- 23 Mart 2016
- 29.838
- 90.298
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #321.601
Hiç kaybetme inşallahÇocuğum yok ya yıpranmamış insan bakış açısı muhtemelen :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hiç kaybetme inşallahÇocuğum yok ya yıpranmamış insan bakış açısı muhtemelen :)
İnşallah güzel haberler veririm sizlere dee
Geçmiş olsun bir an önce toparlar umarım. Dediğin gibi çocuklar birbirlerine çok bulaştırıyorum maalesef. Sanırım çocuklar hastayken de enerjik olabildikleri için anneler yanılıyor ve aktivitelere devam ediyor bu da diğer çocuklar için bir risk oluyorMerhaba
Ben de oğlum yeni uyuduğu için ancak yazabiliyorum. Pazartesi şarkı grubuna gittik uzun aradan sonra, orada bir çocuk hapşırdı eyvah dedim ve bizimki de hasta yine. Baktim cicugun burnu kipkirmizi hasta hasta getirmis annesiÜstüne bir de başka bir bebek bize geldi ertesi günü, umarım ona bulaşmamıştır annesini aramaya çekiniyorum. Geceleri zaten iyi uyumuyordu şimdi hasta olunca sürekli memede. Spora diyete vakit ayiramadim sin 3 gündür ama ananas detoksu sayesinde en azından artıda değilim.
Ben çok güzel arttırıyorumÖğlen oldu ama listedeki kimse yazmadı ya bir tekCherry Mom sabit yok mu arttıran :)
Ben hastanedeyim hala. Öğleden sonraya uzayabilir işlerimiz. Arada yürüyerek eve gidip tartılsam mı diyorum :) sabah durum istediğim gibi değildi durmadan yürüyorum şimdi ödemse atmak için ama bu güne de ödem kalmaz bence. Bakalım ilerleyen saatler ne gösterecek.
Evet eklerseniz sevinirimtatlım ne yaptımn düzenli olarak gireceksen seni listeye ekleyelim mi
Tebrikler çok güzel oldu bence de :)Ben çok güzel arttırıyorum-1
güzel kapanış yaptım
![]()
Ekside misin? Artıda değilsindir diye düşünüyorumTebrikler çok güzel oldu bence de :)
Keşke ben de şöyle bir çıkış yapsaydım ama sabah tartısı hiç umut vermiyor :)
HarikasınnnnBen çok güzel arttırıyorum-1
güzel kapanış yaptım
![]()
Çok geçmiş olsun hemencecik toparlanırsınız inşallahHayırlı cumalar
Akşam oğlum ateşlendi sabah doktordaydık bendede biraz kırıklık başladı
Sabah artıydım aç gittim dolaştım biraz sabite düştüm anca, üstünede regi oldum.dün ananas salata yedim yoksa artı gelirdim herhalde.
Yani 74.8toplight
Cherry Mom Dün 20 dk stepper 30 dk yürüyüş
sizede geçmiş olsun canımMerhaba
Ben de oğlum yeni uyuduğu için ancak yazabiliyorum. Pazartesi şarkı grubuna gittik uzun aradan sonra, orada bir çocuk hapşırdı eyvah dedim ve bizimki de hasta yine. Baktim cicugun burnu kipkirmizi hasta hasta getirmis annesiÜstüne bir de başka bir bebek bize geldi ertesi günü, umarım ona bulaşmamıştır annesini aramaya çekiniyorum. Geceleri zaten iyi uyumuyordu şimdi hasta olunca sürekli memede. Spora diyete vakit ayiramadim sin 3 gündür ama ananas detoksu sayesinde en azından artıda değilim.
harikasın tebriklerBen çok güzel arttırıyorum-1
güzel kapanış yaptım
![]()
Sağol canım sanada sağlıklı bir tedavi diliyorum güzel haberlerini alalım inşallahÇok geçmiş olsun hemencecik toparlanırsınız inşallah
İnşallaaahsizede geçmiş olsun canım
harikasın tebrikler
Sağol canım sanada sağlıklı bir tedavi diliyorum güzel haberlerini alalım inşallah
Maalesef sabitimEkside misin? Artıda değilsindir diye düşünüyorum
Bu hafta sabitler haftası oldu. Olsun haftaya güzel olurMaalesef sabitimşimdi eve geldim değişen bir şey yok.. yine sabit yine sabit. Boşuna aç susuz bekledim.