Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Eklentiler

• DF4FA195-C85F-4580-BD40-B3D7C042F68E.webp
    DF4FA195-C85F-4580-BD40-B3D7C042F68E.webp
    39,4 KB · Görüntüleme: 26
Evettttttt kızlar birşey fark ettim benim burnum zayıflamış :confused: :confused: :confused: :KK70::KK70: harbi diyorum fotoların hepsine baktım toparlak burun gitti kemerli burun geldi :confused:
benimde yanaklarım zayıflamış artık gülünce çizgilerim çıkıyo 😂 ne güzel ince detaylar 😍

İvitt kabus gibi :)
Beni çıldırtcaklar zıplicam az kaldı 😂

Günaydın canım.
Çok yanlış yollara sapmaya başlamışsın bu aralar. Ama biz ne söylersek söyleyelim bişey farketmez canım olan sana oluyo. Senin yürüdüğün bu yollardan geçtiğim için söylüyorum. Bi kere yoldan sapınca o eski motivasyonu yakalayamıyorsun bıkkınlık oluyo. Sonuçta ne oluyo hedefe giden yolu uzatıyorsun.
Kendine bi defter al. Fazla kilolar kaç ayda gider onu hesapla hedef oluştur. Şu tarihe kadar bu kiloda olucam diye. Altına ne yaparsan hedefe ulaşırsın düşün ve maddeler halinde yaz. Mesela 3 ayda hedefe ulaşmayı hedefliyorum diyelim. 3 ay boyunca koyduğun kuralları bozma. Tatlı ve hamur işi yemicem, hergün şu kadar spor yapıcam, şu kadar su içicem,şu kadar ip atlıcsm.... Kural koyunca sanki rutin oluşuyor ve yapmadan rahat edemiyoruz. Ve herşeyi yaz. Yazınca motivasyon artıyo.
Benim kendimce yaptıklarım bunlar sana da iyi gelir belki diye paylaşmak istedim. Bi an önce silkelen ve yola devam et😘
Evet cnm haklısın kendimi bırakmamam lazım bugun s beden trenckot aldim ve güzel durdu üzerimde doğru yolda ilerliyorum.bu iki güne inat kendimi toparlayacak ve eksi ile gelecem haftaya yeni hedef koyuyorum kendime 53.9 kg olacak 💜

benimde yanaklarım zayıflamış artık gülünce çizgilerim çıkıyo 😂 ne güzel ince detaylar 😍

Beni çıldırtcaklar zıplicam az kaldı 😂
Ay sorma bende işte kendi fotolarıma bakıp birşeyler bulmaya çalışıyorum :KK70: Yanaklarım gitmişti çenem falan ortaya çıktı :)))) aynaya bakınca AA ben yuvarlak yüzlü değilmişim yahu diyorum 😂😂

Evet cnm haklısın kendimi bırakmamam lazım bugun s beden trenckot aldim ve güzel durdu üzerimde doğru yolda ilerliyorum.bu iki güne inat kendimi toparlayacak ve eksi ile gelecem haftaya yeni hedef koyuyorum kendime 53.9 kg olacak 💜
Harikasın canım.
Sende hedef yakın. İstikrarla devam et.

Ay sorma bende işte kendi fotolarıma bakıp birşeyler bulmaya çalışıyorum :KK70: Yanaklarım gitmişti çenem falan ortaya çıktı :)))) aynaya bakınca AA ben yuvarlak yüzlü değilmişim yahu diyorum 😂😂
Ben de aynı moddayım ama o minnak detaylar da insanı motive ediyo çok 😂😂

Kızlar sevdiğim bi şiiri burada sizlerle paylaşmak geldi içimden.

UMUŞ
Bütün iyi kitapların sonunda
Bütün gündüzlerin, bütün gecelerin sonunda Meltemi senden esen
Soluğu sende olan
Yeni bir başlangıç vardır

Parmağını sürsen elmaya, rengini anlarsın Gözünle görsen elmayı, sesini duyarsın
Onu işitsen, yuvarlağı sende kalır
Her başlangıçta yeni bir anlam vardır.

Nedensiz bir çocuk ağlaması bile
Çok sonraki bir gülüşün başlangıcıdır.

Edip Cansever

Back
X