde diyorum :)

Kocamın beklentisine göre 56 gelmem gerekiyor eve :) 15 kg vereceğim dedin uzun kalmak istedin Türkiye de vermelisin diyor :) ben de 10 kg verdim, diyetisyene çok takılmayayım bir kaç haftada 65 olup sonra ülkemizin güzide tatlarına yöneleyim kontrollü bir şekilde diyorum :)
İnş inş yaa dün kayınvalidem köyden bazlama tereyağı flann göndermiş gece geldi yememek için kendimi zor tuttum :)))

İnş inş yaa dün kayınvalidem köyden bazlama tereyağı flann göndermiş gece geldi yememek için kendimi zor tuttum :)))
Ben de çikolata alıyorum bizimkilere.. özel bir çikilat buldum 100 gr birisini deneyelim dedik. Akşam eşim denedi ben de bugun kahve ile yiyeceğim 4 gözle bekliyorum :) 2 tanesi 105 kalori.. tam ara öğün :)

Az da olsa eksiye geçtim ama artık öğlen yemeği yemek istiyorum.. ıspanaklı omlet :)

Eklentiler

• 19B801AA-06E9-4437-8EE5-A3359721D0F2.webp
    19B801AA-06E9-4437-8EE5-A3359721D0F2.webp
    2,4 KB · Görüntüleme: 11
toplight toplight

***5. Takım 643. Etap***

toplight (77/)
Leyl-i-fer (74,1/)
emnis (72,9/72,7/0,2/%0,27)
matruj1 (61,5/62,5/-1/%-1,63)
kardelelen321 (89/89,5/-0,5/%-0,56)
dennisgo (71,9/71,6/0,3/0,42)
guziss35 (69,7/69/0,7/%1)
Libas7 (74,8/74,2/0,6/%0,80)
Nefesimmmsin(55,7/
54,4/1,3/%2,33)
pawlover (51,4/51/0,4/%0,78)

5.Takım Ortalaması: %

Leyl-i-fer Leyl-i-fer sende durumlar ne oldu kuzum

Herkese merhaba,
Gece biraz zor geçti ufaklık hasta olunca en son 5 gibi uyudum Sabah 7de kalktım yine ama tartılmayı unutmuşum :(

Kilo veren herkesi tebrik ediyorum, veremeyenler de moral bozmadan diyete spora devam!

Pazartesi sabah tartısı için hatırlatma koydum telefona. Bu hafta gordum ki ideal beslenmeden uzaklasmisim boyle giderse kilo alicam. Dünkü yediklerimi paylaşayım ama pek iyi değil hatalarımı düzelticem.

Sos dünden kalınca bu akşam yine makarna oldu, sanırım bu sorundan kurtulmak için gündüz yediklerimi artırıp akşamı salataya çevirmem gerek. Bu akşama yeşil mercimek var.

10.10
Sabah 10:00 1 dilim çavdar ekmeği üzerine fıstık ezmesi, 1 muz, 10 fındık, sütlü kahve
Ara öğün 14.30 1 elma, 10 fındık, 1 dilim ekmek üzeri beyaz peynir
Akşam 20:30 bolonez soslu makarna, yes salata, 2 tane çikolatalı bisküvi

Su: 1 litre

Ben çok olumlu şeyler hissediyorum sende güzel şeyler düşün heyecan gelir peşine ❤
Ben de olumlu hissediyorum ama insan yine de çok heveslenmek istemiyo inşallah herşey çok güzel olur 💜
Omega 3 alsan iyi olur takviye için.. ama içeriğini kontrol et EPA/ DHA oranı yüksek olanı tercih et bence
Çok sağol bilgi için 😍 yarın alayım hemen
Ben de senelerdir içiyorum sanırım çocuk doğurduktan sonra da içerim o kadar alıştım yani :)
Benim hipofiz tümörü için bi tane düzenli içtiğim var, kan pıhtılaşması için coraspin var, folikasit omega vitamin derken baktım kendimi kötü hissediyorum dedim yürüyün gidin 🙈

Herkese merhaba,
Gece biraz zor geçti ufaklık hasta olunca en son 5 gibi uyudum Sabah 7de kalktım yine ama tartılmayı unutmuşum :KK43:

Kilo veren herkesi tebrik ediyorum, veremeyenler de moral bozmadan diyete spora devam!

Pazartesi sabah tartısı için hatırlatma koydum telefona. Bu hafta gordum ki ideal beslenmeden uzaklasmisim boyle giderse kilo alicam. Dünkü yediklerimi paylaşayım ama pek iyi değil hatalarımı düzelticem.

Sos dünden kalınca bu akşam yine makarna oldu, sanırım bu sorundan kurtulmak için gündüz yediklerimi artırıp akşamı salataya çevirmem gerek. Bu akşama yeşil mercimek var.

10.10
Sabah 10:00 1 dilim çavdar ekmeği üzerine fıstık ezmesi, 1 muz, 10 fındık, sütlü kahve
Ara öğün 14.30 1 elma, 10 fındık, 1 dilim ekmek üzeri beyaz peynir
Akşam 20:30 bolonez soslu makarna, yes salata, 2 tane çikolatalı bisküvi

Su: 1 litre
Canım Geçmiş olsun umarım bebeğin bir an önce iyileşir. Bu menüde neredeyse hiç protein olmamasının bir nedeni var mı? Sonuçta bizi tok tutan şey protein oluyor biliyorsun. Sabah yumurtalı bir kahvaltı sana iyi gelecektir ama yememenin özel bir nedeni yoksa tabii

Ben de olumlu hissediyorum ama insan yine de çok heveslenmek istemiyo inşallah herşey çok güzel olur 💜

Çok sağol bilgi için 😍 yarın alayım hemen

Benim hipofiz tümörü için bi tane düzenli içtiğim var, kan pıhtılaşması için coraspin var, folikasit omega vitamin derken baktım kendimi kötü hissediyorum dedim yürüyün gidin 🙈
Ay ben de yarısını içmiyorum takviyelerin şu an.. tüp bebekle de alakalı değil hepsi ama bir kutu ilacım var ya.. DNA hasarları için q-enzim +omega 3, güzel yaşlanmak için collogen, bebek için folik asitli bir multivitamin, d vitamini insülin direncinin olumsuz etkisi için inositol, kışın bağışıklık için propolis, yumurta toplama dönemi olursa arı sütü bal polen, olmazsa bal polen arada. Ee bir de troid ve insülin ilaçlarım var. Transfer sonrası tüm takviyeleri bıraktım sonra da sadece d vitamini ve folik asit aldım. Ama diğerlerine de başlamak lazım..

Back
X