- 23 Mart 2016
- 29.866
- 90.336
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #319.581
Bunda krema oluyor değil mi içinde :)Kendime bi kahve ısmarlama kötülüğü yaptımakşama ne yesem kii? Şöyle hafif bişeyler önerseniz mi acabası bana
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bunda krema oluyor değil mi içinde :)Kendime bi kahve ısmarlama kötülüğü yaptımakşama ne yesem kii? Şöyle hafif bişeyler önerseniz mi acabası bana
Du bakim bi emin olamadımKuzum sen bana bugünün sporunu yazmış mıydın ? Kaydetmemişim ama yazdığınıda bulamadım:)
Yok galiba baksana biBunda krema oluyor değil mi içinde :)
Yokmuş kuzu şeker sadece burda sıkıntı :)Du bakim bi emin olamadım
Yok galiba baksana bi
O zaman ne yapsam koşsam mıYokmuş kuzu şeker sadece burda sıkıntı :)
İvitt kabus gibi :)Yine mi yaaa![]()
benimde yanaklarım zayıflamış artık gülünce çizgilerim çıkıyoEvettttttt kızlar birşey fark ettim benim burnum zayıflamış![]()
![]()
![]()
harbi diyorum fotoların hepsine baktım toparlak burun gitti kemerli burun geldi
![]()
Beni çıldırtcaklar zıplicam az kaldıİvitt kabus gibi :)
Evet cnm haklısın kendimi bırakmamam lazım bugun s beden trenckot aldim ve güzel durdu üzerimde doğru yolda ilerliyorum.bu iki güne inat kendimi toparlayacak ve eksi ile gelecem haftaya yeni hedef koyuyorum kendime 53.9 kg olacakGünaydın canım.
Çok yanlış yollara sapmaya başlamışsın bu aralar. Ama biz ne söylersek söyleyelim bişey farketmez canım olan sana oluyo. Senin yürüdüğün bu yollardan geçtiğim için söylüyorum. Bi kere yoldan sapınca o eski motivasyonu yakalayamıyorsun bıkkınlık oluyo. Sonuçta ne oluyo hedefe giden yolu uzatıyorsun.
Kendine bi defter al. Fazla kilolar kaç ayda gider onu hesapla hedef oluştur. Şu tarihe kadar bu kiloda olucam diye. Altına ne yaparsan hedefe ulaşırsın düşün ve maddeler halinde yaz. Mesela 3 ayda hedefe ulaşmayı hedefliyorum diyelim. 3 ay boyunca koyduğun kuralları bozma. Tatlı ve hamur işi yemicem, hergün şu kadar spor yapıcam, şu kadar su içicem,şu kadar ip atlıcsm.... Kural koyunca sanki rutin oluşuyor ve yapmadan rahat edemiyoruz. Ve herşeyi yaz. Yazınca motivasyon artıyo.
Benim kendimce yaptıklarım bunlar sana da iyi gelir belki diye paylaşmak istedim. Bi an önce silkelen ve yola devam et![]()
Allah seni yaa iyi güldürdü beniEvettttttt kızlar birşey fark ettim benim burnum zayıflamış![]()
![]()
![]()
harbi diyorum fotoların hepsine baktım toparlak burun gitti kemerli burun geldi
![]()
Ay sorma bende işte kendi fotolarıma bakıp birşeyler bulmaya çalışıyorumbenimde yanaklarım zayıflamış artık gülünce çizgilerim çıkıyone güzel ince detaylar
Beni çıldırtcaklar zıplicam az kaldı![]()
Harikasın canım.Evet cnm haklısın kendimi bırakmamam lazım bugun s beden trenckot aldim ve güzel durdu üzerimde doğru yolda ilerliyorum.bu iki güne inat kendimi toparlayacak ve eksi ile gelecem haftaya yeni hedef koyuyorum kendime 53.9 kg olacak![]()
Ben de aynı moddayım ama o minnak detaylar da insanı motive ediyo çokAy sorma bende işte kendi fotolarıma bakıp birşeyler bulmaya çalışıyorumYanaklarım gitmişti çenem falan ortaya çıktı :)))) aynaya bakınca AA ben yuvarlak yüzlü değilmişim yahu diyorum
![]()
Evet evet çok :)) ama burnuma kadar incelediğime göre benim kafa gidiyorBen de aynı moddayım ama o minnak detaylar da insanı motive ediyo çok![]()