- 23 Mart 2016
- 29.866
- 90.336
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #319.241
Ay kzuum sağol yaratılış herkes bakacak yavrusunaAnnelerimizin hakkını nasıl öderiz bilmem hepiciğiniz elleri, ayakları öpülesisiniz![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay kzuum sağol yaratılış herkes bakacak yavrusunaAnnelerimizin hakkını nasıl öderiz bilmem hepiciğiniz elleri, ayakları öpülesisiniz![]()
Ay kzuum sağol yaratılış herkes bakacak yavrusunabenim hamilelik çok çok güzeldi sonrası zor oldu kiminin öncesi zor sonrası kolay oluyor rabbim bir yerden dengeliyor işte :))
Öncesi sonrası kolay olsun inş :)))Ben hangi kesimden olcam çok merak ediyorumm
![]()
Anlatırım cnm hatta konum var benim biraz uzun ama okuyabilirsin ayriyetten ozette yazarimB Baharyagmuru35 bi ara anlatırmısın bugüne nasıl geldin hangi diyet ve sporları uyguladın kitlendiğinde naptın falan,özetle tabii
Aramızda 2 kilo varya neden öyle diyorsun cnmAğlamak istiyorum![]()
Bende arıyordum bulamadım :) henüz okumaya başlamadım ama gönülden tebrik ederim o kadar vermişsin devamını da rahat getirirsinAnlatırım cnm hatta konum var benim biraz uzun ama okuyabilirsin ayriyetten ozette yazarim
8 ayda 20 kilo nasıl verilir?
8 AYDA 20 KILO VERDIM Nasıl zayıfladın sorusu çok soruluyor bu aralar bu konuyu uzunca anlatayım o zaman tek bir mesaj altında . Öncelikle benim bünyem kilo almaya çok müsait ,hicbir şey yemeye gelmiyor hemen alıyorum ve çok cok zor ve yavaş kilo veriyorum . Çok yemek yiyen biri değilim çok...www.kadinlarkulubu.com
Teşekkürler canımB Baharyagmuru35 demin tebrik etmiştim yaaa şuan kat ve kat kutluyorum fotolardaki değişim şahane. Vallahi sende manken gibisin Allah'ım bacaklar kilolu haliyle yamuk gibi çok özür dilerimöbür tarafta sütun
![]()
seninde yazdığın gibi biz ne yapmışız kendimize böyle .. vaybe çok sevindim senin adına
Değişim muhteşem canım tebrik ederim. Darısı başımızaAnlatırım cnm hatta konum var benim biraz uzun ama okuyabilirsin ayriyetten ozette yazarim
8 ayda 20 kilo nasıl verilir?
8 AYDA 20 KILO VERDIM Nasıl zayıfladın sorusu çok soruluyor bu aralar bu konuyu uzunca anlatayım o zaman tek bir mesaj altında . Öncelikle benim bünyem kilo almaya çok müsait ,hicbir şey yemeye gelmiyor hemen alıyorum ve çok cok zor ve yavaş kilo veriyorum . Çok yemek yiyen biri değilim çok...www.kadinlarkulubu.com
Amin cnm daha zayıflamam Lazim benmde baraber dertlesiriz ben veremeyince baya sitem ediyorum y tek kotu ozelligim buDeğişim muhteşem canım tebrik ederim. Darısı başımıza
Iyiki geldin canım ❤B Baharyagmuru35 merhaba cnm. Sizlerden ayrılmak istemiyorm buraya geldim bende.
Neden bilmiyorum ama kendimi evlatlık verilip kardeşlerinden ayrılmak istemeyen çocuk gibi hissediyormyaIyiki geldin canım ❤
İyi olur canım, birbirimize destek verdikçe daha kolaylaşıyor herşey. Geçen sene ben de 5 ayda 15 kilo vermiştim. Bi ara saldım hepsini geri aldım. Yeniden başladım şimdi ama bi türlü geçen sene olduğum gibi istikrarlı ilerleyemiyorum. Geçen sene yaptın yine yaparsın diyorum kendime ama öyle olmuyo, iki ileri bi geri ilerliyorum işte.Amin cnm daha zayıflamam Lazim benmde baraber dertlesiriz ben veremeyince baya sitem ediyorum y tek kotu ozelligim bu
Hoşgeldin canımNeden bilmiyorum ama kendimi evlatlık verilip kardeşlerinden ayrılmak istemeyen çocuk gibi hissediyormya![]()