- Konu Sahibi Cherry Mom
- #338.041
Daha hızlı bile yaparsınBen hepinizden once mezun olurum.kac kilom kaldi şunun şurasinda ayda 1 kilo versem araliga mezunum
hafta 250 gr verdim mi tamamdir bu is.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Daha hızlı bile yaparsınBen hepinizden once mezun olurum.kac kilom kaldi şunun şurasinda ayda 1 kilo versem araliga mezunum
Gülecem mi ne yapacam bilemedim kaldım öyleCok zor nerenden verecen derecelik kiloyu![]()
Belli olmaz cnm. Takılıp kalırım yine diye korkuyorum
Ben hepinizden once mezun olurum.kac kilom kaldi şunun şurasinda ayda 1 kilo versem araliga mezunum
Takılmazsın inşallahBelli olmaz cnm. Takılıp kalırım yine diye korkuyorum![]()
Rica.ederim canım aynenVavvv çok heyecan verici bir tablo olmuş. Teşekkürler cnm![]()
Son 5 6 kg ye gel eklerimBizi niye eklemedin kiz![]()
Lahana da 5.günüm 3 gün ara verip 5er gün daha yapcam demi cnm? Galiba bu şekilde tarif 15 güne tamamlıcamRica.ederim canım aynen![]()
Evet canım orjinali öyle ben o kadar uzun süre yapmadimLahana da 5.günüm 3 gün ara verip 5er gün daha yapcam demi cnm? Galiba bu şekilde tarif 15 güne tamamlıcam
Tm cnm inşallah devam ettiririm bendeEvet canım orjinali öyle ben o kadar uzun süre yapmadim![]()
Kiz bu takimi ayakta biz tutacagiz onlar 3 5 kilo verip mezun olacaklar. Sen bizi motive etSon 5 6 kg ye gel eklerimmezuniyet aday tablosu bu biz aday adayiyiz
Anam birileri motive olsun derken diğerlerini gömdüm galiba![]()
1.8 kilogram kalmis. Hepsini de versen olmaz dereceGülecem mi ne yapacam bilemedim kaldım öyle![]()
Hahaha ya belki dedim onlar mezun olurlarsa bizde gaza geliriz ekip bir canlanırKiz bu takimi ayakta biz tutacagiz onlar 3 5 kilo verip mezun olacaklar. Sen bizi motive et![]()
Nasıl 20 ya sen kaç kiloya incen ki cnmHahaha ya belki dedim onlar mezun olurlarsa bizde gaza geliriz ekip bir canlanıryaptığıma yapcagima pisman ettin beni
Bizim tablo kalan kilo 20 peh çok motive olcaz![]()
Yok ya şaka yaptim benim de mezuniyet.icin en az 6 7 kg vermem lazımNasıl 20 ya sen kaç kiloya incen ki cnm![]()
Bende hemen inanırım ya niye böyleyimYok ya şaka yaptim benim de mezuniyet.icin en az 6 7 kg vermem lazım
Aa aşk olsun nerdeyse bi yıl olacak hala burdayım bak mezun olabilemedimKiz bu takimi ayakta biz tutacagiz onlar 3 5 kilo verip mezun olacaklar. Sen bizi motive et![]()
KesinBugün herkes sporu coşturuyor anlaşılanÇok sessiz grup
![]()