- 23 Mart 2016
- 29.839
- 90.299
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #322.861
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu haftasonu gidebilirim pazar belki. Ya da bi dahaki hafta haftaici bi sabah. Ikisinin arasi uzasin istedim biraz ama cok uzatirsam da regl donemim yaklasicak odem vs. O yuzden bi 10 gun icinde falan gitmem lazim:)Bir daha ki ölçüm ne zamnn ? Bence keesin güzel bir değişim vardır
günaydınlarr
kızlar malum koşturmacalarım devam ediyor geçmişi okudum ama yazamadım
@dennisgo doğum günün kutlu olsun
fancynancy tatlım kuzularının doğum günü kutlu olsun
kremsokola
![]()
![]()
bu boncuklar sana maşallah tatlım
Kendimde çok söz söyleme hakkı bulmasam da arkadaşım, akşam ya pilavı ya da ekmeği seçmeliydin diye bir tavsiyede bulunabilirim.Pazartesi menüm.
Sabah 1domates 6 zeytin 2k.kutusu peynir
1 dilim k.ekmegi
Ara sekersiz türk kahvesi
Ögle 2 domates salatalik sögüş 1elma
Ara limonlu soda
Aksam kiymali yumrta (2tane)1dilim k.ekmek
2 y.kasigi pilav
2litre suCherry Mom
Şu akşam ekmeklerini sabah ya da öğleye çeksek daha güzel olacak vallahi. Aynı hataları bende yapıyorumSabah haşlanmış yumurta peynir 5 adet yeşil-siyah zeytin 1 kupa yeşilçay yeşillik salata
Öğle -
Ara çay kuru meyve
Akşam tonbalıjlı salata
1 kase çorba
2 dilim ç.ekmeği
Aaaaaa bende bendeeeeTesekkurler canim. Valla aklim fikrim hamur isinde ekmeksiz doymayanlardanim.
tatlim simdi nasilsin
Evet anestezi etkisinden çıkmaya çalışıyorum nedense ağlayarak geldim. Yeni odaya getirdiler
Gecmedimo daha kaptanimçok iyi yaaa ben şu ara belimden dolayu spor yapamıyorum çok ağrım oluyor
ŞahaneSabah
Filtre kahve
1 yumurta
Ara
Çay, çay ve çay
Öğle
2 kepçe mercimek çorbası
1 porsiyon etli taze fasulye
2 yk pilav
Ara
Filtre kahve ve çay
2 küçük parça bitter çikolata
Akşam
2 kepçe tavuk suyu çorba
1 şinitzel
Su: daha iki litreyi tamamlayamadım ama azimliyim
Spor; Maalesef yok
İyi akşamlar kızlar yazamıyorum çok fena hastayım 2 gündür boğazlarım yara oldu resmen su dahi içemiyorumuzun zamandır işk defa böyle hasta olup yataklara düştüm
![]()
Cok gecmis olsun nolacak boyle bende hala iyi sayılmamÇok geçmiş olsun canım. Ben de fenayım. Çocuklar 1 haftadır hastaydı lar zaten onları iyi ettim kendim oldum. Her yerim ağrıyor
Aa emnis yalniz değilsin bak benide etiketliyememisİyiyim, kasıklarım baya ağrıyo ama iyiyim şükürsen nasılsın? @Leyl-i-fer
Selam canım geçmiş olsun evde okula giden çocuk varsa evden hastalık uzak durmuyor anlaşılanSelam kızlar ufaklık iyileşti şimdi ben hastayım dövmüşler dövüşler bir kıyıya atmışlar gibi her yerlerim ağrıyor
Sizler neler yapıyorsunuz ne var ne yok grupta 1 haftadır okuyamadım bile umarım herkes iyidir
Etiket beceremiyorum galiba dicem ama bazen de oluyoAa emnis yalniz değilsin bak benide etiketliyememis
Bugun bacaklarimda agriyo yürüyüş yapamadım yarin yine doktora gidicem
Çok geçmiş olsunSelam kızlar ufaklık iyileşti şimdi ben hastayım dövmüşler dövüşler bir kıyıya atmışlar gibi her yerlerim ağrıyor
Sizler neler yapıyorsunuz ne var ne yok grupta 1 haftadır okuyamadım bile umarım herkes iyidir