Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Acaba kahveyi mi azaltsa kahve selülit yapar diyenler var, doğru mu bilmiyorum..
Ben kahveye bagimliyim ayvacicegi ya, onu azalticagima selulitli selulitli otururum biliyorum kendimi:))
Ben bir ara bi yazı paylasmistim firin yemeği olarak patates,kizartmasindan bile daha kaloriliymis.sik yememek lazim.
O nedenmis acaba? Ben yiyorum firinda patates bazen, kalorisi de cok degil diye biliyodum. Cok yaglarsan falan diye mi kalorili demisler ki?

Ben kahveye bagimliyim ayvacicegi ya, onu azalticagima selulitli selulitli otururum biliyorum kendimi:))

O nedenmis acaba? Ben yiyorum firinda patates bazen, kalorisi de cok degil diye biliyodum. Cok yaglarsan falan diye mi kalorili demisler ki?
Benim bildiğim patates makarna gibi nişastalar soğuk yenirse daha iyi ama bunu duymadım. Ben de fırında yiyorum.

Merhaba arkadaşlar bugün kü menüm
Sabah 08.00 1 adet haşlanmış yumurta 1yk tulum peyniri dometes salatalık yeşillik 1 dilim tam buğday ekmeği
Ara yok canım istemedi
Ögle13.30 5 yemek kaşığı ıspanak dünden kalan 1 yemek kaşığı yoğurt
Ara yok
Akşam 18.45 etli 3 adet biber dolması 1 yemek kaşığı yoğurt biberler küçüktü ondan 3 tane yedim
Yatmadan 1 portakal yada mandalina yerim sanırım

Koltuk takımı ve yatakların kirlenmemesi için önce streç ile sarmayı öneriyoruz. Streç ile sardıktan sonra yine zarar görebilecek gölgeler koli parçaları ile desteklenmeli, ardından en az üç kere balonlu naylon ile sarılmalıdır. Unutmayın mobilya ne kadar ağır ve hacim olarak büyük ise o kadar çok balonlu naylon ile sarılmalı.
Şöyle bi yazı buldum işine yararsa. Benim de gözümde çok büyüyo böyle işler çok haklısın kolaycacık geçsin gitsin 🌸
Saol canım çok işime yarayacak, bu yazıdaki gibi saracağım.. ben kirlenmemesi için saracaktım ama zarar görmemesi için ne yapacağımı bilmiyordum. Şimdi daha iyi öğrendim bence :)

Merhaba arkadaşlar
Bende araniza yeni katıldım inşallah beraber zayıflarız. Pazartesi günü 82.8 ile karabuğday diyetine başladım. Bir haftanın dolmasını iple cekiyorum🤗
Merhaba canım hoşgldin aramıza :) 1. Saydaki kurallarımıza göz gezdirdin mi ? Okudum ve kabul ettim diye bize döner misin :) yazmadın sanıuorum ? Birde hedef kilon nedir

Koltuk takımı ve yatakların kirlenmemesi için önce streç ile sarmayı öneriyoruz. Streç ile sardıktan sonra yine zarar görebilecek gölgeler koli parçaları ile desteklenmeli, ardından en az üç kere balonlu naylon ile sarılmalıdır. Unutmayın mobilya ne kadar ağır ve hacim olarak büyük ise o kadar çok balonlu naylon ile sarılmalı.
Şöyle bi yazı buldum işine yararsa. Benim de gözümde çok büyüyo böyle işler çok haklısın kolaycacık geçsin gitsin 🌸
Anam koltuğa streç mi yeter 🙄🙄🙄 yetse onu streçleyecek babayiğt nerde 😂

kardelelen321 kardelelen321 Cherry Mom Cherry Mom gecmisler olsun ya, nazar degdi takima :KK43:
Ya ben geçenn senede spor yaparken bacağımı incittim nasıl beceriyorsam o zman birde emziriyordum ne film çekilebildi nede krem hap kullanabildim *😒 bu ağrıda ne kadar sürede geçmezse gitmek lazım doktora acaba gerçi bir ezilme bile 2 haftada geçiyor değil mi

