Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

İyi düşünmüşsün canım.
Aman iyileşsinde.
Okula 1 gün sıkıntı olur.
Sonra alışır tekrardan.
kapıdan girene kadar sınıfta unutuyor herşeyi başta biraz sıkıntı olabilir bakalım yapacak birşey yok düzelsinde çocuklar hep hasta kreşte çalışan ailelrrr mecbur gönderiyor :(

kapıdan girene kadar sınıfta unutuyor herşeyi başta biraz sıkıntı olabilir bakalım yapacak birşey yok düzelsinde çocuklar hep hasta kreşte çalışan ailelrrr mecbur gönderiyor :KK43:
Evet zaten o mecburiyetten ötürü hastalık tükenemiyo bi türlü inşallah ilk ve son olur kuzucuklar hasta olunca içi gidiyo insanın 😔

Gunaydinlaaar. Bugunku menum

Sabah: 2 dilim ekmek, yarim avokado, yarim domates, 2 haslanmis yumurta, 2 kk peynir
Ara: 7 kasik yogurt, 1 olcek protein tozu
Aksam: bugulama balik, bol salata

Spor: 30 dk pilates Cherry Mom Cherry Mom
Harika menü canım.
Afiyet olsun.

Tabiki etken, mesela benim deli gibi özgürlükçü bi ruhum var ama anne yetiştirmesinden ötürü baskılanmış 😂 baskılanmasaymış beni tutabilene aşk olsun yeşilli morlu saçlardı, bisiklete atlayıp sırtıma çadırımı alıp gezmekti derken asla yerleşik hayata adım atmazdım sanırım 😂 ama o içimde var yapmasam da 🙈 onun içimde oluşunu da seviyorum 🤩
Azıcık bende de olsa bundan.
Ben de tam tersi evcimen.
Kuralların dışına çıkmayı sevmeyen.
Biraz deli ruhlu olmayı isterdim.

Azıcık bende de olsa bundan.
Ben de tam tersi evcimen.
Kuralların dışına çıkmayı sevmeyen.
Biraz deli ruhlu olmayı isterdim.
Kuralların dışına çıkmayı ben de sevmem beni rahatsız edecek hiç bişeyi kimseye yapmam ama kimseyi etkilemeden çıkılabilecek en uç noktaya çıkayım çok isterim 😄 önce kendi mutluluğum kafasındayım biraz bencillik galiba ama aşamıyorum 🙈

Tabiki etken, mesela benim deli gibi özgürlükçü bi ruhum var ama anne yetiştirmesinden ötürü baskılanmış 😂 baskılanmasaymış beni tutabilene aşk olsun yeşilli morlu saçlardı, bisiklete atlayıp sırtıma çadırımı alıp gezmekti derken asla yerleşik hayata adım atmazdım sanırım 😂 ama o içimde var yapmasam da 🙈 onun içimde oluşunu da seviyorum 🤩
Çocuğunda sana çekerse 😂 neyse anne ile baskılanabiliyorsa o da bişey tutabilmişler en azından :)))

Çocuğunda sana çekerse 😂 neyse anne ile baskılanabiliyorsa o da bişey tutabilmişler en azından :)))
inşallah annem gibi bi anne olabilirim 🤗 arkadaş olması gerektiği yerde arkadaş anne olması gerektiği yerde anne olduğundan galiba tüm kararlarımı hep onu düşünerek veririm hala 🙈
Oğlak burcuyum.
Hiç oğlak tanıdığım yoktu 🤗
Artık verme zamanı değil 😂
Evet ama olsundu ödemler gidincr seviniyorum 😂 bakalım bugünkü kan nasıl çıkacak 🤩

A bugün mü ikinci kan hadi bakalım hayırlısı
Vajinal ultrason da bakılabilir aslında biz 6.haftada öyle kalp atışını duyduk ❤
Eveet çok heyecanlıı 🙈 tüp bebek merkezi uzakta olduğu için orda vermiyorum kan değerine göre tarih vercek o zaman inşallah duyarım bende 💜

inşallah annem gibi bi anne olabilirim 🤗 arkadaş olması gerektiği yerde arkadaş anne olması gerektiği yerde anne olduğundan galiba tüm kararlarımı hep onu düşünerek veririm hala 🙈

Hiç oğlak tanıdığım yoktu 🤗

Evet ama olsundu ödemler gidincr seviniyorum 😂 bakalım bugünkü kan nasıl çıkacak 🤩
Artık var canım.

Buda 3 yıl önceden :))
pawlover pawlover beni tee buraya götürdün :))

Eklentiler

• Screenshot_2019-12-25-13-26-57-149_com.android.chrome.webp
    Screenshot_2019-12-25-13-26-57-149_com.android.chrome.webp
    22,8 KB · Görüntüleme: 24
Back
X