- Konu Sahibi Cherry Mom
- #338.321
Eşim poğaça istedi içim kan ağlaya ağlaya yaptım 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kabarmayan pogacayi zaten canın çekmez ki...Ya ahaha içim öyle kan ağlamış ki kabartma tozu koymayı unutmuşum oh canıma değsin![]()
Aynen eşim yedi ben izledim yeşil çayımı yudumlayarakKabarmayan pogacayi zaten canın çekmez ki...
DenenebilirVayyy nasıl da güzel![]()
Dikkat ederim canim.Aman dikkat edin kuzum. Dediğin gibi vardır belki yakınlarımızda da olan ama kimseden haberimiz yok. Allah korusun hepimizi.
Harikasın ortim sporunu aksstmıyorsun.
Bugün yarın derken spora başlayamadım bir türlü. Ben spor yapmazsam diyet hiç yapamıyorum. Sonunda pişmanlık + malubiyet hissi yaşamak istemiyorsam bir an önce başlamalıyım. Şimdi koşubandına gidiyorum.![]()
Habire icmiyorsun.ya bence bişey olmaz kapadık gözleriCherry Mom şimdi ben akşama cimcik çorbası yapcam daa bunun içinde minnak hamurlar var yaaa bişicik olmaz ondan diğmiii
Bende ekmeği kendim yapmaya baslayali çok zorlanıyorumEşim poğaça istedi içim kan ağlaya ağlaya yaptım![]()
HahahahaYa ahaha içim öyle kan ağlamış ki kabartma tozu koymayı unutmuşum oh canıma değsin![]()
Ben kesin yerim diye asla girişmiyorum öyle işlere normaldeBende ekmeği kendim yapmaya baslayali çok zorlanıyorum![]()
Ya istee cikmayalim.diye.Ben kesin yerim diye asla girişmiyorum öyle işlere normalde![]()
Bizim evde hemen hemen hiç ekmek tüketilmiyo onun avantajı var haklısın senYa istee cikmayalim.diye.gıdadan geçmiyor diyorlar ama o poşeti.falan tedirgin ediyor beni
Eşim de dedi ki ekmek yapsana sende. Artık almayalım dediBende ekmeği kendim yapmaya baslayali çok zorlanıyorum![]()
Fena imtihanEşim de dedi ki ekmek yapsana sende. Artık almayalım dedi![]()
Ekmek yemiyorum ama umarım o zmn da yemem. Tam buğday unu alırsan yaparım dedimFena imtihan![]()
Nice saglikli yılları olsun inşallahbugün annemin doğumgünüydü ona yaşpasta yaptım ama hiç yemedim, pastanın kalanı duruyor hala mutfakta. Direniyoruminşallah biran önce bitirirler pastayı
cumaya kadar hiç bozmak istemiyorum
![]()