Selam kızlar.
Maalesef hiç uğrayamadım. Dün biraz okudum ama cevap yazamadım.
Çok kötü hastalandım. Uzun zamandır böyle hastalandığımı bilmiyorum. Bi de üstüne hiç dinlenemiyorum.. Çok kötü bi durumdayım. Sürüne sürüne yemek yapıyorum 2 gündür. Bugün de üstüne adet oldum. Dün gece hiç uyumadım büyük kızım ateşlendi. Buraya son zamanlarda hiç faydam olmadı zaten. Yarın da çok kötü bi tablo görücem biliyorum.
Biraz toparlanabilmek adına izin kullanmak istiyorum. @toplight Cherry Mom Cherry Mom

çok geçmiş olsun kardelencim. İnanılmaz yaygın bu aralar ağırgrip salgını var. Çok dikkat et kendine. Bu arada okullarda da çok var. Benim kızım geçen sene her türlü virüsü aldı eve getirdi. Bu sene biraz ağırdan alıyor sanki. Alıştı diyemeyeceğim ama sürekli yaptığım bir karışımdan yediriyorum belki direncini arttırmış olabilir diye düşünüyorum. Küçük bir kavanozun içine, bal, dilimlenmiş mandalina, kabuk tarçın ve rendelenmiş zencefil koyup dolaba koydum. Her gün 1 kaşık yediriyorum mutlaka. Direncini arttırdı bence kesinlikle. Sen de dene.

Evet cumartesi olcak, 8i de gelmiş bugüne ama 7-8 hücreli olmaları beklenirken 3 hücreli de varmış 6-7-8 de. Bakalım 5e kimler gitcek 😄
Yine hiç bişey anlamadım 🙈iyi bişey dedin galiba :))
Ama çok az kalmış kuzum yaaa rabbimm yüzünü hep güldürsün şu süreçte

Ya ben geçenn senede spor yaparken bacağımı incittim nasıl beceriyorsam o zman birde emziriyordum ne film çekilebildi nede krem hap kullanabildim *😒 bu ağrıda ne kadar sürede geçmezse gitmek lazım doktora acaba gerçi bir ezilme bile 2 haftada geçiyor değil mi

Neren ağrıyor emniscim? Kaçırdım sanırım okurken? Sorun nedir? Geçmiş olsun...

Cherry Mom Cherry Mom bende istiyorum listeyi. Bir 90 nın altına düşsem. Moralmen yükseleceğim.
Olacak tabiki canımm sen motivasyonunu hiç bozma yeter ki
Şimdilik liste dışı alt liste dediğimiz grupta olacaksın ama aynen liste gibi takip edip yüzde hesaplayacağız o yüzden cuma mutlaka kilo bildirimi yap canım
2 haftayı böyle geçirdikten sonra da düzenli bildirim vs olursa asıl listedesin 😍

Saol canım çok işime yarayacak, bu yazıdaki gibi saracağım.. ben kirlenmemesi için saracaktım ama zarar görmemesi için ne yapacağımı bilmiyordum. Şimdi daha iyi öğrendim bence :)
İşine yaradıysa ne mutlu 😍
Anam koltuğa streç mi yeter 🙄🙄🙄 yetse onu streçleyecek babayiğt nerde 😂
Sanırım onlar için daha büyük streçler var 😂 yoksa yapılacak iş değil
Yine hiç bişey anlamadım 🙈iyi bişey dedin galiba :))
Ama çok az kalmış kuzum yaaa rabbimm yüzünü hep güldürsün şu süreçte
Ben de pek anlamıyorum sanırım iyi bişey 😂 çift embriyoya ikna edemedim ama olsundu 🤪

Regl olacağım karnım ağrımaya başladı bugün. Ağrılarım azaldı ama regl ile ilişkili olabilir. Takip ediyorum şimdilik. Taşınma da fena değil. Zamana yaydığımız için iyiyiz ama hep gündem de taşınmak o kısım sıkıcı. Mobilyalar zarar görmeden nasıl gidecek bir dert de bu :) yemek odası modüler sökülecek zaten de koltuklar için çözüm lazım :)

Denizcim kolay gelsin. Taşınma işi zordur. Umarım kolaylıkla halledersiniz. Daha yeni dönmüştün yerine yurduna. Çok hızlı yaşadın bu aralar.😃 Nerden, nereye taşınıyorsun?

Back
X