- 6 Şubat 2019
- 5.417
- 18.258
- 198
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #319.081
Acaba beni perşembe akşamı olan pilatesmi etkiliyor?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
BNada spor ödem yaptı ama sabah 40 dk bisikletle attım adım adım düştü yarım kg gitti öyleAcaba beni perşembe akşamı olan pilatesmi etkiliyor?
Liste için mi kuzum sonucu paylaştı kaptanBu hafta inat ettim eksi gelcem attım kendimi sokağa eşimin iş yerine gidiyodum 9-10 durak önce indim yürüyorum![]()
ben sabah yapamadım ya spor.BNada spor ödem yaptı ama sabah 40 dk bisikletle attım adım adım düştü yarım kg gitti öyle
emnis diyet listesi işe yaramış galiba ne dersin
Ama hafta içinde sadece 1 kere uydm.:) Kaçamak hiç yoktu zaten spor da iyi yaptım yeşil çay yaramıştır belki :) onu hiç içmiyordum :)emnis diyet listesi işe yaramış galiba ne dersin
şimdilik misafir,dgünü,vs yok.bakalımSen kasmı yapıyorsun acabaLeyl-i-fer bu haftayı kaçamaksız geçir anlayalım :)
Bu hafta olmazsa bidaki haftaya yararListe için mi kuzum sonucu paylaştı kaptan
Yürüdüm bitti ama ben de bittim
yetmedimiYürüdüm bitti ama ben de bittimbirazdan da eşimle birlikte yüricez biraz
İşte o kas olmalı :) benim bacaklarda hiç incelmiyor ne hikmetse işte :/şimdilik misafir,dgünü,vs yok.bakalım
o değilde bel ve karnımda sıkılaşma .üst bacakta kalınlaşma hissediyorum
ben kas istemiyorum dermişim :)İşte o kas olmalı :) benim bacaklarda hiç incelmiyor ne hikmetse işte :/
Yetti aslında da mecburi yürüyüş olcak buyetmedimi
Ben sadece göbek kası istiyorum lömbür lömbürümben kas istemiyorum dermişim :)
sanki cardio yaptım hıh.
Selam canım kuzum biz öyle yapıyoruzda burdan söylüyoruz spor yapıp tartılcaz flan diye :) seni çarşambadan beri görmeyince eyvah dedim :)))Selam kızlar ben sabah gözümü açar açmaz yapıyordum bildirim baktım herkes geç yapıyor o yüzden canım:)
Kiloyu gelirsek 74.2 yim
Canım tartıldıysan söyle listeyi düzeltirizKizĺr Çok no zhr dilerim bu gün işim adımdan aşkındır dün de Ba ya kötü bi gün gecirdim bugün bildirim yapama dim cok üzgünüm