Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bu isvecteki “4. Gunden sonra alisiyosun” lafi buyuk bi yalanmis ya. Hic de alismiyosun, resmen yemek icin adam oldurucek kivama geliyosun. Ama kilonu veriyosun o ayri. ölüm gibi bisey oluyo ama kimse ölmüyo kisacasi:KK70:
Mesela bu aksam yemegimde iki yerine uc yumurta yiyerek buyuk bi cilginlik yaptim, kendimi acayip asi hissediyorum:))

Eşimden ötürü tatil falan dinlemeyip 8de ayağa dikiliyo benim de bünyem alışmış istemsizce 🙇🏻‍♀️ Ama tabiki hala yatakta pinekliyorum 😂
Çocuk olunca uyanmaz canım merak etme ilk aylar bir heves belki :))sonra bütün kocalar uykucu hepsi yorgun hepsi hasta oluyor :KK14:

Nasılız kızlar ??? :sampiyon: :spor::spor:
Screenshot_2019-10-19-10-35-08-403_com.microsoft.office.excel.jpg

Cordelia Cordelia kremsokola kremsokola B Baharyagmuru35 kızlar tekrardan hoşgeldiniz sizleride spor listemize ekledim bol sporlar bol eksiler olsun :halay:
Dün gece uykusuzluktan yazamadım takım kaptanımız toplight toplight kendisi de bizle birlikte zayıflıyor :)
Yaptığınız sporları gün sonunda beni etiketleyip iletirseniz tuttuğum listeye eklemiş olurum ❤

Cordelia Cordelia B Baharyagmuru35 takım konusunu netleştirip bize dönersiniz olur mu yanlış birşey yapmayalım oradaki kaptan kaptan yrdmcılarından bilgi alırsınız :)

Bu arada ben kendimi tanitmamisim pek, hemen tanitiyim. 29 yasindayim, muhendisim, aslen izmirliyim ama su an amerika'da yasiyorum. Boyum 177, baslangic kilom 63.5, guncel kilom 61.7, hedef 58-59. Yag oranimi ve selulitlerimi azaltmak esas hedefim:) Tatliya duskun degilim ama kizartma cips turu seylere bayilirim, kilo aldigim zaman genelde onlar yuzunden oluyo:KK43: Yarismaci arkadaslara basarilar dilerim:)))
Bildiğin manken :nazar::nazar:bir karışıklık olmasın :confused: maşallah ne güzel bu fizikle bu kadar çaba bravo valla. Hiç birşey tesadüf değil yani ne kadar ekmek o kadar köfte misali çalışalım bizimde olsun bari :KK70:

Çocuk olunca uyanmaz canım merak etme ilk aylar bir heves belki :))sonra bütün kocalar uykucu hepsi yorgun hepsi hasta oluyor :KK14:
Eski askeri personel olduğu için o disiplin yerleşmiş dnasına hiç şaşmıyo ama bakalım uyusa işime gelir şuan ama çocuktan sonrasını bilemiyorum 🙈🙈

Eski askeri personel olduğu için o disiplin yerleşmiş dnasına hiç şaşmıyo ama bakalım uyusa işime gelir şuan ama çocuktan sonrasını bilemiyorum 🙈🙈
Ayy benim eşimde askeri personel bak uyarıyorum.:))) Hahaha şaka kuzum biliyorum bebiş gelsin sen uykusuzluğa hazırsın :)

Ayy benim eşimde askeri personel bak uyarıyorum.:))) Hahaha şaka kuzum biliyorum bebiş gelsin sen uykusuzluğa hazırsın :)
Benimki istifa etmiş evlenmeden Allahtan 😂 arkadaşları şehit olunca etkilenmiş sanırım istememiş devam etmek. Tayin olaylarından hiç hazmetmiyorum iyi dayanıyosun. Çok tayin çıkıyo mu?

Back
X