• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Göz kararıyor 🙈 bizimde hafta sonu misafir vardı ya.bursadan çikolata kaplı kestane getirmişler 🙈 dolapta kuzu gibi duruyor 😲😲😲😲
cnm,
Sakın yeme!!
Gönder bana ben hepsini imha ederim. için rahat olsun.:KK70:

Allah yardımcın olsun canım. Bizde de aynı durumlar. geçen hep beraber markete gittik kızlar babalarıyla arabada beklediler ben alış veriş yapıp döndüm ama suratla r beş karış. Zaten büyük sürekli şikayetçi arkadaşlarını da özlemiş herşey çok sıkıcıymış. Allah bize sabır versin ne diyeyim😭😭😭
Amin kuzummm 😣😣

Azıcıkta gülelim 😂😂

Eklentiler

• 88F3A334-F252-468B-9DF7-215E784CC0FE.webp
    88F3A334-F252-468B-9DF7-215E784CC0FE.webp
    14,7 KB · Görüntüleme: 21
Kendimi çok kötü hissediyorum ya. Şimdiden çok sıkıldım bu durumdan evdeyiz dışarı market dışında çıkmıyoruz. Ama yine de bir tedirginlik yaşıyorum. Rahat değilim evde. Inşallah bir an önce biter bu kabus virüsten korunsak bile psikolojik olarak nasıl koruyacağız kendimizi bilmiyorum.

Kendimi çok kötü hissediyorum ya. Şimdiden çok sıkıldım bu durumdan evdeyiz dışarı market dışında çıkmıyoruz. Ama yine de bir tedirginlik yaşıyorum. Rahat değilim evde. Inşallah bir an önce biter bu kabus virüsten korunsak bile psikolojik olarak nasıl koruyacağız kendimizi bilmiyorum.
Bende sanki beni eve kitlemislerr gibi geliyor 😣Allah sonumuzu hayır etsin başka şeye odaklanmanız lazım o da zayiflama 😄😄

Bırakmak yok :KK20: hadi mezuniyeti uzatma artık ♥♥♥
Ben diyete devam ediyorum. Bozmadım. Ama şu an aklım diyette değil.
Üstüne bi de önümüzdeki hafta regl haftam. o da biraz canımı sıkıyo.

Back
X