• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Selam kızlar
Bu hafta pek buralarda olmayacağım taşınma işleri nedeniyle.. sabah kilo bildirimi yapamadım şimdi yapayım.. 67 idim sabah.. bu artıdan sen sorumlusun akşam saati çay ile yenilen kurabiye :kızgın:kendime çeki düzen vermeye çalışacağım. Olursa olur olmazsa yeni evde temiz bir sayfa açarım artık :)
Kolay gelsiin hemencecik yerleşirsin umarım 🌸

Arkadaşlar Merhaba,
Geçen haftadan beri kendimi kaybetmiş durumdayım. Kardeşimin bebeği oldu, hala oldum.🙈 Yardımcı olabilmek adına 2 haftadır gidip geliyorum. E kızımın da okul işleri var bir de al-bırak, oyun oyna, aktivite yap derken bir de demirim çok düşüktü artık sürünüyordum. 2 gün önce demir iğnesi yaptırdım gözüm açıldı resmen. Şimdi B ve D vitaminlerine de başladım. Daha iyiyim. Geçen hafta o halsizlikle ve ömrümün yollarda geçmesi sebebi ile diyeti bırakmaya meyillendim ve diyetisyen randevumu iptal ettim. Bu hafta Çarşamba günü gideceğim yeniden kontrole. Kilo aldığımı düşünmüyorum ama vermedim de... Durumdan haberdar ederim. Bu hafta toparlanıyorum ve söylediğiniz gibi ne kadar asosyal olursan o kadar düzene giriyorsun. Sanırım asosyal olacağım artık.😬
Aaaa gözünüz aydın canım :) 😍😍😍 kötü bir durum olmadığına sevindim
Bu koşturmacada kilo almamanda büyük başarı 😍

Selamlar kizlar
Sabah 2 yumurta 2 d ekmek az peynir 2 zeytin
Oglen 2 sigara böreği 1 tabak corba
Aksam 1 tabak ciger sote 2 kasik pilav olabilir salata
Su 2 litre spor 30 dk yürüyüş
Cherry Mom Cherry Mom

Her haftasonu gibi
Yani sonucu da aldinmi kesinmi
Evet çok şükür kanda da pozitif ama bakalım sağlıklı ilerler inşallah 🤗
Haftasonları hem çok güzel hem çok kötüüü

Oyy kuzum inş ne zMann gideceksin doktora ? Kanda değer kaç çıktı detaylı anlat 😂😂😂😂
Doktora sonucu attım ne diyecek bilmiyorum henüüz 😄 beta 68,5 çıktı. Ama tahminimce keseye daha 10-15 gün var olsun ben kandaki değeri görünce epey rahatladım en azından 😄
Ayy cok sevindim saglikla dogur insallah🤩
Yaa amiin inşallah sağlıkla ilerler de nasip olur 😍

Doktora sonucu attım ne diyecek bilmiyorum henüüz 😄 beta 68,5 çıktı. Ama tahminimce keseye daha 10-15 gün var olsun ben kandaki değeri görünce epey rahatladım en azından 😄

Yaa amiin inşallah sağlıkla ilerler de nasip olur 😍
Çok şükür evet hergün kaç katına çıkacak o değer maşallah ❤️

Merhaba iyi aksamlar
Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
3 zeytin
1 tk kadar lor peyniri
Öğle
1 kase tavuk çorbası
Ara
2 kayısı
Akşam
5 köfte
1 kase yoğurt
3 lt su
35 dk cardio
1 saat 15 dk yürüyüş
500 ip
Menü spor harika canım.
Tebriklet

Heh şöyle keyiflendirin beni.
Cherry Mom Cherry Mom senin yavrus neler yapti bugun bakalim,
Resmide minnos kendi gibi😍
Sağol teyzesi:) biz bugün iyiydik artık ağlama sızlama yok maşallah öğle yemeğine kadar kaldı yarın kahvaltıdan itibaren gideceğiz bakalım hiç kahvaltıya katılmamıştı adım adım ilerliyoruz :))

Sağol teyzesi:) biz bugün iyiydik artık ağlama sızlama yok maşallah öğle yemeğine kadar kaldı yarın kahvaltıdan itibaren gideceğiz bakalım hiç kahvaltıya katılmamıştı adım adım ilerliyoruz :))
Pawlover la sen yeniden dogurtacaksiniz bana😂ozledim küçüklük lerini,parklarin onunden gecerken gozum kayiyo hep yaa🙄

Pawlover la sen yeniden dogurtacaksiniz bana😂ozledim küçüklük lerini,parklarin onunden gecerken gozum kayiyo hep yaa🙄
Yaaaa bende öyle olacak mıyım acaba :) eskiden 3 4 çocuğum olsun diyen ben şimdi o defterleri kapadım 😂

Yaaaa bende öyle olacak mıyım acaba :) eskiden 3 4 çocuğum olsun diyen ben şimdi o defterleri kapadım 😂
Himm tahminen ya 2021 de yada emre 10 yaşındayken dogugursun bi tane daha🥰🥰

Back
X