Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Benim eşim biliyo kullandığımı ama yine nickim bilinsin istemem 😂 kötü olmuş, telefonuna bakan da ayrı ayıp etmiş yani özel alan diye bişey olmalı 🤨
Aynen öyle,bazi yaratıkların merakinin sınıri yok maalesef

Gunaydin kizlaar. Yeniden menu bildirimiyle karsinizdayim:)

Oglen: 7 tane kofte, bi parca izgara et (60-70 gr civari), 2-3 kasik haslanmis taze fasulye, yesil salata
Aksam: 150 gr izgara ton baligi, bol salata, 1 kare bitter cikolata

Bugunku spor: 17 bin adim
Dunku spor: 15 bin adim + 30 dk bolgesel Cherry Mom Cherry Mom

yürüyüşten bişeycik olmaz yaa yat yat içim şişiyo 😄

Teşekkür ederimm inşallah hayırlısıyla nasip olur 🤗 bugün iki gün oldu

Benim doktorum da ilk üç gün çok uzun süreli olmamak kaydıyla, sonrasında da tempolu olmamak kaydıyla izin verdi. Başımdakiler olmasa yüricem de darlandırdılar beni 😄

Doktorum çok katı değil de evdekiler katı 😄 bakalım az kaldı teste 🤩
Hadi inşallah hayırlı haberlerini alırız.
Hep beraber mutlu oluruz.

Bir haftalık kara buğday diyetim bitti. 82.7 ile başlamıştım 79.9 olmuşum. Ama regli döneminde olduğum için sonuçtan pek emin değilim. Inşallah cuma günü daha iyi bir sonuç görürüm. Karabuğday diyetine güvendim hedefi de baya sallamışım :110::110:
Bence gayet iyi zayıflamışsın

İyi yapmışsın canım. Her fırsatı değerlendirmek lazım.. sen de bunu çok güzel başarmışsın tebrikler
Aslinda tum gun cocuk odakli yasiyorum onun hareketi vesaire onemli diye genelde onunla yuruyuse cikiyoruz o da tabi yavas oluyor onu hareketten saymiyorum ama bu aksam spor salonuna kayit yaptirmaya gidecegim :KK49:

Menü
Sabah
1 haşlanmış yumurta
Öğle
6 7 tl barbunya
Bulgur pilavı 3 yk
Akşam
2 kepçe mercimek çorbası
8 yk taze fasulye susuz
3 yk yoğurt
Ara
Avuç içi kadar çekirdek bir tane oreo
Mandalina 🙈
Su 2 litre
Oreoya kadar güzelmş.
Ama bu gün telafi edersin canım.

Yok canım kendi kendime bi türlü sağlıklı beslenme tarzı birşeyler yapmaya çalıyorum Bu hafta pek sıkıyım hedefim ortalama 1.5 kilo cumaya kadar
Hedef güzel.
Bu beslenme ile gider Kilolar .

Aman aman öyle bi sey okudum ben forumda yengesimi gorumcesimi telefon dan görüyor nickini butun mesajlarini okuyor ailede skandal boşanacak duruma geliyolar,evlerden irak🙄
Yapan da saygısızmış yani.
Niye bir başkasının telefonuna bakarsın ki.

Gunaydin kizlaar. Yeniden menu bildirimiyle karsinizdayim:)

Oglen: 7 tane kofte, bi parca izgara et (60-70 gr civari), 2-3 kasik haslanmis taze fasulye, yesil salata
Aksam: 150 gr izgara ton baligi, bol salata, 1 kare bitter cikolata

Bugunku spor: 17 bin adim
Dunku spor: 15 bin adim + 30 dk bolgesel Cherry Mom Cherry Mom

Spor menü herşey süper.

Bir haftalık kara buğday diyetim bitti. 82.7 ile başlamıştım 79.9 olmuşum. Ama regli döneminde olduğum için sonuçtan pek emin değilim. Inşallah cuma günü daha iyi bir sonuç görürüm. Karabuğday diyetine güvendim hedefi de baya sallamışım :110::110:
Gayet güzel gitmiş. Tebrikler.
Bundan sonra devam mı karabuğdaya

Tebrikler canım.. iyi gitmiş incelmen nasıl peki? Ben 4-5 kg verince bir beden düşüyorum sende de bu kilo ile benzer bir durum olmuştur sanırım . Regl nedeniyle biraz daha + görünüyor olduğunu sanıyorum

Tebrikler canım.. iyi gitmiş incelmen nasıl peki? Ben 4-5 kg verince bir beden düşüyorum sende de bu kilo ile benzer bir durum olmuştur sanırım . Regl nedeniyle biraz daha + görünüyor olduğunu sanıyorum
Basen 1santim bacak 1santim ince bel 7santim alt karın 3 santim kol 1 santim göğüs 2 santim inceldi

Back
X