- 14 Aralık 2007
- 3.133
- 7.596
- 683
- 34
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #319.161
B
Baharyagmuru35
senin diger topigini simdi gordum, cok iyi kilo vermissin valla tebrikler
kalan 3-5 kiloyu da cabucak verirsin bu gidisle:)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
HoşgeldinSlm, beni de takıma alır mısınız? 86.9 kg şuan. 91.2 ile başladım.
Tabi ama @dennisgoyu transfer ederiz
Günaydın tatlım ayılmayı bekliyorum sen niye bu kadar erkencisinGünaydınlaaarnabersiniz
Eşimden ötürü tatil falan dinlemeyip 8de ayağa dikiliyo benim de bünyem alışmış istemsizceGünaydın tatlım ayılmayı bekliyorum sen niye bu kadar erkencisin![]()
Günaydın kuzumGünaydın canlar![]()
Çocuk olunca uyanmaz canım merak etme ilk aylar bir heves belki :))sonra bütün kocalar uykucu hepsi yorgun hepsi hasta oluyorEşimden ötürü tatil falan dinlemeyip 8de ayağa dikiliyo benim de bünyem alışmış istemsizceAma tabiki hala yatakta pinekliyorum
![]()
Bildiğin mankenBu arada ben kendimi tanitmamisim pek, hemen tanitiyim. 29 yasindayim, muhendisim, aslen izmirliyim ama su an amerika'da yasiyorum. Boyum 177, baslangic kilom 63.5, guncel kilom 61.7, hedef 58-59. Yag oranimi ve selulitlerimi azaltmak esas hedefim:) Tatliya duskun degilim ama kizartma cips turu seylere bayilirim, kilo aldigim zaman genelde onlar yuzunden oluyoYarismaci arkadaslara basarilar dilerim:)))
Eski askeri personel olduğu için o disiplin yerleşmiş dnasına hiç şaşmıyo ama bakalım uyusa işime gelir şuan ama çocuktan sonrasını bilemiyorumÇocuk olunca uyanmaz canım merak etme ilk aylar bir heves belki :))sonra bütün kocalar uykucu hepsi yorgun hepsi hasta oluyor![]()
Güzel olmuşuz
Ayy benim eşimde askeri personel bak uyarıyorum.:))) Hahaha şaka kuzum biliyorum bebiş gelsin sen uykusuzluğa hazırsın :)Eski askeri personel olduğu için o disiplin yerleşmiş dnasına hiç şaşmıyo ama bakalım uyusa işime gelir şuan ama çocuktan sonrasını bilemiyorum![]()
Bu hafta durum nasıl yine aynı mı yoksa risk azaldı mı acaba :) doktor raporu göstermeden spor yapamazsınGüzel olmuşuzçok hırslandım bu hafta yürüyüş harici ne yapabilirim diye bakınıyorum
![]()
Benimki istifa etmiş evlenmeden AllahtanAyy benim eşimde askeri personel bak uyarıyorum.:))) Hahaha şaka kuzum biliyorum bebiş gelsin sen uykusuzluğa hazırsın :)