Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Annelerimizin hakkını nasıl öderiz bilmem hepiciğiniz elleri, ayakları öpülesisiniz 🥰
Ay kzuum sağol yaratılış herkes bakacak yavrusuna 😍 benim hamilelik çok çok güzeldi sonrası zor oldu kiminin öncesi zor sonrası kolay oluyor rabbim bir yerden dengeliyor işte :))

Ay kzuum sağol yaratılış herkes bakacak yavrusuna 😍 benim hamilelik çok çok güzeldi sonrası zor oldu kiminin öncesi zor sonrası kolay oluyor rabbim bir yerden dengeliyor işte :))
💜💜 Ben hangi kesimden olcam çok merak ediyorumm 🙈

Bugünkü menüm ;
Sabah 1 dilim ekmek 1 haşlanmış yumurta 1 Kk peynir 5 zeytin domates

ara; 1avuç cranbery 2 ceviz

öğlen; hindi fümeli peynirli sandviç

ara; 1 mandalina 2 ceviz

akşam ; 4 kaşık bulgur pilavı 6 kaşık kuru fasülye

ara; 1 kase yoğurt

-1 lt su (yatana kadar 3 olacak)
-spor 10 bin adıma tamamlayacağım, akşama ekstra spor da düşünüyorum. Ayrıca yazacağım Cherry Mom Cherry Mom

B Baharyagmuru35 bi ara anlatırmısın bugüne nasıl geldin hangi diyet ve sporları uyguladın kitlendiğinde naptın falan,özetle tabii
Anlatırım cnm hatta konum var benim biraz uzun ama okuyabilirsin ayriyetten ozette yazarim

Anlatırım cnm hatta konum var benim biraz uzun ama okuyabilirsin ayriyetten ozette yazarim
Bende arıyordum bulamadım :) henüz okumaya başlamadım ama gönülden tebrik ederim o kadar vermişsin devamını da rahat getirirsin 😍

B Baharyagmuru35 demin tebrik etmiştim yaaa şuan kat ve kat kutluyorum fotolardaki değişim şahane. Vallahi sende manken gibisin Allah'ım bacaklar kilolu haliyle yamuk gibi çok özür dilerim 🙈öbür tarafta sütun :nazar: :nazar: seninde yazdığın gibi biz ne yapmışız kendimize böyle .. vaybe çok sevindim senin adına

B Baharyagmuru35 demin tebrik etmiştim yaaa şuan kat ve kat kutluyorum fotolardaki değişim şahane. Vallahi sende manken gibisin Allah'ım bacaklar kilolu haliyle yamuk gibi çok özür dilerim 🙈öbür tarafta sütun :nazar: :nazar: seninde yazdığın gibi biz ne yapmışız kendimize böyle .. vaybe çok sevindim senin adına
Teşekkürler canım 🥰benim derdim cikolata idi hep ondan kilo aldim onu kesince de bitmedi tabi sıkı diyet ve spor şart 😊benim bünye tam uğraşmadan yanıt vermiyor illa tamamen kismadan veremiyorum. Simdide sirt kollar hafif iç bacak oralardan vermem lazım son 5 ya da 7 kilo su 72 yi bi kırsam artık 5 haftadır sinirimi bozdu takildim kaldim

Biz listeye deneme süresi olmadan alınsak olmaz mı zaten diğer takımda listedeydi iki arkadaş ben mezun oldugumdan listede değildim ama ek ayrı listemiz vardı mezun olup devam edenler bende ordaydim. Grubumuz kapanacak tekrar deneme süresi vs olmasa öle bi şans veremez misiniz ??
Hem fantastikaaa fantastikaaa Cordelia Cordelia Çok güzel ilerliyorlar listeye katkıları büyük olur

Değişim muhteşem canım tebrik ederim. Darısı başımıza

Amin cnm daha zayıflamam Lazim benmde baraber dertlesiriz ben veremeyince baya sitem ediyorum y tek kotu ozelligim bu
İyi olur canım, birbirimize destek verdikçe daha kolaylaşıyor herşey. Geçen sene ben de 5 ayda 15 kilo vermiştim. Bi ara saldım hepsini geri aldım. Yeniden başladım şimdi ama bi türlü geçen sene olduğum gibi istikrarlı ilerleyemiyorum. Geçen sene yaptın yine yaparsın diyorum kendime ama öyle olmuyo, iki ileri bi geri ilerliyorum işte.

Back
X