- 7 Kasım 2016
- 5.401
- 16.642
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #320.101
O Dünkü menümdü. Dayandım ama bugün biraz cozuttum canımDayanabilcekmisin hibişey yememişsin bugün
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O Dünkü menümdü. Dayandım ama bugün biraz cozuttum canımDayanabilcekmisin hibişey yememişsin bugün
Akşamları soğuk oluyo canım ısıtıcıyla idare ediyoruzOoo Edirne soğuduysa İstanbul da soğur yakında kış geliyo dimek
Ben amerika’nin en sicak sehirlerinden birindeyim, burda bile aksamlari sogudu baya. Bu sene kis erken geldi sankiAkşamları soğuk oluyo canım ısıtıcıyla idare ediyoruz
Selam canım özlemişiizzz yaaHanımlar selam nasılsınız?
Ben uzunca bir süredir KK'ya giremedim, ev taşıma, yeni işe başlama derken :) yeni isyerimde de açık ofis olduğu için rahat rahat giremiyorum web sitelerine, ekranı gelen geçen görüyor diye
Nasılsınız? @ayvacicegi geri dönmüşsün sen de galiba etiketi gördüm de :)
@toplight kaptanım seninle de görüşemedik maalesef, bizim bu işler o kadar apar topar oldu ki.. Birçok arkadaşımla bile doğru düzgün vedalasamadan ayrıldım Ankara'dan![]()
Teyzemde İSMEK e gidiyor 2 yıldır kadın ressam oldu çıktı ama ne tablolar neler neler bu yaşına kadaarda sulu boya bile yapmamış :) gizli yeteneklerimiz vardır belki olabilir valla :))Bence herkesin yetenekli olduğu en az bir hobi vardır.bakma sen kursbahanesiyle yaptım ama şu an başına oturup yaptığım yok.amigurumi de iğne oyası da bana çok sıkıcı geliyo mesela sabır işi.
Çocukla yolda zor oluyo su gibi aksın gitsin yolunuzSelamlar kızlar ya cumadan beri pek giremiyorum özür dilerim yarın izmire yolculuk var orda da ne kadar girerim bilmem kayınvalide kayınpeder vsyol 7 saat gözümde büyüyor valla
![]()
Uğrayamamandan anladım zaten yoğun olduğunu. Ama kolaylamışsın çok sevindim. Kreş olayı hallolur canım. Sanırım şu an annen bakıyo Umut'a. Emin ellerde sonuçta o da.Ankara'dan hiç hissedilmemisti ama korktuk gene de. Insallah yakın zamanlarda olmaz bir daha
Iyiyim Haticecim cok sagol sen nasılsın, kızlar nasıl?
Çok soru sorman çok normal malum bayadır yokum merak etmişsin teşekkür ederim mutlu oldum aslında
Umut şu an evde takılıyor, kreş ayarlayamadım henüzEvi yerlestirmek ve yeni işe alışmakla meşguldüm. Henüz onları tamamlayabildim.
Bana da öyle geliyo canım . Bi de sanırım sert bi kış geçircez bu sene.Ben amerika’nin en sicak sehirlerinden birindeyim, burda bile aksamlari sogudu baya. Bu sene kis erken geldi sanki![]()
Evet canım o yüzden tırsıyorum yarın artık eşimle araba sürme yarışı yaparız :) araba sürmek Emre'ye bakmaktan çok daha iyi :))Çocukla yolda zor oluyo su gibi aksın gitsin yolunuz![]()
İyi yolculuklar canım. Sorunsuz bi yolculuk olsun. Epey Kalacak mısınız ordaSelamlar kızlar ya cumadan beri pek giremiyorum özür dilerim yarın izmire yolculuk var orda da ne kadar girerim bilmem kayınvalide kayınpeder vsyol 7 saat gözümde büyüyor valla
![]()
Çok imreniyorum araba sürmeye bi gün ben de sürebilirim inşallahEvet canım o yüzden tırsıyorum yarın artık eşimle araba sürme yarışı yaparız :) araba sürmek Emre'ye bakmaktan çok daha iyi :))
Sağol kuzum.Perşembe yada cuma döneceğizİyi yolculuklar canım. Sorunsuz bi yolculuk olsun. Epey Kalacak mısınız orda
Aaa bak bulduk çocuk olmadan lütfen öğren bunu kendine ödev bilÇok imreniyorum araba sürmeye bi gün ben de sürebilirim inşallahbence de sen sür baba ilgilensin
![]()
Çok panikliyorum arabaların arasında sıkışıp kalcak gibi hissediyorum bakalım deneyeyim birazcık inşallah öğrenebilirimAaa bak bulduk çocuk olmadan lütfen öğren bunu kendine ödev bil ♥sonra inan vakit yok hele ki araba öğrenmek hayatında 373722.sırada gelir valla :)) eşime ben öğrettim şimdi benden iyi kullanıyor![]()
Hahaha ayy kuzum çok güldüm :) eşin habire makas falan mı atıyorda senin gözün böyle korktu :)) öğren öğren çocuk olunca el ayak araba o iş aradan çıkmış olur yağmur kar başlamadan başlayın derslere bence :)))Çok panikliyorum arabaların arasında sıkışıp kalcak gibi hissediyorum bakalım deneyeyim birazcık inşallah öğrenebilirim![]()
Benim de canim lahana cekti yaa hem kalorisi de dusuk. Bu hafta yapayim bariİyi akşamlar kızlar
menüm
Sabah
Peynir
Tere
1 dilim ekmek
Ceviz
öğlen
Lahana yemeği
Salata
akşam üzeri
Salep
akşam
Haşlanmış tavuk
Salata
su 2 litre
Spor 500 zıplamadaha da zıplarsam yazcam, 5400 adım yürüyüş @emnis
Evet çok agresif kullanıyo eşim malesefHahaha ayy kuzum çok güldüm :) eşin habire makas falan mı atıyorda senin gözün böyle korktu :)) öğren öğren çocuk olunca el ayak araba o iş aradan çıkmış olur yağmur kar başlamadan başlayın derslere bence :)))
Yap yap ben çok severim bide sarması olsa daha güzel ama diyet sonrasını bekliyorumBenim de canim lahana cekti yaa hem kalorisi de dusuk. Bu hafta yapayim bari![]()