- 14 Aralık 2007
- 3.133
- 7.596
- 683
- 34
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #323.181
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben kahveye bagimliyim ayvacicegi ya, onu azalticagima selulitli selulitli otururum biliyorum kendimi:))Acaba kahveyi mi azaltsa kahve selülit yapar diyenler var, doğru mu bilmiyorum..
O nedenmis acaba? Ben yiyorum firinda patates bazen, kalorisi de cok degil diye biliyodum. Cok yaglarsan falan diye mi kalorili demisler ki?Ben bir ara bi yazı paylasmistim firin yemeği olarak patates,kizartmasindan bile daha kaloriliymis.sik yememek lazim.
Benim bildiğim patates makarna gibi nişastalar soğuk yenirse daha iyi ama bunu duymadım. Ben de fırında yiyorum.Ben kahveye bagimliyim ayvacicegi ya, onu azalticagima selulitli selulitli otururum biliyorum kendimi:))
O nedenmis acaba? Ben yiyorum firinda patates bazen, kalorisi de cok degil diye biliyodum. Cok yaglarsan falan diye mi kalorili demisler ki?
Sağol canım benim. Elimden geldiğince almamaya çalışcam. İnşallah bir an önce tekrar takımda oluruz ikimizdekardelelen321 cok gecmis olsun ama kilo alma sakin sen gelene kadar ben de eski kiloma ineyim de beraber takimda olalim
![]()
Sağol canım benim
esra cım bu listeyi bana da atsana
Saol canım çok işime yarayacak, bu yazıdaki gibi saracağım.. ben kirlenmemesi için saracaktım ama zarar görmemesi için ne yapacağımı bilmiyordum. Şimdi daha iyi öğrendim bence :)Koltuk takımı ve yatakların kirlenmemesi için önce streç ile sarmayı öneriyoruz. Streç ile sardıktan sonra yine zarar görebilecek gölgeler koli parçaları ile desteklenmeli, ardından en az üç kere balonlu naylon ile sarılmalıdır. Unutmayın mobilya ne kadar ağır ve hacim olarak büyük ise o kadar çok balonlu naylon ile sarılmalı.
Şöyle bi yazı buldum işine yararsa. Benim de gözümde çok büyüyo böyle işler çok haklısın kolaycacık geçsin gitsin![]()
Merhaba canım hoşgldin aramıza :) 1. Saydaki kurallarımıza göz gezdirdin mi ? Okudum ve kabul ettim diye bize döner misin :) yazmadın sanıuorum ? Birde hedef kilon nedirMerhaba arkadaşlar
Bende araniza yeni katıldım inşallah beraber zayıflarız. Pazartesi günü 82.8 ile karabuğday diyetine başladım. Bir haftanın dolmasını iple cekiyorum![]()
Anam koltuğa streç mi yeterKoltuk takımı ve yatakların kirlenmemesi için önce streç ile sarmayı öneriyoruz. Streç ile sardıktan sonra yine zarar görebilecek gölgeler koli parçaları ile desteklenmeli, ardından en az üç kere balonlu naylon ile sarılmalıdır. Unutmayın mobilya ne kadar ağır ve hacim olarak büyük ise o kadar çok balonlu naylon ile sarılmalı.
Şöyle bi yazı buldum işine yararsa. Benim de gözümde çok büyüyo böyle işler çok haklısın kolaycacık geçsin gitsin![]()
,Kuzum çok sağol. İnşallah çabucak toparlarım dönerim sahalara. Ben de sizleri seviyorum fazla da ayrı kalamam zaten
![]()
Ya ben geçenn senede spor yaparken bacağımı incittim nasıl beceriyorsam o zman birde emziriyordum ne film çekilebildi nede krem hap kullanabildim *
Selam kızlar.
Maalesef hiç uğrayamadım. Dün biraz okudum ama cevap yazamadım.
Çok kötü hastalandım. Uzun zamandır böyle hastalandığımı bilmiyorum. Bi de üstüne hiç dinlenemiyorum.. Çok kötü bi durumdayım. Sürüne sürüne yemek yapıyorum 2 gündür. Bugün de üstüne adet oldum. Dün gece hiç uyumadım büyük kızım ateşlendi. Buraya son zamanlarda hiç faydam olmadı zaten. Yarın da çok kötü bi tablo görücem biliyorum.
Biraz toparlanabilmek adına izin kullanmak istiyorum. @toplightCherry Mom
Yine hiç bişey anlamadımEvet cumartesi olcak, 8i de gelmiş bugüne ama 7-8 hücreli olmaları beklenirken 3 hücreli de varmış 6-7-8 de. Bakalım 5e kimler gitcek![]()
Ya ben geçenn senede spor yaparken bacağımı incittim nasıl beceriyorsam o zman birde emziriyordum ne film çekilebildi nede krem hap kullanabildim *bu ağrıda ne kadar sürede geçmezse gitmek lazım doktora acaba gerçi bir ezilme bile 2 haftada geçiyor değil mi
Olacak tabiki canımm sen motivasyonunu hiç bozma yeter kiCherry Mom bende istiyorum listeyi. Bir 90 nın altına düşsem. Moralmen yükseleceğim.
İşine yaradıysa ne mutluSaol canım çok işime yarayacak, bu yazıdaki gibi saracağım.. ben kirlenmemesi için saracaktım ama zarar görmemesi için ne yapacağımı bilmiyordum. Şimdi daha iyi öğrendim bence :)
Sanırım onlar için daha büyük streçler varAnam koltuğa streç mi yeteryetse onu streçleyecek babayiğt nerde
![]()
Ben de pek anlamıyorum sanırım iyi bişeyYine hiç bişey anlamadımiyi bişey dedin galiba :))
Ama çok az kalmış kuzum yaaa rabbimm yüzünü hep güldürsün şu süreçte
Regl olacağım karnım ağrımaya başladı bugün. Ağrılarım azaldı ama regl ile ilişkili olabilir. Takip ediyorum şimdilik. Taşınma da fena değil. Zamana yaydığımız için iyiyiz ama hep gündem de taşınmak o kısım sıkıcı. Mobilyalar zarar görmeden nasıl gidecek bir dert de bu :) yemek odası modüler sökülecek zaten de koltuklar için çözüm lazım :)