Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kızlar spor gruplarını değiştirelim mi nasıl olsun ? Bir kişi eksildi malum :)
kardelelen321 kardelelen321 kuzum seni ekliyorum tekrardan ?
pawlover pawlover seni yedek oyuncu mu yapsak bu hafta :KK70: ayy kendimizi suçlamayalım sonra sen şimdi spor falan yaparsın 🙄
Yürüyüş yaparım ama ağır spor yapmicam siz karar verim kızlaar hakkınıza girmiyim

Yahu biri bana şu no kilo-yes fit in manyitığını anlatabilir mi? Ben no kilodayım şimdi nasıl bir misyonum var ve takımda mıyım yani, anlamadım?😃
Ben ayrılalı 6 ayı geçti @emniscim. 61.5 kiloyla ayrılmıştım maalesef şu an 69’a çıktım.

Yahu biri bana şu no kilo-yes fit in manyitığını anlatabilir mi? Ben no kilodayım şimdi nasıl bir misyonum var ve takımda mıyım yani, anlamadım?😃
Ben ayrılalı 6 ayı geçti @emniscim. 61.5 kiloyla ayrılmıştım maalesef şu an 69’a çıktım.
Hoşgeldin bu sefer kaçmasın umarım 😁
Eğlenceli spor yapaalım diye gruplanıp yarışa dönüştürdük bu hafta no kilo ve yes fit.
Liste işini kaptan bilir.yarın görüşürüz ben kaçıyorum.iyi geceler
Fazla uzaklaşma😉

kardelelen321 kardelelen321 kuzumm menülerini bekliyoruz artık bismillah de gerisi gelir :KK200:
Kuzum tam bismillah deyip başlıyorum bişey çıkıyo. Büyük kızım dün okulla geziye gitmişti orda üşüttü herhalde. Eve geldi ateşlendi, kustu, üşüyorum dedi. Hemen acile tabi. İdrar, kan tahlilleri yapıldı. Bizimki idrar yolu iltihabını atamamış, sanırım doktorun verdiği antibiyotik yeterli gelmemiş. Yenilerini yazdılar. Halen daha ateş kontrolü yapıyorum. İlaç etkisini kaybedince yükseliyor.
@matruj1 tüm hafta hiç spor yok
kardelelen321 kardelelen321 hiç spor yok
G guziss35 sadece pazartesi salı var ? Doğru mu böyle kızlar yaptığınız günler varsa düzelteyim o amaçla soruyorum yanlış anlamayın olur mu :KK68:
Kuzum kusura bakma bugün cemreyi okula bıraktıktan sonra kayınvalide ye geçtim. Buraya pek bakamadım. Hiç spor yok bende. Kızım iyileşsin spora başlıcam canım yoksa olmuyo sporsuz
Bir şekilde seni affederiz bizi bırakmazsan :)) bugünden itibaren yeni bir sayfa bekliyoruz ve olabildiğince aktif olmanı ❤❤
Bırakmam kuzum ya sağol. Senin gibi bi arkadaşım oldukça düştüğüm yerden kalkmak da çok kolay olur elbet. Sana söz bir an evvel toparlanıcam 😘❤️
Herkese merhaba,
Gece biraz zor geçti ufaklık hasta olunca en son 5 gibi uyudum Sabah 7de kalktım yine ama tartılmayı unutmuşum :KK43:

Kilo veren herkesi tebrik ediyorum, veremeyenler de moral bozmadan diyete spora devam!

Pazartesi sabah tartısı için hatırlatma koydum telefona. Bu hafta gordum ki ideal beslenmeden uzaklasmisim boyle giderse kilo alicam. Dünkü yediklerimi paylaşayım ama pek iyi değil hatalarımı düzelticem.

Sos dünden kalınca bu akşam yine makarna oldu, sanırım bu sorundan kurtulmak için gündüz yediklerimi artırıp akşamı salataya çevirmem gerek. Bu akşama yeşil mercimek var.

10.10
Sabah 10:00 1 dilim çavdar ekmeği üzerine fıstık ezmesi, 1 muz, 10 fındık, sütlü kahve
Ara öğün 14.30 1 elma, 10 fındık, 1 dilim ekmek üzeri beyaz peynir
Akşam 20:30 bolonez soslu makarna, yes salata, 2 tane çikolatalı bisküvi

Su: 1 litre
Canım eskiden daha planlı programlıydın sen diyet konusunda. oğlun büyüdü, kurslar filan derken çok yoğunsun sanırım biraz bocalıyo gibisin. Ama toparlayacağına eminim.

Leyl-i-fer Leyl-i-fer canım evet devam diyetisyene. Hatta gittim 89.3 olmuşum🙈😱 ne diyim yani vermek için o kadar uğraş sonra hemen alıver. Neyse hızlı bi şekilde toparlamak istiyorum. Menülerimi de yazarak devam etmek istiyorum ama grupta neler oldu haberim yok pek. Bana anlatabilir misiniz grup mu yaptınız spor a bakan ayrı biri mi var? No kilo yes fit diye biseyler okudum bugün kilo bildirmeyi unuttum ki zaten faydası yok toplight toplight kaptanım eski kiloma dönünce mi gruba donebiliyorum kafamda deli sorular beni de adapte edin nolur hafta sonu da misafirim var gidince inşallah bomba dönüş olsun benim için

Tatil dönüşü değişimler etkiledi tabi. Geçmişler olsun. Ben toparlayıp kısa zamanda eski tempona döneceğine inanıyorum canım. Kilo almak mutsuz ediyo, ince olmak sağlıklı olmak mutlu ediyo hepimizi. Birlikte başarıcaz
Evet kuzum basaricaz inşallah. Bugün de işten geldim oğlumun altını acayim dedim her yeri kabardık götürdük doktora el ayak ağız dedi ayy nasıl korktum panik oldum ağladım anne olmak ne kadar zor ya ve en kötüsü de yetemedigini hissetmek😭😪

Back
X